icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
jullli
17. lis 2016

@tornadolu pokid mas zkusila bych ted by se mi taky hodil :D

simi1510
17. lis 2016

@jullli já zkusím asi zase večer... jinak zkus vydržet, občas si dávají hold načas 🙂

simi1510
17. lis 2016

@tornadolu taky ho mám, ale bojím se, že bude negativní... tak případně s ním ještě počkám no

tornadolu
17. lis 2016

@jullli ještě počkám
@simi1510 taky se bojím

pipiala
17. lis 2016

Zajedu pro digitální test, mám si ho udělat ještě dnes nebo až ráno? (do zítra to asi nevydržím :D)

tornadolu
17. lis 2016

@pipiala lepší rano myslim

tornadolu
17. lis 2016

@pipiala lepší rano myslim 😉

tornadolu
17. lis 2016

@pipiala muzes i hned uvidíš 😉

ywushka
17. lis 2016

@simi1510 takto vypadá teď graf

pulguita
17. lis 2016

@jullli Jak dlouhý míváš cyklus? Podle grafu ovulace proběhla později. Jestli se ti bude teplota držet nahoře tak 16 dní a víc, tak můžeš být těhotná. Držím palce 🙂

pulguita
17. lis 2016

@ywushka Vypadá to, že ti teplota celkem dost lítá. A ovulaci tam teda nevidím. Pokud proběhla ovulace, tak se po ní teploty drží nahoře. Šel by jasněji vidět ten rozdíl mezi teplotami před ovulací, které jsou nižší a teplotami po ovulaci, které jsou vyšší. Míváš pravidelný cyklus? Pokud ti MS nepřijde a test ti vyjde negativní, tak bych šla k lékaři na prohlídku. Držím palce 🙂

ywushka
17. lis 2016

@pulguita mám uz dva cykly nasazený gynprodil vždy od 17-26Dc pak ms ma dojít do dvou dnů,minulý cyklus tak byl a teď tohle,štve me to,pokud to nedojde do středy; mám přijít k doktorovi. ... gynprodil mám pro to,aby sliznice lépe rostla a případné tehu se mělo kde držet

pulguita
17. lis 2016

@ywushka Držím palce ať MS dojde sama. V těchto případech to chce trpělivost. Uvidíš, že se to nakonec podaří...nejdříve srovnat cyklus a pak budeš těhu. Moc držím palečky🙂

ywushka
17. lis 2016

@pulguita jenže pokud teď dojde.mame poslední šanci a pak už já na laparoskopii a přítel spermiogram,prvního syna mám po třetím IVF

ywushka
17. lis 2016

@pulguita ten gynprodil ma zajistit ze ms dojde sama

jullli
17. lis 2016

@pulguita jsem po laparoskopii normalne mam 32dnu dnes uz 37 jelikoz ovu byla hodne pozde no zitra koupim digital aspon nebudu honit duchy

pulguita
17. lis 2016

@ywushka Tak teda tím tuplem ti drzim palce! 🙂 Musis verit, ze kdyz to vyslo jednou, tak by melo napodruhé taky 🙂

pipiala
17. lis 2016

:(

pulguita
17. lis 2016

@jullli Zkus jeste s testovánim pockat. Mi prichazi MS 15den po ovulaci. Vydrz jeste par dnu 🙂 Nekomu muze test ukazat vysledek pozdeji. Drzim palce at se ukazou // 🙂

jullli
17. lis 2016

@pulguita no jde o to ze luteralni fazi mam bezne 12 max 13dnu

petapal
17. lis 2016

@jullli zkus dva dny netestovat pak udělej další dr.max

ywushka
17. lis 2016

@pipiala papírky v září ukazovaly duchy a digi minus ,znám to, takže hlavu vzhůru,vím ze je to na prd takto čekat a navíc když se nedaří delší dobu

jullli
17. lis 2016

@petapal nevydrzim to :D navic mame zitra vwlkou oslavu s rodinou a tak abych vedela jestli muzu normalne pit .a pokud ne tal abych to vedela s jistptou vite jal to je na oslave se 40lidmi se nic neutaji. Takze koupim digitalni test zitra

pipiala
17. lis 2016

@ywushka děkuji a jak jsi dopadla?

tornadolu
17. lis 2016

@pipiala hlavu vzhůru ja to taky nehazim za hlavu 😉

baskervile
17. lis 2016

@zlolda kde jsi to našla?

lucinka58
17. lis 2016

@pipiala Kolikátý den cyklu máš? To, že je teď negativní nemusí nic znamenat, pokud jsi třeba testovala moc brzo. Pokud těsně před MS nebo po ní, tak to asi bohužel je výsledek správný.....

baskervile
17. lis 2016

@lucinka58 No jo,je to +- týden.Hlavně aby to tentokrát vyšlo.Já mám takovej neskutečnej strach z pondělka.Jdu na kontrolní UZ.Snad se to nepodělá ☹

lucinka58
17. lis 2016

@jullli Hele, klidně si na oslavě něco dej. Já jsem názoru, že děti se mají pořádně zapít už na začátku 😀 Já třeba u syna, měla ve čtvrtek negativní test - vypila jsem 2 litry vína, v sobotu jsme měli další párty - trošku jsem špinila a řekla jsem si, že to dorazí a vypila asi 1 litr vína.... A v pondělí byla jasná dálnice 😀 A syn je naprosto v pořádku 🙂)))

lucinka58
17. lis 2016

@baskervile Neboj, já jdu až za týden a taky nic jinýho nezbývá než doufat. Teď s tím bohužel nic nenaděláme. Utrogestan máš a to je hlavní na udržení prosperujícího těhotenství. Zase na druhou stranu já jsem zastánce toho, že pokud už je špatnej základ, tak ať raději odejde dřív jak se třeba v 13 tt rozhodovat o přerušení těhotenství, nebo nedej bože ve 20 tt rodit neprosperující miminko nebo mrtvé miminko....... Já si zažila 2 neúspěchy a vím jak to bolí, ale musí si to člověk oplakat, zvednout hlavu a jít dál s tím, že bude věřit, že tentokrát to dobře dopadne 🙂 Já věřím 🙂 A věřím i za Tebe 🙂