icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
dobro16
7. pro 2016

@snezenka123 zkoušela už včera a už tam nebylo nic, dnes už taky nic a už na to kašlu a netestuju... myslím si že dnes dojde MS a po ní zas troška toho snažení..

simi1510
7. pro 2016

@dobro16 tak zkus sledovat bazalni teplotu, to ti pak taky napoví...

dobro16
7. pro 2016

@simi1510 tak daleko jsem se už taky dostala.. zvýšená, stále zvýšená.. klesá až po MS... chjo no snad se podaří mezi svátky a když ne tak budeme i tak pokračovat ve snažení ne? 🙂 ještě děti nemáme a zatím se snažíme pár měsíců tak nepropadám až moc panice

simi1510
7. pro 2016

@dobro16 drzim pesti! Ja mam tedy pokles vzdy pred ms no, pred revizi to bylo i tak ze v daný den pokles a prisla, po revizi, klidne i dva tri dny klesne a ms prijde az pak.

My se snažili, nesnazili (sex bez ochrany, ale u muzskeho tak, ze kdyz se stane, tak se stane, hnát se za tim nechce) skoro rok, nez se to povedlo, ale bez úspěchu, nase prvni... tak snad se povede co nejdriv ted no...

A jednoho dne si urcite každá splníme nas sen mit mimi 🙂

dobro16
7. pro 2016

@simi1510 no právě u nás taky muž se do toho nějak nehrne, jako nebyl by proti ale nechce nic řešit, takže uvidíme..

jestli to teda chápu dobře tak se taky snažíte.. budu držet pěsti

simi1510
7. pro 2016

@dobro16 ja se snazim, on to nechává náhodě 😃 byl rad, kdyz se to povedlo, smutný, ze to dopadlo poprve jak to dopadlo a bal se o mne... a ted řešíme byt, jestli ho dostaneme tedy na hypoteku, tak dle nej ma toto prvenství u nej 🙂

Ale snad se povede oběma 🙂

tornadolu
7. pro 2016

Holky me je dneska nějak divně motani hlavy a nivne od žaludku 😡

luciasek1987
7. pro 2016

@tornadolu kolik jsi dpo?

laura1972
7. pro 2016

@tornadolu že už by se konečně povedlo? 🙂

laura1972
7. pro 2016

@dobro16 ted jsem koukala na oba testy před 3 dny, tak to vypadalo nadějně. I když byla čárka slabší, ale vidět tam je. A cim si testovala včera a dnes? Že píšeš, že nemáš na testech vůbec nic??

tornadolu
7. pro 2016

@laura1972 no to asik ne.
@luciasek1987 to právě ze nevím

laura1972
7. pro 2016

@tornadolu máš po ovulaci nebo jak tedy?

tornadolu
7. pro 2016

@laura1972 nevim kdy jsem mela ovulaci právě..ake myslim ze tehu nebudu.když beru prášky Gynprodyl

tornadolu
7. pro 2016

@laura1972 MS jsem mela 31.11.a id toho dne si počítám 15dni a začínám brát prášky 10 a pak by mela dojit MS tak nějak nevim kdy byla ovu

laura1972
7. pro 2016

@tornadolu ten já měla brát právě místo duphastonu, že prý výborné připraví prostředí dělohy pro mimco. To jsem byla na začátku tehu, když mi ho doporučil. Bohužel jsem ho pak přestala brát, vzala jen jeden na noc a bylo mi divně a i v posteli se mi točila hlava. Tak možná, ze to bude tím. Jak dlouho ho beres?

tornadolu
7. pro 2016

@laura1972 začala jsem ho brat 21.11.deset dni jak jsem dobrala předposlední prášek tak hned přišla Mstak jsem zandala poslední prášek abychto dobrala jak mam a teď bych ho mela tacit brat 14.12.takže nějak netusim kdy byla ovulace ☹a po 3ciklu nam přijít na kontrolu

laura1972
7. pro 2016

@tornadolu a cykly máš pravidelné nebo různě dlouhé? Ono je Adi lepší si koupit ovu testy když netusis kdy je vždycky ovulka.Já beru 3 DC od ms clostilbegyt po dobu 5 dní, pak po dobrání clostilu odpočítám 10 dní a pak 10 dní ho beru. Já mám tedy naštěstí cykly pravidelné vždy 28 dní, ale ode dne ms vždy od 10 dne začínám testovat ovu a vychází mi většinou, že 13 DC mám pozitivní test, takže ten 14 DC je tak ovulace. Přesně v půlce cyklu.

