icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
trrr
7. pro 2016

@laura1972 a kdyz to nevyjde ted tak to vyjde az to budes nejmin cekat 😉ja nez mela dva kluky tak sem furt myslela na otehotneni a kdyz sem to vzdala a hodila za hlavu tak bum //

simi1510
7. pro 2016

@laura1972 cekam na ovu, jestli zase bude 20.dc, zatim jsem 16dc a nebyla silna carka na ovu testu. Stejne, pritel se rozhodl marodit, tak s nim nic neni, tak snad se postesti no, i pres ty různé starosti.

Uz se pripravujes testovat?

tornadolu
7. pro 2016

@trrr no právě necham tomu volný průběh.
@laura1972 třeba ty prášky zaberou a budu tehu 😉

tornadolu
7. pro 2016

@laura1972 a hlavně v tom nějak nedoufam ze bych byla tehu
@trrr bylo by tobi pro me překvapení byt tehu

laura1972
7. pro 2016

@trrr přesně žák to bylo u nás naposledy. Měli jsme jít nakonec na IUI když cllostilbegytu 2 měsíce nic, takže jsme to hodili za hlavu a najednou to bylo.

trrr
7. pro 2016

@tornadolu to pro me taky 😂

laura1972
7. pro 2016

@simi1510 no bud v patek nebo v sobotu. Právě ted nevím. I když tehdy jsem taky 10DPO objevila //, ale bojím se aby jsme zas nebyli zklamaní,když se tam nic neobjeví. A zase to čekání, no.

tornadolu
7. pro 2016

@laura1972 jak dlouho brat tyto prášky co beru aby se uchytlo vajíčko?

laura1972
7. pro 2016

@tornadolu jednou to vyjít přece musí. Moc ti to přeji, ať už se taky dočkáš. 🍀 Asi se snažíte taky dost dlouho, vid?

laura1972
7. pro 2016

@tornadolu já to brala dva měsíce po 1 tablete a třetí měsíc mi zvýšil dr. dávku a hned se to chytlo.

tornadolu
7. pro 2016

@laura1972 no snažíme se uz dlouhou dobu cca rok a pul rada bych Mimi no a můj přítel by byl suprovi táta 🙂

laura1972
7. pro 2016

@tornadolu ty brďo, to se teda snažíte dost dlouho. A pořád nic? A co třeba IUI vám nedoporučili?? My cca po půl roce snažení, dostali doporučení na IUI a ještě předtím musel přítel na spermiogram.

laura1972
7. pro 2016

@tornadolu docela si ted říkám, ze by mě zajímalo kdyby se nám to tehdy nepovedlo a za měsíc a něco jsme měli jít na to IUI zda by to dopadlo stejně ZT nebo by se to líp uchytilo.

tornadolu
7. pro 2016

@laura1972 ja mela problémi s MS nechidila me pravidelně právě přešla jde k jinýmu gynekologovi a ten mi zjistíl ze mi pomaleji roste sliznice ze si toho nevšiml bývali ginekolig ze k vůli tomu jde neměla MS a chodívala na vyvolavačky 😔prave jde rada ze jsem šla k jinymu gynekologovi a zjistil příčinu a strašně se divil.tak me předepsal tyto prášky jinak rikal ze jsem pořádku.ptala jsem se ho na vaječníky jesli jsou ok a on ano krásný proč se ptáte a ja no bývali gin.me řekl ze je mam zakrněli a tenhle gin.me řekl ne slečno Lucie mate je krásný 🙂

dobro16
7. pro 2016

@laura1972 gs mama ale uz dnes jsem delala uplne jiny, koupila jsem v praci na sk a znacku si nepamatuju..

