Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@snezenka123 Dekuju 🙂 taky uz jsem si zasla pro ty Dr. Maxe tak snad to bude už bez falešných nadějí 🙂
Ahoj, máte někdo zkušenost s těhotenským testem Exacto ultra?
@monkey8 záleží na tobě. . Ale Já osobne bych to nevydržela😉a chtěla s ním tu radost sdílet hned od začátku♡
@marketa_3 tohle nevypadá na falešnou čárku. Gratuluji❤
@jitulka89 Jj to bude už ok. Přeji brzo //🙂
@marketa_3 Takova čara rozhodně plany poplach neni :D
holky tak ja nevim, prijde mi že čarku mam bud uplně stejnou neli jeste slabsi :/ Některe tady jste na včerejsim testu videli nektere ne, bohužel fotim fotakem z telefonu, a už je dost stary :D podotykam, že kdy mohla byt ovu netušim, brala sem ha a ve 3 tydnu 2 pilulky zapomela a navod bohužel nedodržela došlo mi to hned potom co sem udelala tu chybu, ktera se už nedala vratit.
Vidim to tak, že testnu tak za tyden.
@asus @snezenka123 @luss1994 Holky děkuji 🙂 Tak snad to klaplo. Objednala jsem si ClearBlue, uvidím tedy zítra, jestli to budu mít potvrzené.
@trrr děkuju no mala je v pohodě, jen už asi 3x hodila do pliny, ale zvracet nezvraci a ja už dikybohu taky ne jen mam hrozne rozdraždeny žaludek a boli me snad cely clovek :/...hlavne svaly na brichu a žebra. a to pritom jim z tama jidlo casto a nikdy nic a ted tohle by me zajimalo co s tim masem bylo. fuj. už tam nikdy nejdu
@verusky No ja nad tim vlastně ani nikdy nepremyslela, mě to přišlo tak nejak automaticke. Ja měla sourozence o dost mladsi. bracha o 6 let segra o 7,5, nejmladsi bracha o 9 a nejmladsi segra bud mit ted 4 roky ale to už sem tam nebydlela když se narodila. Jinak hrozne me stvalo že na me rodice hazeli občas zodpovednost za mladši a moc se mi to nelibilo. U nas to bylo takove zvlastni, spis sem se o ne starala ja když mamka chodila do prace, tatka vetsinou nic nedelal. do prace nechodil a bud sedel u pc nebo tv :/, a taky ted vidim jak se chovali rodice ke me jako nejstarši a kterou vychovavali prvni, dostavala sem třeba vic trestu mela sem vic zakazanych veci a u mladsich už to treba toli neresili a to me celkem dost štvalo, že ja nemohla tamto a toto a tomu dalsimu sourozenci to normalne povolili a byli ve stejnem veku jako ja tenkrat. a to je asi tak vse jak to u nas chodilo no.
@luss1994 zkusila bych jiný test. ..ten mamatest děla občas náznaky druhe čárky. ..me takto vypekl dvakrát po sobe. ..Dr. Max třeba je ok. Ukaže bud jo a nebo ne.
@snezenka123 já tobě také 🙂
@trrr Ahojky ! SIm tě, zaregistrovala jsem správně, že jsi byla na odběru kvůli hodnotám hcg ? Jak ti to dopadlo ? Já byla taktéž a mám zatím 71 jednotek, odběr mi dělali cca 15 DPO, tak jsem se chtěla jenom poptat, jak jsi na tom ty 🙂 Držím pěsti !!!
@luss1994 Pořád tam náznak vidím. Ale koupila bych víc jiných testů. Anebo rovnou digitální, ať je jasno.

@luss1994 jake je byt nejstarsi z peti deti? dekuju za odpoved...