Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@luss1994 Tak jsem zvědavá, jak se to vyvine, jestli se to potvrdí.
@luss1994 tak me hlavne zalezi aby to bylo zdrave to je nejdulezitejsi 😉a kdyby ti to opravdu dopadlo tak si to nechas?ja mam zatim jen pozitivni testy,ale dokud neuvidim srdicko tak mam strach v patek jdu na gyndu stejne nic neuvidi bude to teprve 6den od nedosle ms takze Jeziska si moc neuziju budu pocitat dny do dalsi kontroly 😕jak mas stare deti?vse se da zvladnout je teda fakt ze tu obcas silim ze dvou ale rikam si to treti se uz "ztrati"😂
@trrr já to jak.pises ty nevolnosti a boleni prsou mela při dřívějších tehot. většinou az tak od začátku 6tt.Jinak poslední 3 roky mi prsa začali bolet vždycky tak 10 dní před ms a v den ms prestaly. V létě když jsem otěhotněla v tom červenci, tak mi trochu divně, ale ne nějak výrazně asi tak 10DPO, prsa právě naopak vůbec nebolely, jen bradavky byly citlivější a po vynechání ms,mi pak začali bolet. To vydrželo do 6-7 týdne a pak kontrola za týden a to ten týden už mi právě příznaky ustoupili a to jsem už mela tušení, ze něco není tak jak má být. To se pak potvrdilo ZT v 8.tt. prestalo se vyvijet a nebylo ani srdicko a následovala revize. Tak taky ted se držím trochu zpátky a dokud nepreklenu první trimestr, tak ten strach tam bude.Ted mi je denně divně, kovová chuť na jazyku, buzení v noci na záchod na malou a jinak mám pořád velký hlad a chutě 🙂
dobrý den. potrebovala bych poradit, 10 dni mam zpozdeni menstruace. test negativni .. myslite ze muzu byt tehotn ?
@simulinka123 pokud je test negativni tak nejspis ne zajdi si na vyvolavacku nebo kontrolu
@simulinka123 Taky si myslím, že to těhotenství nebude... Já tohle řešila 2 měsíce zpátky, taky 10 dní zpoždění, testy negativní a doufala jsem, ale nakonec z toho byla malá cysta. Měsíčky se dostavily po dvou dnech.. Zajdi si raději na gyndu, ať víš, na čem jsi !
@simulinka123 no a nějaké příznaky těhu pozoruješ ? Jak jsem tu již psala, moje nejstarší dcera měla negativni testy hodně dlouho po vynechání ms a tehot. ji dr. potvrdil při první návštěvě cca v 5.tt. 🙂
@laura1972 ..
no p ranu mi neni dobre a mam hrozne nafoukly bricho
@simulinka123 no tak to já při tehu měla taky a když kouknes na net, tak tam to hodně píšou těhotný 🙂 já ze začátku před ms a po ni pár dní měla vždycky takový divný žaludek a pocit plnosti.
🍀🍀🍀
@tornadolu nejspis ano 🙂
@trrr ja mam kluka 3 roky a dceru co bude mit na konci prosince rok. No nejspis bych si mimi nechala.
Holky ja sem v noci tak blila, už sem se lekla že by mi zacinali nevolnosti, ale pak zacala i mala, tak sem si rekla že ta asi tehotna nebude a bude to z neceho jineho :D a už sme na to prisli. Objednali jsme si jidlo od tamanu v kauflandu gyros s nudlemi. a maso bylo nejspis spatne. male sme dali nastesti jen zkusit takže hodila jednu a dobry,
Tak vcera vecer ovu.test slabej,takze zrejme teda dle toho testu tmavyho byla ta ovu vcera nebo dnes..kazdopadne jsme to radsi pojistili zezadu a dneska a zitra to jeste pripojistime 😀
@simi1510 Aa tak to máme stejně. Taky muj muž na to moc není a ja bych mohla furt😀
@snezenka123 tak jsi měla pravdu, dneska jsem testla a nic :(
Zdravim vsechny pritomne🙂 poslednich 14 dni jsem nejaka nemocna asi chripka. Dnes jsem byla na kontrole u doktora, pak sla do obchodu a koupila jsem uplne obycejny testik, spis jen tak. No a pridavam fotku. Prave sedim na gauci cucim do blba a vstrebavam jestli to muze byt mozne. Vzdyt je to obycejny test za 30kc...
@monkey8 gratulace😉
@jitulka89 to ne mrzí😔
Předminulý i minulý měsíc jsem to tak s těmi testy měla i já. ..Mamatest duch. A dr.max snehobily. .Ms došla. ..podle mě ty mamatesty nevím jak to napsat. . Hodně citlive. Nebo tam je vic barvy. Nebo jiný druh materiálu. Proste tam je vidět náznak druhý čárky. Možná ryska. Nevím. Ale nemyslím, že by to bylo dvakrát po sobe to biochemický těhu, protože test z dr.maxe i v ten samy den byl úplně negativní. ...držím palce, ať to brzo vyjde❤
@snezenka123 dekuji jsem uplne mimo😀, muzu to uz ted rict pritelovi nebo az to budu mit od gynekologa?

@trrr jej tak to chápu no. Já mám první kluka a pak holčičku a teď to vypadá na dalsi Mimi na které se nejspíš zadelalo nedopatřením :D