Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@snezenka123 tak jeste to neni ztraceno, ale mamatest uz nekoupim fakt ani ja :( Ale moc ti drzim palecky :D
@snezenka123 to me mrzi :( , ty mamatesty jsou fakt "uzasne".
@snezenka123 mě ukázal dr.max 10DPO slabou čárku, ale bohužel to nedopadlo. Ale někomu se fakt ukáže až později, tak ta šance tam ještě určitě nějaká je 🙂 držím palce. 🙂
@laura1972 šance neni. MS dorazila. No co se dá dělat. Jdu si uvařit kontryhel a zadelat na těsta🙂
@snezenka123 tak snad příští měsíc. 🙂 My ted od revize zkoušíme podruhé, poprvé to nevyšlo, tak uvidime příští pátek nebo sobotu.To už budu 10 DPO, taky bysme rádi kdyby to vyšlo, ale lepší je se nestresovat a počkat jak to dopadne, než se předčasně radovat a pak být zklamaní 🙂
@snezenka123 Aspoň víš na čem jsi, příště to vyjde! Já mám třeba dlouhé cykly a bylo to vždycky jedno dlouhé čekání 🙂.
Jeee holky dekuju moc, ja uz se bala ze mam halucinace... ted se zavislosti testovat nezbavim, snad budou silit..
Takhle přesně jsem taky měla čárku v testu s teď máme krásný dvojčátka :D
Snad to dopadne, konecne...nemuzu se jeste predcasne radovat.. uvidime dalsi dny
@dobro16 takhle slabou jsem měla až 10 dní po vynehání MS a teprve pak začla sílit :D je krásně vidět na to že máš den před MS 🙂
@monoklnaoku faaakt? Tak uvidime v dalsich dnech.. asi by to byly nejstastnejsi vanoce po dlouhe dobe kdyby to vyslo
Dobre rano 😉 ženy tak se můžeme s přítelem snažit znovu MS už odjela paráda a může se zkoušet dal 😉

holky mate nektera zkusenost s timto testem 5dni pred ms?na obalu pisi ze ukaze 5dni pred ja mam ms dostat v sobotu sex byl 2dny pred ovulaci minule pondeli ovulace byla ve stredu a test negativni prosim poradte
Ty 10testy jsou take negativni ani dusik to cekani je pekelne😔
@adusee ja to mela slozitejsi ja dobrala HA prisla ms a za 14prisly hnede vytoky a pak 1den krev a pak vytok trvalo to 3dny sla sem na gyndu a tam mi rekl ze ultr nevidi proc to tak mam ale ze mam ovulaci 2krasne folikuly a ze budto dostanu ms 10.12nebo budu mit // a ze mi neda pregnil ze by to byli dvojcata jelikoz mam 2deti tak by me kleplo ale o 3se snazime tak sem prisla domu a byl sex (neverila sem dvojcatkum takove stesti nemam)ale podle bolesti vajecniku pichani v deloze a krizove bolesti byla ovulka(prasknuti folikulu)ve stredu a to chlap nebyl doma na sex tak prave nevim ja to puvodne chtela nechat na volny prubeh a ani me nenapadlo 1mes po ha ze bude ovulka doktor me "navnadil"😂jinak sex byl i prvnich 14po ms nez sem zacla spinit promin za sloh 😁

@agar
@bredda
@laura1972
@adusee
Tak hlasim. . Ze jsem to dostala😔
ach jo.