icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
pavlapavlapavlapavla
11. pro 2016

@laura1972 taky bych rekla, ze ten dnesni je silnejsi ❤

trrr
11. pro 2016

@laura1972 prijde mi silnejsi 👏

laura1972
11. pro 2016

@juliemichal no nevím, zkoušela jsem dnes zase i tu 25 citl.tak nevím jestli to je stejné nebo jiné. Koukni.

trrr
11. pro 2016

spis ten muj nesili ty dva dole jsou ze vcera nejak vybledli a ten nahore je dnes

gariena
11. pro 2016

@laura1972 No to vypadá dobře, taky bych řekla, že sílí 😉

laura1972
11. pro 2016

@trrr já myslím, ze ti ukazují krásně, už tam máš aspoň něco vidět 🙂 já mám pořád pocit, že na tech 10 s citl. tam vidím rysku, možná nepatrně zbarvená, ale nevím. A na těch s citl.25 ze dneška a včerejška, tak možná je taky něco nepatrně vidět. Poslu nejdřív 25 citl. dnešní, pak vyfotim oba.

juliemichal
11. pro 2016

@laura1972 jé to fakt vypadá hodně moc dobře 🙂 ten včerejší testík té citlivosti 25 vypadá jak?ten testík jsem myslím ani neviděla.ale fakt to vypadá moc dobře 🙂 🙂

gariena
11. pro 2016

@snailice Aha, vždycky jsou nějaké komplikace ,dlouho jsem tu nebyla, tak to nestíhám sledovat. Nevím, ještě jsem neslyšela, že by Max dělal falešňáky. Asi nezbude než testit dál a nebo k doktorovi, co ti na to řekne. Taky mám PCO ,anovulační cykly, periodu jak kdy.. Teď se mi to srovnalo po 4měsících užívání Fertiprony a bylinných čajích, snad to bude ok, zatím to vypadá, že to vyšlo..

laura1972
11. pro 2016

@juliemichal tady jsou oba ty 25 , nevím no jestli tam je něco vidět. Ten napravo je dnešní.

laura1972
11. pro 2016

@trrr tak už jdou tam ty 25 ten vpravo je dnešní, ten vlevo včera. Nevím no 🙄

trrr
11. pro 2016

@laura1972 stejne mi ty duchy stvou ja chci stejne silne 😔ty testuj dal jsi furt malo dpo

simi1510
11. pro 2016

@laura1972 držím palce hele, ať to vyjde!!!

laura1972
11. pro 2016

@trrr to me taky, ale ty máš aspoň něco víc už vidět. Ty sis dělala taky ovulacni test při očekávané ovulaci?

laura1972
11. pro 2016

@simi1510 moc dekuju, akedokud nevidím výraznější čárku, tak asi neuverim 😔

lindaatobias
11. pro 2016

Ahoj holky, prosím vás, stalo se vám některé, že by digitální test CB vycházel negativně, i když dva různé druhy proužkových testů pozitivně s duchem ? Včera jsem zkoušela mamatest, slabý duch, dneska dr.max, trošku silnější, ale pořád duch a digi Clear Blue vyšel negativní ☹ Nevím úplně na co se spoléhat, asi zřejmě testovat dál a počkat si na jiný den.. Menstruaci mám zpožděnou, ale stejně tak se bojím cysty, která může vyvolávat falešnosti... Máte podobnou zkušenost ? Děkuju

trrr
11. pro 2016

@laura1972 nene ja si ovu testy nikdy nedelala ted to byl prvni mesic po vysazeni ha a ovu sem mela bolestivou a dr mi ji podtvrdil ale meli jsme sex jen 2dny pred ovu tak pochybuju ze to stacilo

trrr
11. pro 2016

@lindaatobias ahojda resim stejny problem mam duchy a mam strach zkusit cb ze tam bude - ale kamaradka mela duchy a cb +1-2tydny ale take ber v potaz ze cb je citlivost 25 takze muze mit hcg nizsi nez 25jednotek tudiz mas duchy a na cb je jeste brzy takze furt muzes byt tehotna 😉

