Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@vapka ahojky ano to si pamatuji moc dobře,že jsme si tady hodněkrát psaly 🙂 a i na ovu testech 🙂 🙂 jé malinká už má 5 měsíců?to je strašné jak to utíká 🙂 🙂
jinak já mám jeden přirozený porod za sebou a druhý akutní císař.teď čekáme to třetí 😀 ale jak to zvládám?kluci jsou hodní,ale někdy i zlobí tak se s nimi rozčiluji,ale abych ti pravdu řekla tak toto je nejhorší těhotenství co jsem měla ☹ ☹ ale jak se Matyášek narodí tak to určitě bude všechno v pořádku a všechno bude super a zvládat to taky budeme pěkně 🙂 🙂
pokud chceš teda ještě jedno miminko,tak pokud ti můžu poradit tak aspoň ještě ten rok počkej a potom se začněte snažit,uvidíš,že to zvládneš i ty 🙂 my jsme se o Matyho snažili 4 roky a ještě bych jsem si strašně moc přála další miminko,protože si přeji strašně moc holčičku 😀 😀 mě je 26 a potom budu chtít miminko jak Maty bude mít 7-11 let takže mi bude 34-37 let a manžílkovi bude 35-38 let,ale to ho budu muset přemluvit,už o miminku nechce vůbec nic slyšet 😀 říkal,že mu stačí bohatě 3 chlapečci,ale já chci strašně moc tu holčičku 😀 takže ho ještě budu muset přemluvit 🙂
a pokud se bojíš kvůli toho,že jsi měla už 2 CS tak toho se bát nemusíš,hodněkrát jsem si četla,že nějaké maminky šly i na čtvrtého CS a všechno bylo v naprostém pořádku.
teď budu zase rodit přirozeně,protože nikdo mi nedoporučil CS 😀 a už chodím do rizikové poradny do porodnice a tam mi řekli,že CS mi udělají v případě,že malý bude mít odhad kolem 4kg anebo se mi zhorší astma tak,že se bude zdát,že ten přirozený porod neudýchám,ale jinak prý budu rodit normálně a to se toho strašně moc bojím 😀
a strašně moc děkuji,jsi hodná,ještě 2 měsíce a týden a budeme mít malinkého u sebe,už se fakt nemůžu dočkat 🙂
@simi1510 Něco znamená až plně pozitivní test a ani to není všeho zárukou....... Bohužel..... Asi jsem trvdá, ale je to tak.... :-/ Moc Ti přeju úspěch, ale nespěchej na sebe, dej si čas a zkus myslet na něco jiného 🙂 Počkej do pondělí, udělej si buď normální test, nebo si kup ten digital. Ale hlavně buď v klídu!!!!!
@juliemichal Tyyyy joooo, ty máš dětí jako smetí 🙂 Klobouk dolů 🙂 Hele, kamarádka se takhle snažila o holčičku a nakonec má 5 kluků 🙂 Jestli už prostě u tohoto pokusu si nemůžeš být jistá tím, které manželovi spermie jsou průraznější 😀 Ale holčičku Ti za pár let i tak moc přeju 🙂 My máme doma klučinu a doufám, že se nám teď holčička povedla a je v bříšku 🙂 Ale to za pár týdnů uvidím 🙂 Jen škoda, že mě už je 35, takže tohle je moje druhé a poslední miminko 🙂
@lucinka58 no čekáme třeťátko 🙂 🙂 jé tak to nechci tak dopadnout jako tvá kamarádka 😀 to by mi asi s toho piclo 😀 a asi vím proč manžílek už nechce další miminko 😀 😀 protože nevěří tomu,že ty holčičky dělá 😀 😀
a máš pravdu už si u tohoto pokusu můžu být jistá,že od manžílka spermie průraznější jsou klučičí 😀 no rod Bendiků nemá ani jednu holčičku 😀 tchán má 2 syny a my čekáme třetího 😀 ještě od manžílka bratr nemá ani jedno dítko,ale nedivila bych jsem se tomu,že by taky měl chlapečka 😀 😀
moc ti přeji aby jsi teď v bříšku měla holčičku 🙂 taky kdybychom měli páreček tak do třetího dítka nejdeme 🙂 🙂
a nemusí to být u tebe druhé a poslední miminko 🙂 jsi ještě mladá 🙂
moje nevlastní mamka měla ve 39 letech první dítko,a teď jí je 46 let a asi za 2 roky chtějí ještě jedno 😀
a potom mojí mamince se před skoro 2 roky narodila holčička 🙂 a to mamince tento rok bylo 44 let 🙂
takže pokud se ještě později budeš cítit na miminko tak proč by jsi do něj nešla? 🙂 🙂 ale kdyby to byl ten páreček,co ti přeji tak zase to třetí dítko být nemusí,že? 🙂
@juliemichal Jéééé, já se dívám na tvůj profil co máš pod jménem a je tam, že máš 3 děti a čekáš další. Tak to máš asi špatně naťukaný 🙂 No, já si myslím, že ve 40 už do dalšího nepůjdu. Hlavně být 5 let doma pro mě bude dost vzhledem k tomu co dělám a taky bych se chtěla někdy do práce vrátit 🙂
@simi1510 Já vím - hele mě cyklus v srpnu vyšel taky tak, že to byla haluz!!!! Otěhotněla jsem ze sexu 5 dnů před OVU a 3 dny po OVU. Prakticky ve dnech, ve kterých jsem měla být neplodná. Takže stát se může fakt všechno...... Ale fakt jsem začala testovat až 33DC, dřív ne. A to, že jsem nakonec potratila, tak to prostě už příroda rozhodla, takže taaakkkk....