tornadolu
7. pro 2016

@laura1972 právě cikli jsem mela nepravidelné kvůli tomu beru tyto prášky na srovnání a na třeba tehu 😉

laura1972
7. pro 2016

@tornadolu zapomněla jsem napsat, ze po dobrání clostilu, beru duphaston, po dobu těch 10 dnů. Na to, že jsem byla po revizi, tak hned před první ms, jsem byla po výkonu po 14 dnech na kontrole a dr. řekl, že vaječníky nastartovali přímo ukázkově a zrovna, že proběhla ovu. Sice se nám hned po první ms nezadařilo, ale zrovna jsme se v tu dobu stěhovali, mezitím syn onemocněl, takže starosti,stres a únava nám nepřidali, tak snad teď už je trochu klid, by se mohlo povést 🙂 V pátek budu 10DPO, tak přemýšlím kdy zkusit tt. Tehdy mi ukázal 10DPO už slabou čárku, ale pak to ZT v 8 tt., tak bud v pátek nebo v sobotu asi testnu .

tornadolu
7. pro 2016

@laura1972 tak to se budu těšit 😉 no taky koukám nemela jsi to lehký.

lojzik1913
7. pro 2016

@laura1972
@snezenka123 tak dnes dopoledne (ne ranni moc)jsem testla ten samy od rossmana na kterem byla v patek slabá carka a dnes ani náznak...ted večer jsem zkusila ten citlivější 10 a taky nic ☹ rano jdu na krev...

laura1972
7. pro 2016

@lojzik1913 tak snad to vyjde, držím palce a dej vědět jak jsi dopadla 🙂

dobro16
7. pro 2016

@laura1972 uplne stejny test, byly dva v baleni.. ale dnes uz jsem myslela ze dorazi MS ale zitra uz dojde na 100%.. v zachvatu nervu ze zas nic jsem si hned objednala nejake vitaminy a uvidime kdy se podari, kazdopadne drzim palecky i tobe

laura1972
7. pro 2016

@tornadolu no jsem.už starší ročník, takže jsme tomu museli trochu pomoc. Sice se nám hned 3 měsíc po zvýšení dávky clostilbegytu hned tehu povedlo, ale dlouho jsme se neradovali ☹ takže po zářijové revizi, jsme měsíc čekali na první ms, bohužel bez výsledku, tak.uvidíme teď v pátek nebo v sobotu. Nevím kdy mám zkusit testnout, trošku se bojím zklamání 😔

laura1972
7. pro 2016

@dobro16 a vo to bylo za značku? A s citl. 10??

laura1972
7. pro 2016

@simi1510 a co ty? Jak seš ted na tom? 🙂

tornadolu
7. pro 2016

@laura1972 no to věřím taky jsem vždy zklamaná ta jsem si řekla ze teplotu a testy delat nebudu a necham tomu volný průběh.

trrr
7. pro 2016

@tornadolu zavidim ja kdyz vidim negativni test tak se take zareknu ze to resit nebudu a kaslu na to a jak se dalsi mesic blizi ms tak muj mozek zmagori😂
@laura1972 starsi rocnik?prd kazdy je stary tak jak se citi ma kamaradka otehotnela v 43letech ted jsou malemu 2roky a ma dalsi choutky a to uz ma 4deti😉

laura1972
7. pro 2016

@tornadolu no jasně no, člověk di říká, že na to nemyslí a asi to tam v hlavě stejně je 🙂

laura1972
7. pro 2016

@trrr no tak snad to vyjde, já vím no, já to říkám taky, že člověku je tolik na kolik se cítí 🙂