icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
ms.neomagic
14. pro 2016

Ovulacni testy...tmavsi vcera,slabsi dnes..tak nevim..je mi do breku ☹

baba93
14. pro 2016

Tak snad ta mrcha zitra nedorazi 🙂

simi1510
14. pro 2016

@baba93 drzim pesti!!! 🙂

simi1510
14. pro 2016

@ms.neomagic to vypada, jak kdyby byl pozitivni test mezi těmito dvemi. Od dane doby se ovulka dostaví za max. dva dny.

Delala si ho ve stejnou dobu? Nebo ne pila jsi treba i vic pred testovanim?

Treba jeste neni nic ztraceno! 😉

ms.neomagic
14. pro 2016

@simi1510 no prave ze chlastala..pred hod a pul hrnicek kafe,caj a doma jeste stavu...ve stejny cas jsem ho nedelala,vcera az kolem 17h..

simi1510
14. pro 2016

@ms.neomagic tak zkus nejakou dobu nepit a udělej ho znovu. A uvidis.

Pití se na nem podepisuje dost.

Ja ty testy delala vetsinou kolem 19h kdyz jsem prisla z práce. Ale tento mesic jsem pozitivni test jako takovy nepodchytila, jako minuly mesic, kdy jsem se akorát trefila, ze byl vazne pozitivni.

Kolikaty dneska den cyklu jsi?

laura1972
14. pro 2016

@ms.neomagic tak ha většinou začínala testovat ovu od 10DC vždycky třeba v 10-11. h ráno právě, že se nema testovat z ranní moči a pak třeba za 11 h. znovu večer kolem 21.-22.h dopoledne byla slabší a večer třeba už pozitivní dám ti sem fota posledních ovu testů 🙂

laura1972
14. pro 2016

@ms.neomagic jinak ted koukam, ze tu máš ty ovu testy 🙂 tak pozitivní byl včera 🙂 takže obilka by mohla být dnes , nejpozději zítra. Takže už dnes, zítra a pozitri bych to pojistila 🙂 Dneškem bych na,100% začala, nám to minulý měsíc takhle uteklo a nic nebylo.

ms.neomagic
14. pro 2016

Holky vlitnem na to radsi dneska 😀

trrr
14. pro 2016

@ms.neomagic 😂😂

simi1510
14. pro 2016

@ms.neomagic sup sup 😃

ms.neomagic
14. pro 2016

Holky ja ale nemam zadny priznaky pro ovulku,ani hlen..jen obcasny pichnuti v podbrisku..jinak dneska jsem 10dc..

simi1510
14. pro 2016

@ms.neomagic ovu bolesti jsou většinou, kdyz je ovulka, ale test uz pozitivni neni.... ale je mozne, ze ten test taky muze byt pozdeji pozitivni. Ze tim, jak jsi pred testovanim pila, byl mene intenzivní. Ja za sebe nemuzu rict, ze by byl 100% pozitivni vcera.

Mas jeste doma zásobu testu? Abys zkusila, jak je na tom carka ted?

laura1972
14. pro 2016

@trrr ahoj, 🙂 tak co, kdy budes testovat zase? 🙂

ms.neomagic
14. pro 2016

@simi1510 jj,mam..no ja si taky myslim ze nebyl..protoze ma bejt bud stejne tmavejnebo vic..a to nebyl.

simi1510
14. pro 2016

@ms.neomagic jde o to, ze se to muze prosvihnout mezitím. Ja testovala jen vecer vid... a kdyz jsem to porovnavala, tak to bylo dalsi den a obden světlejší, bt vzrostla z neděle na pondeli, takze musel byt v patek nejsilnější, v nedeli ovulka a jede to...