@lucinka58 ano ano mám tu napsáno 3 děti,ale to jedno je to ZT co jsem měla teď v lednu právě... no já si teď ty 3 roky užiji doma,potom půjdu pracovat tak na 4-8 let a potom možná půjdeme do toho dalšího,pokud manžílka přemluvím 😀
@juliemichal Ahaaa, tak to jooo 🙂 U mě je tohle 4 pokus 🙂 A zatím jedno dítko 🙂 Moc Ti přeju tu holčičku na počtvrté /popáté/ 🙂
@lucinka58 jéva tak to ti moc přeji aby teď to všechno dopadlo na výbornou ♥ ♥ a bylo všechno v naprostém pořádku 🙂 a v kterém tt jsi? 🙂 pokud jsem dobře pochopila tak jsi těhulka 🙂 🙂
popáté určitě ne 😀 budu ráda když manžílka potom přemluvím do čtvrtého dítka 😀 a už teď se snažili 4 roky o miminko
@juliemichal Jsem úplně za začátku. Teď 8tt 🙂 Ale je fakt, že mám za sebou jak ZT tak i spontální potrat, takže se začnu asi radovat až po NT screeningu 🙂 Ty vidím už to máš za pár 🙂 Tak přeju pohodový zbytek těhotenství a hlavně co nejlepší porod 🙂
Je to tam 👍
@lucinka58 jé tak to strašně moc držím palečky aby vše bylo v naprostém pořádku 🙂 a věřím ti já jsem taky byla docela klidná až po prvním screeningu 😀 😀 protože teď v lednu jsem měla ZT a v dubnu jsem zase otěhotněla... takže jsem měla hodně velký strach,ale neboj určitě bude teď vše v naprostém pořádku 🙂 🙂 a moc děkuji,akorát těch 10 týdnů do TP budou hodně dlouhé 😀 a moc děkuji porodu se docela moc bojím 😀
Tak holky asi jak u koho co zabírá,já mám kontryhel,femibion,ten jsem teď poslední měsíc vyměnila za Fertility blend pro páry,fertipronu a od 17dc do 26dc i gynprodyl od doktora (to samé jak je Utrogestan) ma to upravit cyklus měla jsem dostat ms nejpozději minulou neděli a místo toho mám teď týden zpoždění,a dnes jsem začala špinit 😐😳😔 takže asi tak
@juliemichal Určitě to bude v pořádku a rychle Ti to uteče a hladce to proběhne 🙂 Já sice s odstupem času moc strach z porodu nemám (asi to přijde měsíc před termínem), ale je fakt, že já teda krásnej a pohodovej porod neměla...... Spíš naopak a stejně jsem pak skončila na akutní sekci.... ☹ Ale co, hlavně, že mám doma zdravého chlapečka - to je největší zázrak 🙂 Tak tak tajně doufám, že tahle beruška mi to vynahradí a bude to v pohodě - celý těhotenství i porod 🙂
@baskervile Moc na tebe budu zítra myslet 🙂 Určitě bude vše v naprostém pořádku!!!! Na kolikátou jdeš na kontrolu?
@lucinka58 Moc děkuju.Před třetí 😖
@zlolda Díky za info 🙂
@zlolda Držím moc palce,ať ťuká 😉
@pipiala Jsem o jeden den od tebe 😀
@ka6ka promin ale jinam mi to pridat neslo,do zpravy to vubec neslo...tohle je z 15.11.

Ahoj děvčata, já zkusila jen pro info testovat ovulaci, jak fungují a nefunguju a vypadá to ze po revizi začínám fugovat....ve středu to bylo tři týdny a včera pozitivní ovulační test.tak snad to bude dál dobře probihat a zase se začneme za nějaký ten cyklus snažit. ..