Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@pipiala určitě už jen bude sílit 🙂 🙂 vypadá to hodně krásně 🙂
Jee,děkuji holky. Už jsem tomu přestala věřit, že nám to půjde.A bum 2 // . V lednu by nás jinak čekali testy.
@ms.neomagic Já jsem toho názoru, že se tady vyjadřují názory a byť ten tvůj není jen "hurá a do toho" tak je to taky názor a má se respektovat. Je fakt, že když mě tady někdo málem sežral za to, že jsem napsala, že nic nevidím a ostatní psali "hurá" tak mě to taky přišlo docela nefér. Prostě to je názor. Samozřejmě všem přeju aby se miminka povedla a aby byly šťastné - to samé chci pro sebe 🙂 Jen prostě někteří duchové prostě nejsou duchové, ale pomalu vidiny..... A není naškodu říct, že prostě holky mají počkat 2.3 dny, nestresovat se a netestovat každý den 10x 🙂 Někdy si totiž snažíme vsugerovat něco co prostě není a jsme zklamané.....
Ahoj vsici...dneska jsem byla u doktora a jelikos jsem zacala pred tydenma krvacet tak jsem bohuzel potratila...větší duševní bolest jsem nezažila ...Ale zase lepší ze samovolne a teprve v 5 tydnu ...Takze všem přeji krásný tehulkovani ...a snad se taky za cas dočkáme zdraveho miminka ☺
@beybysz To je mi moc líto a všřím, že je složité na to nemyslet... Zkus si najít nějakou činnost, která tě zaměstná a nemusíš na to myslet:( snad se brzo zadaří v pořádku! A brzo budete mít v náručí krásné miminko
Mě to strašně moc mrzí miminko si moc přejeme a přítelem a dopadne moje první těhotenství takhle vůli k furt jak zelva 😢 ale život jde dál teď hned na nějaký snažení nemám náladu ani chuť tak dáme chvilku pauzu a určitě se nám brzo podari☺ jen s prominutím me sere že ty kteří dítě nechtějí nebo říkají ze je to "neplanovane" nebo "nechtěně " tak ty rodeji jak krysy a nebo ty kteří se k dětem chovají silene tak ty mohou mít hned na první pokus ,to strašná nespravedlnost... ja se snažím být silná a pořád na to nemyslet ale nejde to ..Ale za co jsem šťastná ze mám největší oporu v mim příteli za to jsem mu vděčná a moc ho milují 🙂 takže všem kteří jsou těhotné přeji aby měli krasna zdravá miminka 😉 a jednou věřím v to se tu zas obevim s dvouma // ☺
@beybysz tak to je mi líto,aké myslím si ze většina z nás si něčím takovým prošla, JÁ jsem skoro před osmi lety,po třetím IVF čekala dvojčata, vydržel nakonec jen ten jeden silnější jedinec, který má za měsíc sedm, ale hrozilo ze odejde i on. Nakonec jsem ho donosila,ale ve 3,5 letech mu zjistili šedý zákal na pravém oku,od narození viděl 3 % tak od té doby bojujeme znova. Teď vy jsme chtěli partaka a taky to nejde....
@ms.neomagic nemyslím si,že by se tady holky jen opevovaly a chvalily, me zatím nikdy nic podobného neřekly,prave naopak se na to dívají reálně, jak to podle nich opravdu vypadá. ..
@ms.neomagic Pojď za náma do skupiny Tehulky, snazilky.... Ta mi tu asi jako jediná vyhovuje 😀
@brambora28 jdu se k vam mrknout,snad najdu dvere 😀
@ms.neomagic jdu te tam označit 😉
@juliemichal Ahojky, minulý rok jsme si tady porovnavaly testy. Já už mám 5 měsíců miminko doma a je mi strašně líto, že už je to naposled, tak rychle to utíká. Je to druhé miminko a obě byla císařem, první akutně v 35tt kvůli preeklampsii a teď plánovaný císař. Bude mi 33 a asi bych ještě Mimi chtěla, ale zajímalo by mě, jak to zvládáš? Jinak přeji krásný a hladký průběh zbytku tehulkovani.
@baskervile já to na maminkam .. tehotenska kalkulacka ;)
@zlolda Ahojky, jo podobně. 2 čárky sice už byly 15DPO, ale úplná silná dálnice byla cca o 20DPO. A to jsem byla na krvi a vím, že toho 15DPO jsem měla 228 a 19DPO 1000. A na testu to furt nevypadalo na pěkně husté čárky. Prostě si říkám, že co test, to jiná čárka. Hlavní je, když tam jsou a jsou viditelný a to nejen pod mikroskopem a vyzvětšováním v počítači 🙂
@laura1972 zkusila jsem to ted rano a zdají se bílé... jen nechápu ty ovu testy... vis jak jsem ti mi úly mesic psala, ze tam je spis světly duch... a vcerejsi vypada jak za chvili vyrovnavajici testovací jako kontrolni :-/
Zkusim vecer, jelikoz mi prijde, ze s vecernimi se neco objevuje...
Po večerech chodí 👻👻👻👻 😂😂😂
@simi1510 nekdy muze pozitivní ovulacni test ukázat těhotenství driv jak těhotenský test. Hele, vyprdni se na testování večer, počkej do pondělí a udělej si z ranní moci těhotenský test. Večer zaprve nebi HCG koncentrované a za druhé s odstupem par dni lip uvidíš výsledek jak každej den testovat několikrát.... ☹ akorát to zbytečně leze do peněz a i kdyz bys tam koukala celej den, tak uz tam dneska asi nic nevykoukas. Drz se a vydrž!!! Těhotenství je o trpělivosti 🙂 Nic v něm ne urychlit ani neuspechas!

@juliemichal Děkuji, kolikrát jsem našla slabou druhou čárku, ale druhý den už tam nebyla. Tak mám radost, že tam je i dnes :D moje doktorka má dnes volno, tak si zavolám až v pondělí 🙂