icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
trrr
15. pro 2016

@lindaatobias ahojky ja jsem byla vcera to sem byla 16dpo a mam 270prej je to v norme ale podle tabulek na netu mi to prijde malo 14po oplodneni ma byt 3-467 tak nevim zitra jdu na ultr ale nic tam nebude videt vacek je videt od 1000hcg tak nevim proc tam jdu 😠uz sem z toho na prasky vim presne kdy bylo oplodneni ty si to mohla mit dyl ale take pekna hodnota ja v lete mela 35a pak prisla ms po 3dnech tak mam strach jak ted

lindaatobias
15. pro 2016

@trrr Aha... já jdu právě zítra ještě na jeden odbě, aby viděli, jak to narostlo. Mudr říkal, že je fajn, že mi sílí čárka na testu, prej je to dobré znamení, ale chápu i tebe, jak se necheš předčasně radovat. Mám to stejně. Na utz jdu až 3.1., mudr mě chtěl vzít už příští týden, aspoň aby se vyloučilo mimděložní, ale pak si mě k uchu vzala sestřička a řekla mi, že pan doktor zapoměl, že mají příští týden dovolenou 🙂 Takže musím čekat až po novém roce a asi se zblázním !!!!

trrr
15. pro 2016

@lindaatobias jezisi to by me fakt kleplo cekat tak dlouho ale asi taky tak dopadnu zitra tam nic neuvidi a pak me objedna po novem roce a ja budu mit zkazene svatky budu na to muset myslet sem z toho protivna a nervni

lindaatobias
15. pro 2016

@trrr Ani nevíš, jak ti rozumím 🙂 Ale zakázala jsem si špatné myšlenky, prostě jsem těhotná, miminko tam někde je, jen si musím počkat na to, až ho uvidím... A jak dlouho jsi teď teda od oplodnění, pokud tušíš ?

luss1994
15. pro 2016

@paprikasova jojo porad tam je no. uvidime. dam ted pauzu, uvidime jak dlouho vydržim a zkusim znova

trrr
15. pro 2016

@lindaatobias sex byl 28.11 tak koukej informovat jak roste hcg a drzim palce

lindaatobias
15. pro 2016

@trrr U nás naprosto totožné datum 🙂 A byl navíc usmiřovací, takže to prostě musí dopadnout dobře 😀 Určitě dám vědět ! Doufám, že mi do vánoc řeknou aspoň výsledek toho zítřejšího odběru, ať jsem zase klidnější, že hladina roste... Taky se ozvi, jak zítra pořídíš, tfuj tfuj !!!!

trrr
15. pro 2016

@lindaatobias nekecej fakt stejny datum jo tak to je pecka!😂

lindaatobias
15. pro 2016

@trrr Vyšlo to teda parádně 🙂 Tak teď se ještě oficiálně potkat v srpnovkách 🙂

trrr
15. pro 2016

@lindaatobias no kez by

trrr
15. pro 2016

@lindaatobias A TY SI BYLA KTERY DEN NA ODBERU?

lindaatobias
15. pro 2016

@trrr Vyjde to, neboj se !!! 🙂 Já byla na odběru teď v úterý, takže 15 DPO...

trrr
15. pro 2016

@lindaatobias jo tak ja ve stredu 😁tak se budeme vzajemne informovat 😉

simi1510
15. pro 2016

@lindaatobias u nas byl usmirovaci sex 10.12., tak doufam, ze to k necemu vedlo taky 🙂

Drzim Ti palce!

lucinka58
15. pro 2016

@trrr Hele, ta první hodnota není směrodatná. Já měla 14DPO 228. Ale každá to má jinak. Ale hlavní je jestli hodnota roste 🙂 Pokud si nejsi jistá, tak si nech vzít krev ještě jako samoplátce 🙂 Jinak na ultrazvuku ještě nic neuvidí - spíš jen zvýšenou sliznici, ale i to je známka těhotenství 🙂 Držím pěstičky ať jde vše tak jak má!!!!

kubatovapetra
15. pro 2016

Děvčata to ze je mi blbe a vse mi smrdi, cokolada kterou miluju mi nechutna...prijde mi zkazena.... jinak ma tu nektera problem s říhánim?? Pac už 3 den riham o sto šest. ..... i se zveda zaludek... ms ma byt v pondělí. .. ma to nekdo podobné???

trrr
15. pro 2016

@lucinka58 moc dekuji za uklidneni moc mi to pomohlo 😙

lindaatobias
15. pro 2016

@simi1510 Tak to já tobě taky !!! Ať najdeš vytoužené dvě čárky 👍😉

simi1510
15. pro 2016

@lindaatobias Dekuju! Kez by no... bylo by to nejvetsi stesti, po te zarijove revizi a všemu co nasledovalo pak

lindaatobias
15. pro 2016

@simi1510 Tak tomu věřím, to si vůbec nedokážu představit tohle zažít.. ☹ Ať je jen líp.. a bude, to je jasné 🙂

monikavitezslav
16. pro 2016

Dobre rano holky chci se optat cyklus mam 28dni. Posledni ms byla 2.12 ale vcera v praci ruzovy vytok a objevil se al jen jednou od te doby nic. Co by to mohlo byt?

monasek84
16. pro 2016
monikavitezslav
16. pro 2016

@monasek84 tak ja si pamatuji ze se mi to stalo jen jednou a par dni na to sem zjistila ze sem tehu ale bohuzel uchycene v jizve po cisari ale.je mi to divne. Kazdopadne pokud to byla ovulace tak jsme.ji prosvihly protpze sex byl pred dvoumi dny. Takze se vanocni darek nekonna.

monasek84
16. pro 2016

@monikavitezslav pokud mas cyklus 28dni a posledni menstruace prisla vcas, v normalni delce a v normalnim mnozstvi, tzn ze vcera v praci jsi byla 13. den cyklu, coz cca odpovida terminu ovulace. A ze sex byl pred 2 dny... je dokazano, ze spermie vydrzi v tele zeny az 5 dni (nekde se uvadi ze az 7). Tzn, ze sex 2dny pred ovulaci je oplodnenischopny, v podstate ma k oplodneni vetsi sanci, nez sex v den ovulace, protoze spermie mely vic casu na cestu deloznim hrdlem atd.

monikavitezslav
16. pro 2016

@monasek84 no tak uvidime. Budu si drzet palce. Nic jineho nez ovulace to snad byt nemohlo.

laura1972
16. pro 2016

Tak dnes v očekávaný den ms 🙂 15DPO 🙂

asus
16. pro 2016

❤👶parada

laura1972
16. pro 2016

@asus a tentokrát doufáme, ze už tam zůstaneš 🙂 ❤

romesak
16. pro 2016

@laura1972 juuu dlouho tu nejsem a co to vidim velka gratulace a drzim palecky😍