lindaatobias
11. pro 2016

@trrr Díky moc 🙂 Já CB použila poprvé a tak nějak jsem spoléhala na to, že digitál je záruka, že to odhalí vždycky 🙂 Ale zase jsem sondovala a spousta těhulek doporučuje testy od Dr.Maxe, že jsou velmi spolehlivé a falešňáky nehážou. Dnes jsem zřejmě 14 DPO (ovulaci jsem nijak extra nesledovala, ale takhle by to vycházelo), takže je možná opravdu brzo, jak uvádíš... Fajn, prdím na digitály, stejně to akorát žere peníze 🙂 🙂

trrr
11. pro 2016

@lindaatobias moje rec 😉hlavne zadny stres 😉

trrr
11. pro 2016

@lindaatobias hod fotky tamtech duchu rada se koukam na testy😁

luuucatko
11. pro 2016

Ahoj holky, davam test. Jsem teprve 7dpo, ale priznaky mi nedaly spat, tak jsem si udelala test.. vidim tam dusika .. i pritel to pry zretelne vidi. Je zretelny tak do poloviny a pak se ztracu, co myslite?

bredda
11. pro 2016

@lindaatobias mě cb digitál taky ukázal - a za dva dni mi to nedalo a udělala jsem si woman secret a ten už mi ukázal čarku. Slabou, ale ukázal. Já doporučuji woman secret ukázal mi čárku jako první, dva dni potom jsem dělala pepino a tam nic nebylo a na dr. max jen slaboučky duchové

lindaatobias
11. pro 2016

@luuucatko Myslím, že je to jasný 🙂 A to fotka bere barvu, takže asi gratulaceeeee 🙂

lindaatobias
11. pro 2016

@bredda Děkuju za odpověď 🙂 Zkusím se zítra poptat na ten test, co uvádíš. Zatím jedu Dr.Max 🙂 Gratuluju k těhotenství !!!

luuucatko
11. pro 2016

@lindaatobias Tyyyy jooo, snazime se docela dlouho, tak ze jsem si rikala jestli to neni kaz testu az tak jsem tomu neverila, moc dekuuujuu 🙂

lindaatobias
11. pro 2016

@luuucatko Joo, tak tomu rozumím tady těm obavám po dlouhé snaze 🙂 Já už sice jednoho prcka mám, ale i něj jsme bojovali přes dva roky. Teď se nechráníme cca rok a já už si začala zoufat, že nás čeká IVF. Druhý měsíc beru Nosifol, na doporučení mého gynekologa a byla bych moc ráda, kdyby to opravdu nebyl planý poplach, ale skutečné těhotenství 🙂 Ať je u vás všechno v pořádku !!

lindaatobias
11. pro 2016

@trrr Mám to stejně, taky ráda koukám na testy 🙂 Mám zachyceného jen jednoho ducha, dnešního, ten včerejší ani foťák nezachytil 🙂 Snad je vidět...

luuucatko
11. pro 2016

@lindaatobias To uz je taky docela dlouha doba, my 9 mesicu a na leden uz jsme objednany na reprodukcni aby zjistili co je spatne. Ma ukazkovy cyklus, tak ze az pred dvema mesici jsem si rikala jestli to nebude u přítele. Koupila jsem mu fertilan u ktereho byl boj, protoze pritel po nem zvracel, tak jsem mu ten prasek z tobolky vzdy dala do piti a najednou pozitivni test. O tom nosifolu jsem taky přemýšlela, ale nakonec jsem koupila gynex, ktery mi cyklus upravil tak skvele, ze mi vse vychazi na den presne. Budu vam moc drzet palce!!! 🙂

bredda
11. pro 2016

@lindaatobias já ho teda nikde v lékárnách neviděla 😕 kupovala jsem přes net. Děkuji a tobě hodně štěstí 🍀

simi1510
11. pro 2016

@laura1972 to věřím! Tak já minulý měsíc měla duchy a pak po pár dnech přišla a bylo....