icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
adusee
6. pro 2016

@tornadolu tak 3- 4týden je

hlavacova007
6. pro 2016

to jsou testy dělané 10,11,12,13 DPO, ale o pár příspěvku víš mám dnešní odpolední (13dpo) a je tam krásná čárka 🙂
@tornadolu

tornadolu
6. pro 2016

@adusee pekny tak at sili 😉
@hlavacova007 joo tak to potom jo 😉 tak at tez sili😉 taky bych už chtěla moc Mimi

hlavacova007
6. pro 2016

@tornadolu Děkuji,určitě se zadaří,hlavně na to moc nemyslet 🙂❤

tornadolu
6. pro 2016

@hlavacova007 no právě na to nemyslím jak kdy znáš to😉 veru Gynprodyl tak snad by se mohlo zadařil 😉

trrr
6. pro 2016

@laura1972 DEKUJI,sobota to jisti 😉dam vedet 😁

adusee
6. pro 2016

@tornadolu né já jsem 8týden,psala jsem že ta hlavacova je tak 3-4tt 🙂

tornadolu
6. pro 2016

@adusee dobre 😉

laura1972
6. pro 2016

@trrr tak moc držím palce 🙂 já budu v sobotu 11DPO tak si taky zkusím testnout, když jsme se ted tak snažili 🙂

ther
6. pro 2016

Ahoj, take si nejsem uplne jista, jestli mam vidiny nebo ne 🙂 Mozna, kdyz nekdo neco hodne chce uvidi klidne i nosorozce na kolobezce 🙂 Co myslíte?
Přijde mi to dost slabé... jedná se o Lady Max test.

jullli
6. pro 2016

@ther kolik dpo duch je...😉

a_sma
6. pro 2016

@ther Něco tam vidím, ale jak říkáte, opravdu je to dost slabé.

ther
6. pro 2016

uz je to prave dost pozde 3 dny po vynechani/velmi slabe (pul dne) MS. Ale zase bezna MS s bolestmi neprisla... ale byli jsme na dovolene letadlem, tak si zas rikam, jestli nemam jen rozhazene vse z letadla...(chteli jsme si privezt darecek 🙂)

geryy
6. pro 2016

Mockrat dekuju za vase odpovedi

jullli
6. pro 2016

@ther a kdy byla ovu? Treba jso to mela dpstat jinal a to (spinen) bylo zahnizdeni

a_sma
6. pro 2016

@ther Já jsem týden po vynechání měla čárku jen o něco silnější než vy, takže kdo ví 🙂

ther
6. pro 2016

@a_sma diky, uvidime 🙂 pockam par dni 🙂

@jullli kazdy kalendar mi ho ukazoval jinak, zatim se nesnazime tak dlouho, abych si merila BT 🙂 takze bych tipovala cca 15dní po ovu (mám delsí cyklus - už několik měsíců pravidelně 31dní)

Diky moc.. 🙂 nebudu to prehanet s natesenim a proste uvidim za par dni 🙂 je to ale tezky 🙂) clovek by chtel vse vedet hnedka 🙂

trrr
6. pro 2016

@laura1972 take ti drzim palce ja budu v sobotu 10dpo do patka beru duphaston a pak to mam dostat nebo mit // haha

laura1972
6. pro 2016

@trrr dekuju 🙂 tak si budeme držet palce navzájem, ať nám to vyjde 🙂 já duphaston dobírám v úterý 13.12. tak jsem zvědavá taky na sobotu jestli objevím už konečně taky ty // 🙂 a kdy budeš testovat ty?

trrr
6. pro 2016

@laura1972 Tak ja testovala naposled dnes proto tomu neverim 😕ale uz na to kaslu a pockam do soboty kdyz ms nedojde tak testnu mame mit v sobotu oslavu tak at vim co pit 😂

laura1972
6. pro 2016

@trrr tak to docela brzo testovat dnes, nepsala jsi, že budeš teprve v sobotu 10DPO?

trrr
6. pro 2016

@laura1972 jojo ja vim sem na palici jen doktor mi dal velke nadeje tak vysiluju a ono prd bude 😂ani nevim kolikaty den se ma testovat kdyz v sobotu budu 10dpo a zaroven cekat ms😕

laura1972
6. pro 2016

@trrr tak to máš dost za sebou. Ovulaci, ms. Já testovala nejdříve vždy 10DPO Dřív to nemá smysl, takže ještě máš čas 🙂 já budu 10 DPO v pátek, ale zkusím raději o den dal, ale jinak než jsem měla ZT, tak jsem měla už 10DPO slabou čárku. Ale jsou tu holky , vo měli teprve ducha o hodně déle, třeba až 14 DPO. Záleží na hladině HCG , každá to ma jinak. Takže myslím, ze ta šance tam ještě pořád je 🙂

adusee
6. pro 2016

Já měla ducha 9dpo 🙂

luciasek1987
6. pro 2016

Holky nevite jak dlouho je v tele injekce Ovitrelle? Kdy muzu poprve zkusit testovat?

trrr
6. pro 2016

@luciasek1987 rika se 10-14dni
@laura1972 nechame se prekvapit mam to nejak za sebou take nechapu a ty dej pak vedet 😉

snailice
7. pro 2016

Ahoj holky, chci se zeptat, máte některá zkušenosti s TT Pepino? Dělají falešné duchy? Děkuji 🙂

adusee
7. pro 2016

@snailice ano dělá

dobro16
7. pro 2016

tak duch zmizel, MS zatím mešká 3 dny, ale necítím se vůbec dobře, takže si myslím že dorazí.. chjo zase se tedy nezadařilo :(

snezenka123
7. pro 2016

@dobro16 a zkoušela Jsi stejný test? Ty tvoje testy vypadali krásne. .