laura1972
7. pro 2016

@dobro16 no tak to he jasné no. Ty mamatesty by měli stáhnout z prodeje, protože ukazují něco co tam není. A co s takovým testem, který někomu ukáže pozitivní a někomu negativní když je to jinak. Já kupovala od dr. Maxe, ten je v pohodě, ale stejně nejlíp mi prve ukázal od Woman secret. 🙂

trrr
7. pro 2016

@laura1972 me mamatesty vzdy ukazali popravde

laura1972
7. pro 2016

@trrr ale určitě jsi testovala déle než třeba 11-13 DPO. Co jsem tak sledovala tady od toho června, možná ještě dal, tak bylo tady fakt hodně holek, co jim.mamatest ukázal falešné duchy.

trrr
7. pro 2016

Ja testovala vzdy v den ms a kdyz byl duch tak sem byla tehotna nevim no😂
@laura1972 ale ctu tady hodne stiznosti na ty testy

dobro16
7. pro 2016

@laura1972 no jen ten min viditelny duch byl na gs a ten druhy byl max.. jen druhy den uz max byl bez ducha a dalsi den i gs bez ducha.. mozna teda to neni chyba testu ale nekde jinde :( jinak testovala jsem s duchama 13dpo..tedy den pred ms

laura1972
7. pro 2016

@dobro16 no já měla tehdy kdyz jsem otěhotněla od dr.maxe a 10DPO mi ukázal tohle. Bohužel to pak nedopadlo ☹

laura1972
7. pro 2016

@dobro16 zatím si na maxe nemůžu stěžovat. Zatím jsem tak nějak nikde nedočetla, že by ukázal falešně, alezase člověk nikdy neví, no.

adusee
7. pro 2016

@laura1972 souhlasím stebou,jsou i špatné recenze.

simi1510
8. pro 2016

@laura1972 ono to je otázka.... me ten mamatest Predtim neukazal nikdy falešného ducha, minule jsem zkousela cemio a byl tam duch, ktery se ale objevil i na comfortu i pepinu... jen pak prisla silnejsi ms a s velkými kusy, tak mozna biochemické ...

K těm mamatestum jsem i cetla, ze je tam musis mit presne daný cas, co tedy bylo na zacatku, kdyz je začali prodávat....

Pak by se mohlo i nadávat na to, ze nektere to ukáží pozdeji oproti jinym.... a tak 🙂

Stejne jak se rika, tehotensky test ti nezaručuje, ze to bude uspesne atp.... a ze je lepsi krev, ale co bychom se nalitaly na krve co holky? 😃

snailice
8. pro 2016

Holky prosím o radu. Zítra bych měla mít teoreticky termín MS, ale dnes máme pracovní Vánoční Večírek tak jsem dnes zkusila poslední Dr. Max. Posílám fotku před zaschnutím, po zaschutí a upravenou fotku po zaschnutí. Dělá Dr. Max falešné? Případně nebylo by to málo, když by teoreticky ovu byla dřív jak 15 DC? Přikládám i foto včerejšího Pepina, nevím jestli tam něco uvidíte, ale na mobilu tam něco vidět je. Děkuji.

laura1972
8. pro 2016

@snailice tak já neměla od dr.maxe zatím nikdy falešného ducha. Pokud tam byl, tak to bylo tehu a pokud tam duch nebyl, tehu jsem nebyla 🙂

snailice
8. pro 2016

@laura1972 děkuji, tak to jsem na to zvědavá. No snad 2 skleničky vína neublíží, nechci zatím budit podezření a cucat jen nealko. Doufám, že MS tedy zítra nedorazí a v pondělí zkusím test znovu.

paprikasova
8. pro 2016

Na té upravené to vidím!

soleilll
8. pro 2016

@snailice Klidně můžeš pít, jak je libo. I kdybys byla těhotná (což ti samozřejmě přeju), tak plod si bere ještě několik týdnů živiny ze žloutkového váčku, než se vyvine placenta. Teprve potom ho můžeš svou potravou ovlivnit.

radunkap
8. pro 2016

@tornadolu Ahoj🙂 Proč si myslíš, že s GYNOPRYLEM nemůžeš otěhotnět?