icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
snezenka123
14. pro 2016

@medinka13
Ahojky. Také Nic nevidím. Zkusila bych počkat a testla jiným testem.
Mamatest děla občas duchy...Přitom to těhu není. Držím palce

jitulka89
14. pro 2016

@snezenka123 určite, zkusim to ráno, no před tím měsícem tam nebyl ani náznak, ale je to teď z jiného balení tak kdo ví 🙂 ale taky jsem slyšela že tohle ty mamatesty dělaj 🙂

luss1994
14. pro 2016

ahoj holky vidite tam neco? :/ mam teda dost na houby fotak, takže sem to trosku upravila. Zkusila jsem test asi brzo cca 9-10 den po styku. beru Ha ale ve 3 tydnu sem zapomela 2 pilulky a jaksi zapomela dodrzet navod a uvedomila sem si to pozde. Tak ted trosku trno protože mam doma už dvě děti a s tema testama je to ted takove divne, jakože duch sem duch tam, driv sem udelala test bum byla čark jo byla sem tehotna :D ted aby clovek sondoval zda pozitivni falesny atd. na živo jde videt lehoulinkata čarka, počitam že jestli jsem v tom tak ta slaboučka čarka by tomu dnu po sexu i odpovidala což? Jinak me tento test vetsinou duchy nedelal bud byl uplne bily nebo carka, tak sem z toho jelen

trrr
14. pro 2016

@luss1994 ja nic nevidim 😕treba je to jen tim fotakem

simi1510
14. pro 2016

@luss1994 ja tedy nic nevidim, muze to byt i fotakem... zkus testovat za dva dny treba znovu.

Ja jinak u tohoto testu taky neznam falešný. Spis jde o to, ze to clovek testuje brzy, neco se objeví, prijde mrcha... a holka si rekne, delal falešný, uz ho nechci. Ale ze to jen zkratka odešlo, protoze se to neudrzelo, bylo to v neporadku... to je nenapadne.

trrr
14. pro 2016

@simi1510 moje rec!

lindaatobias
14. pro 2016

@luss1994 No tak me se naopak zda, ze neco vidim!!! Opravdu slaboi carku, ale je tam 🙂 Ale jak rikaji holky, testuj dal, podle DPO je hodne brzo, jeste se to vybarvi nebo naopak. Hlavne,at to je tak, jak si prejes ty 🙂

luss1994
14. pro 2016

@simi1510 jojo presne to se mi stalo minuly mesic, ale jak to odchazelo tak me neskutečně bolelo bricho , jak sem tenkrat otehotněla nechapu možna antibiotika, pry teda nemali ovlivnovat ha ale u me to bylo nejspis naopak. A čarku sem mela silnejsi, ted je to takove nenapadne, zkusim ještě zitra nebo pozitri.

luss1994
14. pro 2016

@lindaatobias ja tam prave taky vidim lehoucky nadech druhe carky. No se dvema detma už jsme další neplanovali,ale nejspis bych si mimi stejne nechala. I když by to bylo hooodne naročne, syn ma 3 roky a dcerka bude mit teprve rok

ms.neomagic
14. pro 2016

Dekuju za srdicka..holky chci se zeptat,je treba mit pri sexu orgasmus,kdyz chci otehotnet?

luss1994
14. pro 2016

@ms.neomagic určitě ne 🙂...ja mam dve deti a myslim, že ani u jednoho sem orgasmus nemela zrovna :D Mam dojem, že to u nas byli zrovna takove ty ,,rychlovky" :D

simi1510
14. pro 2016

@luss1994 antibiotika, střevní problemy a různé dalsi ovlivňují HA. Ja ji tedy nikdy nebrala a hlavne ani nechtela... ale znám dost případu, ktere otehotnely i pres ni.

A ja to tak mela minuly mesic taky, vetsi kusy, vetsi krvaceni, krece... tak snad se postestilo vic ted... doufam, ale musim pockat dele jak tyden ☹ v nedeli teprve byla ovulka.

simi1510
14. pro 2016

@ms.neomagic nekde pisou ze je to lepsi, ze to lepe natahne spermie dovnitř, nekdo rika, ze je to blbost, stejne tak, jako zůstat po sexu s nohama nahore, nejit se hned mýt atp. Ze ty spermie zatímco z tebe treba vyjede, uz nektere jsou davno na cestě....

Je to proste bud a nebo....

trrr
14. pro 2016

@ms.neomagic nene ja take u obou nemela

ms.neomagic
14. pro 2016

Ja prave mam orgasmus jen pri drazdeni klitorisu..a obcas k tomu nedojde..tak proto se ptam..

simi1510
14. pro 2016

@ms.neomagic tak nohy na ramena muze a at se muz snazi 😃😉

lindaatobias
14. pro 2016

@ms.neomagic Hlavně, že má orgasmus chlap 😀 Na ničem jiném v tomto případě nezáleží, myslím 🙂

luss1994
14. pro 2016

@simi1510 jojo vim že antibiotika taky ovlivnuji, ale když sem zjistovala jestli zrovna ty moje tak pry ne, ale podle moji kamaradky zdravotni sestry pry ovlivnuji vsechny nebo aspon častečne

laura1972
14. pro 2016

@markiiska, ahojky měla jsem tu od tebe upozornění , komentář, ale nemohu ho najít ☹

tornadolu
14. pro 2016

Ta jo holky me pálí žaha dneska hrůza..😢

markiiska
14. pro 2016

@laura1972 K TÉ POSLEDNÍ FOTCE testů 🙂

simi1510
14. pro 2016

@lindaatobias to ja to chtela v nedeli pojistit a smůla 😃 jeste mi rekl, se je chudak osoupany 😂😂😂😂

laura1972
14. pro 2016

@markiiska tak ani tak to tam nemám. Jestli to nebylo tím, že já tam tu fotku dala a zapomněla na popisek a upravit mi to nešlo, tak.jsem ji smazala, ale hned jsem ji tam dala zpátky.

brunhylda
14. pro 2016

@luss1994 já tam taky vidím slabý stín. Ale může tam prosvítat barva a nic to ještě neznamená. Uvidíš zítra, pokud to je těhotenství, měla by být ta čárka aspoň trošičku silnější než dnes. Tak ať to dopadne podle tvých představ 🙂

simi1510
14. pro 2016

@laura1972 a zkousela si vlastne co Ovulační ted?

laura1972
14. pro 2016

@simi1510 myslis já jestli jsem.zkoušela teď ovulacni test?

simi1510
14. pro 2016

@laura1972 Jj, Predtim si rikal taky, ze ti to vyslo z nej driv, minule ze ti to udělalo carky a vlastne nic... tak co ted? 🙂

laura1972
14. pro 2016

@simi1510 ne nedělala jsem tentokrát ovulacni, tehdy to byl dr.max ovulacni co mi to ukázal. Pak v tom říjnu, jak jsem si myslela, podle těch ovulacnich ze mi silili a pak to nevyšlo, to byly ovulacni od zn.Pregnancy.

simi1510
14. pro 2016

@laura1972 tu značku tedy ani neznam, tu jsem nemela 😃

ms.neomagic
14. pro 2016

Holky a hlavne @laura1972 nemam zkusenosti s ovul.testama,ale vcera byla carka tmavsi,ale ne jako testovaci a dnes je zase slabsi..to uz jako ovulka probehla nebo ci co? dnes jsem tyden po ms...a asi pred hod a pul jsem vypila hrnicek kafe,caj a doma jeste stavu..muze byt treba moc az moc naredena..fotka mi nejde nahrat ☹