Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@pipiala Tak budu moc držet palce 🙂
Ahojky holky tak jsem dopadla v pohodě předepsal mě Gynprodyl uz mam začít brat dneska 1tabletku na 10dni a pak by mela dorazit MS.jen ted nevím kdy pak zas brat prášky nějak jsem to opomela.ma s tim někdo zkušenosti?
Děkuji holky ;)
Jeste koukám na krabičce mam od 15dne do 24dne 3cykli
@baskervile Ahojky, doufám, že jsi dneska tu svoji ještěrku viděla v plné kráse a krásně roste a vyvíjí se 🙂 Moc na Tebe myslím!!!!
@lucinka58 Ahoj,viděla 🙂 Rosteme ukázkově,už skoro 9mm a srdíčko bliká.Zase mám na chvíli klid na duši.Další kontrola za měsíc.Utroš až do třetího měsíce.Teď se mám objednat na screening,no to zas bude...Moc děkuju za podporu.Ty jdeš příští týden kdy?
@baskervile Ahojky, já jdu příští týden v pondělí brzo ráno. A odkud jsi? Já z Brna a budu se objednávat na NT screening do Prenatalu. Sice moje doktorka ho dělá taky, ale už v prvním těhotenství jsem byla u nejlepšího doktora v Brně a tak tak půjdu i letos 🙂 Taky doufám, že u nás bude vše v pondělí v pořádku a Laurinka roste 🙂
holky potřebuji zkušenost..vy které máte zkušenost a braním duphastonu nebo utrogestanu...ja dnes byla na testech a mám hladinu progesteronu 112 nmol/l ...je to vysoko..ale beru duphaston rano a večer..myslíte že dve tabletky dokázou vybičovat ten hormon až tak vysoko nebo můžu být těhu a moje tělo vytvaří navíc vlastní progesteron??? díky
@jullli ahoj ja jsem dnes asi 8 dni po ovulaci...beru 2 tabletky (ráno a večer) nejvyšší hladina má byt cca ten 6 až 7 den....a já mam dnes 112, 4 což byl celkem šok...tohle jsou těhotenské hodnoty, jen me zajímá jestli to může způsobit ten duphaston..jo a dnes pred obberem jsem si tabletku ani nevzala aby to nebylo hned ovlivněné čerstvou dávkou....
Ahoj holky, promiňte že se vetřu, dělala jsem dnes test,mam už týden zpoždení, šíleně bolí prsa a kamarádka i přítel vidí ducha, když se to přiblíží, co myslíte?
@lucinka58 Víš,že Laurinka????A co když tam bude mít pindíka?Budu na tebe moc a moc myslet a koukej napsat hned jak budeš moct (ne jako já,až večer 😀 ) Jsem Praha a už jsem objednaná do Gennetu
@anetapegg jé to je hodně hodně velké honění duchů🙂 osobně tam vidím nějakou bílou pidi rysku, ale ani toho ducha snad ne:/ ještě je moc brzo;)
@monoklnaoku ty jo, týden po meškání bych čekala dušíka trošku většího, ale každý to má asi jinak🙂 mi to přijde jen jako stín, ale asi je to jen fotkou=) zkus až za dva dny, mělo by to sílit, jestli je to těhu=)
@monoklnaoku Podle mě tam nic není......
@baskervile tak já ji v bříšku tak říká. Když bude pindík, tak to bude Laurel. Ale holčičku bych si moc přála - abych měla páreček. Ale když to bude kluk tak se taky zlobit nebudu - hlavně ať je v pořádku a zdravé miminečko 🙂
@lucinka58 Moje řeč 😉
Ahoj holky,
Mrkněte prosím na první svrchní modrý test ... Ostatní jsou z minulého nepodareneho... Ale schovala jsem,abych měla s čím porovnávat. Je to prohnane přes filtr. Při prosviceni vidím jasně čárku,ne rysku... Jsem tu inventář,takže vím jak "brzy" mám testy dělat...Ale jsem po mimodeloznim,ovulace vycházela na špatnou stranu(bez vejcovodu) ale tak strašně mě začaly bolet prsa, ze jsem hned letěla do lékárny,i když do MS mám ještě 5 dní... Ta bolest je celkem nezaměnitelná. Diky za názory 😉😉

@pipiala Skvěle!! Gratuluji!!