icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
lucinka58
17. lis 2016

@jullli Hele, s grafem ti neporadím - nikdy jsem neměřila, protože já jsem v tomhle nedisciplinovaná..... A ovulační testy jsem vždycky měla jen od Clearblue digitální, protože nejsem ani na honění čárek. Ani u ovu testů, ani u těhotenských testů 🙂 Já jsem prostě typ, že potřebuju jasný výsledek 😀

lucinka58
17. lis 2016

@tornadolu Hele, ten digital určitě zkoušej raději z ranní moči 🙂 Je tam HCG víc koncentrované 🙂

baskervile
17. lis 2016

@lucinka58 Jo,taky mám dva neúspěchy za sebou,naposledy (při tom zamlklém) se to v tomto týdnu přestalo vyvíjet,tak nad tím pořád přemýšlím.Na druhou stranu jsem zaléčená z imunologie (byl tam problém),tak si říkám,že by to mohlo zabrat.Je fakt,jak píšeš,že lepší na začátku..No,budu se za nás modlit 😉

lucinka58
17. lis 2016

@pipiala Hele, a mohlo to být taky tím, že jsi netestovala z ranní moči. Teď na začátku je HCG nejvíc koncentrované ráno, teď k večeru nevím - ale je to takový hodně zředěný.....

lucinka58
17. lis 2016

@baskervile Děkuju, jsi zlatíčko 🙂 Určitě to bude v pohodě!!!! Věřím za nás za obě 🙂 A když jsi zaléčená, tak se není čeho bát 🙂 Jinak vím jaký to je přečkat ten týden kdy se to posr....... Já to takhle měla se synem. V 10tt jsem si oddechla, že máme to nejhorší za sebou, že se krásně vyvíjí...... Ale i tak jsem byla celé těhotenství jak na trní. To asi k tomu prostě patří ten strach, když už jsme si tím prošli. A je fakt, že strach asi budeme mít celý těhotenství a jak se ten drobeček narodí, tak ještě větší 🙂 Prostě to tak je - jsou to vymodlený zlatíčka 🙂

simi1510
17. lis 2016

@lucinka58 já třeba večer duch a ráno bílo... a i při prvním, které skončilo revizí - tmavší večer než ráno :-/

tornadolu
17. lis 2016

@lucinka58 no opravdu?mam strach 😱 ze budu zklamaná

pulguita
17. lis 2016

@tornadolu Já myslím, že bys ho měla schovat na jindy. Podle tvých teplot a meškání to vypadá na ten anovulační cyklus. Prostě nejdříve se ti musí srovnat cukr, ale uvidíš, že ti ten nový doktor v tomhle pomůže. Držím palce 🙂

pulguita
17. lis 2016

@tornadolu* srovnat cyklus ne cukr ....píšu z mobilu tak mi to přepsal
Ten digitální test nech na jindy...je ho škoda.

tornadolu
17. lis 2016

@pulguita ja ho nechám na jindy az když ne ukáže normální test te jsem těhotná tak ho zkusím..

lucinka58
17. lis 2016

@simi1510 tmavší večer než ráno - to mě přijde divný. Tak počkej 2-3 dny a zkus pak znovu..... Přeju úspěch 🙂

pulguita
17. lis 2016

@jullli Já říkala počkat, protože někomu se to hned neukazuje. Může ti vyjít negativní, ale třeba jsi těhotná a za pár dní už bude pozitivní🙂 zatím se ti teplota drží nahoře a to je dobře, vypadá to nadějně 🙂 Já mám luterální fázi vždycky 14 dní, 14.den trochu teplota klesne a 15. Přichází MS . Tobě držím palce, ať už MS nepřijde🙂

pipiala
17. lis 2016

@lucinka58 Dnes jsem 43 DC. Mamatest mi ukázal slabě druhou čárku

lucinka58
17. lis 2016

@pipiala A normálně máš tak dlouhý cykly? Pokud ne, tak bych řekla, že asi těhotná nebudeš, protože to už by ten test opravdu ukázal a chtělo by to jít za doktorem kdyžtak na agolutin. Ten buď nastartuje menstruaci nebo kdyby jsi byla náhodou těhotná, tak to miminku určitě neublíží 🙂

pipiala
17. lis 2016

@lucinka58 MS mám nepravidelnou a minulý měsíc jsem injekce dostala :(

zlolda
17. lis 2016
zlolda
17. lis 2016

Holky nestíhám číst ... Promiňte ... Náročné dva dny protože jsem pekla dorty ... Budu se snažit Vám odpovědět co nejdřív

baskervile
17. lis 2016

@zlolda Tu apku 😀

simi1510
18. lis 2016

Muj večerní test - opet duch?

simi1510
18. lis 2016

Test z prvni ranni moci...

