Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 ja mela problémi s MS nechidila me pravidelně právě přešla jde k jinýmu gynekologovi a ten mi zjistíl ze mi pomaleji roste sliznice ze si toho nevšiml bývali ginekolig ze k vůli tomu jde neměla MS a chodívala na vyvolavačky 😔prave jde rada ze jsem šla k jinymu gynekologovi a zjistil příčinu a strašně se divil.tak me předepsal tyto prášky jinak rikal ze jsem pořádku.ptala jsem se ho na vaječníky jesli jsou ok a on ano krásný proč se ptáte a ja no bývali gin.me řekl ze je mam zakrněli a tenhle gin.me řekl ne slečno Lucie mate je krásný 🙂
@dobro16 no tak to he jasné no. Ty mamatesty by měli stáhnout z prodeje, protože ukazují něco co tam není. A co s takovým testem, který někomu ukáže pozitivní a někomu negativní když je to jinak. Já kupovala od dr. Maxe, ten je v pohodě, ale stejně nejlíp mi prve ukázal od Woman secret. 🙂
@laura1972 ono to je otázka.... me ten mamatest Predtim neukazal nikdy falešného ducha, minule jsem zkousela cemio a byl tam duch, ktery se ale objevil i na comfortu i pepinu... jen pak prisla silnejsi ms a s velkými kusy, tak mozna biochemické ...
K těm mamatestum jsem i cetla, ze je tam musis mit presne daný cas, co tedy bylo na zacatku, kdyz je začali prodávat....
Pak by se mohlo i nadávat na to, ze nektere to ukáží pozdeji oproti jinym.... a tak 🙂
Stejne jak se rika, tehotensky test ti nezaručuje, ze to bude uspesne atp.... a ze je lepsi krev, ale co bychom se nalitaly na krve co holky? 😃
Holky prosím o radu. Zítra bych měla mít teoreticky termín MS, ale dnes máme pracovní Vánoční Večírek tak jsem dnes zkusila poslední Dr. Max. Posílám fotku před zaschnutím, po zaschutí a upravenou fotku po zaschnutí. Dělá Dr. Max falešné? Případně nebylo by to málo, když by teoreticky ovu byla dřív jak 15 DC? Přikládám i foto včerejšího Pepina, nevím jestli tam něco uvidíte, ale na mobilu tam něco vidět je. Děkuji.
Na té upravené to vidím!

@laura1972 a kdyz to nevyjde ted tak to vyjde az to budes nejmin cekat 😉ja nez mela dva kluky tak sem furt myslela na otehotneni a kdyz sem to vzdala a hodila za hlavu tak bum //