icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
snezenka123
2. pro 2016

No tak se taky přidám. .i když je to Teda na lupu s velkou představivost. . Navíc je to mamatest. .. což je přesně druh testu co mi udělal falešného ducha i minulý cyklus. ..
zkoušeli jste třeba porovnat mamatest 10 s jiným třeba 25?na mamatest narážím často s negativními zkušenostmi. ..

anyt9178
2. pro 2016

@europa00 8 dpo 😀 vim ze je to hrozne brzo, ale tak ze srandy jsem vyzkousela 😀 dnes jsem 9 dpo tak pockam bud na sobotu nebo nedeli 😉

lojzik1913
2. pro 2016

Kdyz jsem foto ztmavila,je to videt lepe 🙂

bzukk
2. pro 2016

@snezenka123 vidim dusicka 🙂 pokud bude silit, tak falesny neni. Me nesilil :(

agar
2. pro 2016

Ahoj holky, už dlouho sem chodím nakukovat. Ráda koukám na fotky TT a tak jsem si říkala, že bude spravedlivé, když jsem i já přidám svoji cestu k dálnici 🙂. Jedno dítě už máme, za sebou mám spontánní potrat v 7. týdnu, po něm jsem otěhotněla v druhém cyklu a pevně doufám, že tohle mimčo už s námi zůstane. Držím pěsti všem snažilkám i těhulkám!q+

agar
2. pro 2016
snezenka123
2. pro 2016

@bzukk Jeee dekuji. . No nevydržela jsem to. . Ale je to ten mamatest:-/a tomu moc nevěřim no. ..Další si udělám v neděli. . To mám ještě jeden z dr.maxe 10.na toho spoléhám vic. A z dm drogerie 25...ale to se uvidí.

bzukk
2. pro 2016

@snezenka123 ja myslim, ze me to ten mamatest dela schvalne 🙂 Ale od tebe cekam krasne silici // :D

anyt9178
2. pro 2016

@bzukk nedela to jen tobe neboj 😀

bzukk
2. pro 2016

@anyt9178 ale ve skutecnosti jde krasne videt. Tak aspon mamatest dokaze spravit naladu :D

anyt9178
2. pro 2016

@bzukk jj verim ono to na tech fotkach nikdy tak nevynikne

snezenka123
2. pro 2016

@bzukk právě😒mamatest. ...dnes měli v dm i pepino test 10. No vzala jsem to balení 2 ks za 26.90 nějaká jina značka. . Nechci Do testu cpát moc peněz t.. radši koupím dětem cokosku❤

snezenka123
2. pro 2016

@bzukk taky ale vidim dusika😉ze Kdy je dělaný tento?

laura1972
2. pro 2016

@agar velká gratulace 🙂

laura1972
2. pro 2016

@digisek tak já si myslím, že jen tak.by se tam druhá čárka neukázala, i když je tam nakřivo. Ale je to jen můj názor. Zkusila bych asi ještě jiný test, jak pises 🙂 Co dnes? Už jsi testovala s novým testem?

bzukk
2. pro 2016

@snezenka123 testik jsem zkousela dnes odpoledne, ale vybarvil se az po patnacti minutach :o taky uz nechci kupovat dalsi testy, uz me staly majland. A to se mi jeste ke vsemu objevila nejaka vyrazka pod pupikem.

digisek
2. pro 2016

@laura1972 zkousela jsem ted vecer....z krve.....na navodu pisou ze jakakoli caska i slaba je pozitivni ale ja fakt nevim jestli tam neco je.....zda se mi ze je ale .....?

terka228
2. pro 2016

@digisek náznak tam vidím 🙂 Tak ať sílí !!! 🙂

digisek
2. pro 2016

@terka228 myslis?? Ja uz nevim prijde mi ze vidim carky vsude 😀😀

terka228
2. pro 2016

@digisek já vidím, ale měla jsem taky na tomhle krevním takovou podobnou, bohužel už ale nezesílila, takže Tobě přeju, aby sílila a to na všech testech , jasný?! A né, že né😀

digisek
2. pro 2016

@terka228 ono je taky brzo.....jsem nedockava.......uvidime dalsi dny......ale dekuju za podporu jsi zlato 😘

digisek
2. pro 2016

@terka228 děkuju ❤

anyt9178
2. pro 2016

@digisek ja tam carku vidim 😉

digisek
2. pro 2016

@anyt9178 ty taky?? Tak asi nebudu slepa.....no ale ono to jeste nic neznamena.....hlavne musi silit......ale je to prvni vlastovka 😀

anyt9178
2. pro 2016

@digisek moc drzim palce a verim ze bude silit 😉 a slepa nejsi urcite 🙂

digisek
2. pro 2016

@anyt9178 děkuju moc 😘

laura1972
2. pro 2016

@digisek já taky vidím, ze tam je🙂

sonik777
2. pro 2016

Ahoj, tak i ja jdu pro radu 🙂 uz treti den mam na testu slabsi druhou carku a nejak nesili, tak nevim jestli muze jeste zesilit, nebo jestli je to treba naznak neprosperujiciho tehotenstvi?? Je teda fakt, ze testy nejsou vsechny stejne znacky.Mam dost nepravidelnou MS a od prvniho porodu (dcera skoro 18 mesicu) jsem ji mela jen 2x, posledni byla 18.10. a i pred prvnim tehotenstvim jsem mela cyklus klidne i 60 dni, takze nevim jestli treba nemuze byt jeste brzy. Ovulaci nezkoumam, takze vubec nevim kdy probehla a jelikoz jsme zatim druhe neplanovali a stalo se to proste nejak omylem, tak ani nevim kdy mohlo k oplodneni dojit. Ale minuly tyden byl test jeste 100% negativni. U dcery mi test silil kazdym dnem. Diky za pripadne postrehy nebo zkusenosti 🙂

digisek
2. pro 2016

@laura1972 tak už 3 něco vidi tak to tam něco je.......tak hlavně aby to sílilo

laura1972
2. pro 2016

@sonik777 asi bych zkusila počkat a další test bych zkusila třeba v neděli, ono já když jsem testovala denně, tak mi taky přišla 2 dny po sobě pořád stejná. Držím moc palecky, ať sílí!!! 🙂 🙂