Tak zkus testit, jestli si moc nepila? 😉

paprikasova
14. pro 2016

@luss1994 já tam teda taky něco vidím. mám podobně staré děti a asi bych to nezvládla ☹ Ale mám za sebou docela traumatické zkušenosti, takže už bych tím nechtěla procházet znova. Držím palce, ať to dopadne tak, jak bys chtěla.

ms.neomagic
14. pro 2016

@simi1510 pila..u me je utrpeni nepit..mam furt zizen.. ☹

luss1994
14. pro 2016

@paprikasova popravdě pořád nevím pořádně jak se v případě těhotenství rozhodnu. Deticky mám opravdu malé a zároveň mi to přijde hrozně nefér vůči tem které se tu na miminku dřou a nejde jim to. Se synem samotným to byla pohoda byl hrozně hodně miminko. Dcerka to je malá čertice první tři měsíce hooodne plakala měla šílené kolíky a absolutně nic nezabíralo na úlevu. Toho bych se hrozně bála že bych to musela prožívat znova :/ a to nepočítám tu starost o 3 děti dohromady :/ já sama sem Teda z 5 děti já nejstarší. Takže vím co to obnáší a chci svým dětem dát vše co potřebuji a bojím se abychom toho byli schopni když by byli 3 :(

lucinka58
14. pro 2016

@simi1510 No hele, to zas tak moc pravda není. Mě teda v cyklu kdy jsem otěhotněla, tak jsem měla pozitivní ovulační test a břicho mě bolelo tak, že jsem musela chodit v předklonu a musela si vzít ibalgin. Naštěstí sex byl 2 dny před - protože v ten den by na mě nemohl nikdo sáhnout...... 😀

simi1510
14. pro 2016

@lucinka58 to ja nastesti ne 🙂 ja az po tom pozitivním testu... ale nevylucuji osobne výjimky 😉

U nas doma je zase výjimka taková, ze chlap chce mene sex nez ja 😃 ale vsude pisou, jak je chlap ten nejvic na sex a ze bez nej nevydrží 😂

trrr
14. pro 2016

@laura1972 ahoj uz nemam testy a utracet se mi nechce dnes mi vzali krev a rano zavolam kolik je hcg jenze nemam vubec zadne priznaky jako u kluku prsa nevolnos nic jen obcas citim podbrisek co ty?ja sem z toho nervni mam strach aby mi to nedopadlo jako v lete

ms.neomagic
14. pro 2016

@simi1510 obcas to mam doma taky..si pak pripadam jak nadrznej uchyl 😀

simi1510
14. pro 2016

@ms.neomagic clovek snad ale musi uznat, ze jednou za tyden nebo za dva tydny je malo obcas 😃😃😃😃 a kolikrat by mi to tak pomohlo, kdyz přijdu hotova z práce... pak se mi i lepe spi 😂😂😂

luss1994
14. pro 2016

@trrr ahoj vy se snažíte o 3? Můžu se zeptat jak máš staré děti?

ms.neomagic
14. pro 2016

@simi1510 mi povidej..jako by ty 2min denne nemohli dat 😀 v praci makaj 8h a doma je 2min zabijou 😀 😀 😀

simi1510
14. pro 2016

@ms.neomagic můj dělá z domova 😀 a jako nemusí to být den co den... ale prostě zase ne extrémně dlouho 😀 jsem to minule nemohla vážně ani pojistit 😀

trrr
14. pro 2016

@luss1994 ahojda mam 2kluky ted jim bude 5a 2roky a chci holcicku 😕

paprikasova
14. pro 2016

@luss1994 Tak takhle se na to nemůžeš dívat. To, že jste s manželem zdraví a nic vám nebrání v početí dítěte, není příkazem k tomu mít kopu dětí. Mnohem důležitější je, abyste dokázali mít stále dobrý a láskyplný vztah, věnovat dost energie a času všem dětem, abyste to finančně ustáli. Zkrátka se na to musíte oba dva cítit. Tím ti to vůbec nerozmlouvám! Mít tři děti je paráda, jen už to není taková sranda jako u prvního.

luss1994
14. pro 2016

@paprikasova děkuji🙂 já vím že o tom to není no, hlavně abysme to ustálí hlavně my. Každopádně sem nervózní. Pícha mě levy vaječník už nějakou dobu byla sem u dr s podezřením na zánět dělohy který se mi velmi rád a často vrací ale teď tam nic není a jen mě tam popichuje a nejen tam ale i jakoby pánev + sem si dneska dala mekac a je mi úplně na zvracení a oběd co sem dělala doma tak ho nemůžu ani cítit jinak se mi navaluje :/