icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
dashenka1
1. pro 2016

@digisek tak taaaak 🍀

monikaklosova
1. pro 2016

vidíte něco? mně se zdá že slaboučky dusík tam je ...

baskervile
1. pro 2016

@zlolda Děkuji za optání 🙂 No,zatím celkem v pohodě,na UZ jdu 22.12.,tak to je nekonečné.Zatím je to "tam" všechno jak má být,tak snad to vydrží.Lístek na peníze jsem nesla do práce předevčírem.Asi na to zapoměla,tak se jí připomeň.A kolik jsi tt?

baskervile
1. pro 2016

@lucinka58 Jdu do Gennetu do Prahy,byli jsme tam i na té genetice a ještě kdysi dávno.A spokojenost.A jak ti je? Mě snad začaly ranní nevolnosti,už dva dny ráno bl..u jako Alík.A prsa bolí ukrutně😀

baskervile
1. pro 2016

@kaliopea rýsuje se😉

zlolda
1. pro 2016

@lucinka58 jooo děkuji lenosim co to jde ;) ale tak trochu se cítím provinile ... Ale všichni kolem mi říkají že prostě musím odpočívat že to prcek prostě vyžaduje ;)

lucinka58
1. pro 2016

@baskervile Tak to mě prsa bolí jen málo, to je dobrý. Mě vždycky bolely ukrutně při těch těhotenstvích kdy jsem potratitla, takže to beru tak, že u mě prsa ani bolet nemusí 🙂 Ale nevolnostem se nedá říkat ranní - jsou prostě celodenní 😀 To od Kubíka neznám..... Hlavní nápor, kdy je mě zle je odpoledne a večer..... Ráno je to v pohodě, ale snídani musím mít jenom sladkou a malou - představa chleba se šunkou nebo něčím jiným, tak bych blinkala..... 😀 A taky mě šíleně vykouklo bříško..... Ale to jsem měla i u Kubíka. Asi se vždycky tím předchozím těhotenstvím děloha zvětšila a další těhotenství jen dokonalo 😀 Takže já už to neukecám 😀

lucinka58
1. pro 2016

@zlolda Jen odpočívej, pak už je to jen hoňka 😀

anyt9178
1. pro 2016

Ahoj holky, pridavam dve fotky jedna bez uprav a druha upravena. Ja vidim ducha, ale rada bych vas nazor protoze ja duchy vidim uplne vsude 😂

lenkaluk
1. pro 2016

@anyt9178 ja tedy nevidim nic... bohuzel te asi nepotesim😢

bzukk
1. pro 2016

@snezenka123 tak nakonec testy slably az do snehobila, takze u me tak. Porad me boli v podbrisku, tak nevim jestli se hlasi ovu nebo co. V pondeli budu volat novemu dr. Drzim palecky, aby to tobe vyslo a koukaly na tebe // 🙂 Budu cekat dobre zpravy 🙂

anyt9178
1. pro 2016

@lenkaluk nevadi pac jak jsem je sem dala tak uz taky nic nevidim 😀 mam stale jeste dost casu do ms 😉

snezenka123
1. pro 2016

@bzukk Děkuji. No u nás je to tak,ze uz tři děti mame. Ale mně se vzbouřili hormony😍a manza nebyl proti... takže jsme si řekli, že do konce roku ttomu necháme volny průběh. ..a buď se povede. . Nebo ne. Takže mám tři zdrave a hodne deti. ..a pokud bude chtít ještě jeden andílek k nám do rodiny. .budeme rádi. Pokud si vybere někoho jiného, že sdrce to budu Prát♡♡♡
Já už bych testovala zítra, ale nesmím byt nedočkavec😖

bzukk
1. pro 2016

@snezenka123 Zkus s testovanim vydrzet, ja vim, to se lehce rekne, ale hur kona 🙂 my uz taky jednoho bobanka mame, a manzel jedno ve stridave peci. Ale chteli bychom jeste jedno. Myslim ze cim vic chci, tim vic to nevychazi. Ale budu ti drzet palecky 🙂

snezenka123
1. pro 2016

@bzukk Děkuji i já tobě❤

tornadolu
1. pro 2016

Dobrý večer ženy 😉 dneska jsem si řekla ze na to nebudu moc myslet na Mimi ani testovat nebudu nechá tomu volný průběh a uvidíme dneska jsme si s přítelem udělali stejk s hranolkami a salatek zeleninoví a dali jsme si vínko a budem koukat na nějaký filmek😉 přeju pěkný zbytek večera. 😉

lenkaluk
1. pro 2016

@anyt9178 preji ti, abys brzy nasla na testu dve carky... hezky vecer😊

anyt9178
1. pro 2016

@lenkaluk dekuji tobe taky hezky vecer 🙂

lucinka58
1. pro 2016

@lenkaluk Já taky nic nevidím.....

monoklnaoku
1. pro 2016

@monikaklosova já vidim pidi ducha

ms.neomagic
2. pro 2016

Ahoj holky,tak se hlasim po delsi dobe..dnes jsem 26DC a mrcha zatim nikde..prevazne ji mivam 23-24dc..ted nikde,ake test negativni..tak nevim..priznaky zadne ani na rehu ani na ms..obcas me zaboli podbrisek..jinak mi je fajn...tak ja nevim...co myslite? nejaka porucha?

lusili1
2. pro 2016

@ms.neomagic a neposunula se ti třeba ovulka?

ms.neomagic
2. pro 2016

@lusili1 ja nevim..je to mozny..

lusili1
2. pro 2016

@ms.neomagic tak 2 dny zpoždění není tolik, mne se právě minulý cyklus posunula ovulka z 16DC na 19Dc a menzes se prodloužila o ty 3 dny...ale třeba kamarádce se slabá čárka na tehotenském testu ukázala až několik dní po vynechání MS, tak držím pěsti!

europa00
2. pro 2016

@anyt9178 jasny duch .-) kolik dop?

katiex
2. pro 2016

Ahoj holky, jdu se pochlubit posledním testem a celou sbírkou 🙂. Dočkala jsem se dálnice a tím prskám těhotenský bacil na každého, kdo si to přeje 💕. Všem držím palce a určitě budu i nadále sledovat ;)

ms.neomagic
2. pro 2016

@lusili1 v nedeli to bude 28dc..ja nevim jak dlouho mam pak jeste cekat,kdyz bude stale spozdeni a test negativni?

lusili1
2. pro 2016

@ms.neomagic tak jábych počkala tak týden a případně se objednala k doktorce. minulý cyklus jsem měla zpoždění 3 dny...a to jsem nikdy neměla!

lojzik1913
2. pro 2016

Je tam náznak druhé nebo se mi to zdá?

terka228
2. pro 2016

@lojzik1913 já vidím 😊