Jsou to cemio testy, minule to byl cemio a jina znacka

lucinka58
18. lis 2016

@simi1510 Ahojky, já fakt na to honění duchů nejsem. Na tom vrchním se mi to zdá víc, ale co já vím (moc toho nevidím ani na jednom)..... Kolikátý jsi den po OVU? Asi je stejně lepší počkat plus minus do menstruace a až pak testovat. Takhle je to asi o zbytečný nervíky...... Drž se a ať Ti to dopadne!!!!

ms.neomagic
18. lis 2016

@simi1510 ahojky,holka nehon ty duchy..budes na tom pak zase zle...hlavne jak sama vis tak tyhle fial.testy,cemio,mamatest,radi delaji falesnaky,kolik holek tu na to katdy tyden dojede...a pak taky,i miom,cysta atd,muze delat pozit.test..ted jsem o tom cetla clanek v Betynce.

simi1510
18. lis 2016

@lucinka58 dneska jsem 30 dc, cekam pripadne na druhou mrchu po revizi... a nevim kdy v teorii dojde, prvni termin uz je pryc, druhy je zitra,... prvni po revizi došla po 6 tydnech, takze vazne nevim. A dle pozitivního testu jsem nejaky 10 dpo, ale co tam videl doktor 7.11.? To nevim...

A na honeni duchu jsem taky nikdy nebyla. Jen jsem minule zkusila test a byl na dvou... tak jsem to vcera chtela ověřit.. a proste je to cele divne... pd revize je vse nejak na hlavu

simi1510
18. lis 2016

@ms.neomagic jenže duch se minule udelal, a vetsi i na jine značce a mama test to nebyl... byl to comfort

A neboj, zle na tom nejsem a nebudu. Ja počítám s tim ze tento mesic nic... jen me to překvapilo 😉

simi1510
18. lis 2016

@ms.neomagic myom mam uz x let... a predtim nez se to "povedlo" nikdy zadny duch, jen bilo..., pak to vyslo i kdyz blbe... a ze jako najednou myom bude delat ducha? Hlavne pred prvni ms po revizi, kdyz jsem nevedela, po nehodě co a jak, tak byly bílé jak stěny...

ms.neomagic
18. lis 2016

@simi1510 ale nadeji si davas,tak jako my vsichni kazdej mesic 😉 a kdyz to nevyjde tak to bude zklamani stejne jako u nas 😉 vsechny snazilky jsme stejny v tomhle 😀 jen si nemysli,ja uz bych taky moc chtela.

ms.neomagic
18. lis 2016

@simi1510 vidis,uz ted jsi nevrla,kdyz ti nekdo rekne,ze nemas lovit duchy atd. 😀 delej jak myslis 😉

radunkap
18. lis 2016

Ahoj nastávající maminky!🙂 Máte někdo zkušenosti z ovulačníma testama? Dělala jsem si včera večer, testovací byl slabší ten "základní" a dneska ráno byl testovací ještě slabší než včera. Pobolívá mě levý vaječník a hlen se taky objevuje (nejspíš - moc to nepoznám). Jsem 9DC. Děkuji za každou odpověď a přeji všem hodně štěstí, ať se co nejdříve objeví //🙂

simi1510
18. lis 2016

@ms.neomagic ja nevrla nejsem. A holky tu vi, ze jsem psala o par stránek dříve, ze to u nas nebude, stejne jako ze bych nechapala, kdy se to mohlo stat...

A to ze se pripadne clovek bráni vůči tomu - je to fialový test, je to myom... to by muselo byt uz davno a po celou dobu....

ms.neomagic
18. lis 2016

@simi1510 vim co jsi psala,vsechno ctu,jen nepisu...proto nevim,proc teda honis duchy,kdyz jsi psala,ze ted to nevyjde...jen jsem se ti snazila usetrit dalsi zklamani,ale klidne si tu pusu namlat znova,kdyz ti to jednou nestacilo....ja ti miminko preju a celou dobu jsem te podporovala...ale kdyz vidim,ze nedodrzujes ani porevizovej cas,lovis duchy..je videt,ze si zase zahravas.....vic se k tomu nevyjadruju,je to tvoje vec a ja ti preju,aby ti to vyslo a dopadlo dobre.