icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
kstablova
13. pro 2016

@laura1972 moc hezké!!! 🙂

baba93
13. pro 2016

@laura1972 jo 🙂

laura1972
13. pro 2016

@baba93 dělány dnes a ten druhý taky? Když tak dej foto ať je vidět rozdíl 🙂

snezenka123
13. pro 2016

@kstablova to je skvělý♡ze pomohl. Nevadí, že jsem ho nasadila az 9dc?

kstablova
13. pro 2016

@snezenka123 má se brát tři týdny a týden pauza, takže si myslím, že to je v pohodě. 🙂. Já začala včera tj 8.DC 🙂

beruszka82
13. pro 2016

@laura1972 chodím tady málo ale vždy Tě hledám v příspěvcích...vypadá to na vánoční dáreček,no tak to jsem ráda moc moc moc gratulují a držím pěstičky,my jsme už 24 tt jinak už by jsme měli miminko kdyby ne zamlklého těhu,užívejte si to a odpočívej!!!!

snailice
13. pro 2016

Holky jsem z toho jelen. Nejdřív jsem na Dr. Maxovi měla duchy v limitu, pak jsem na něm měla slabě růžovou čárku po limitu, včera na Maxovi sněhobílo bez ducha a dnes na Benu testu, citlivost asi 20, toto 😀 Tak já už fakt nevím. Chtěla jsem testy Comfort, ale ty na prodejně Benu lékárny neměli, mají je jen přes e-shop. Ve čtvrtek ráno testnu naposled a pak se objednávám na kontrolu do IVF centra. Fotky testu jsou před zaschnutím a po zaschnutí, když jsem se vrátila z práce. Telefon moc dobře nefotí, tak snad to bude vidět.

PS: tak po nahrání to na fotkách fakt moc vidět není.

medinka13
13. pro 2016

Ahoj holky, chlap trvdí, že tam něco vidí, já nic. Co vy na to?

katuskad1
13. pro 2016

@medinka13 at koukám jak koukám nevidim😕kolikátý dpo jsi?

medinka13
13. pro 2016

@katuskad1 Ani sama nevím.. MS od porodu ještě nemám (6 měsíců). Test byl dělán spíš z hecu, protože podle toho svýho mám prý divný oči, jako když jsem byla těhotná předtím.. Tak se spíš teď dohadujeme - podle mě tam nic není, ale on si pořád mele to svoje..

katuskad1
13. pro 2016

@medinka13 a mas nejake příznaky? A na krev jít nechceš? ☺☺

kubatovapetra
13. pro 2016

Ahojky děvčata, mohu se pridat??
Snažíme se o mimi uz 2,5 roku a az ted sr predepsal clostillbegyt. .. ovulace byla 6.12.... ms ma byt 19... zaclo mi byt blbe.. nemůžu vystat ruzne pachy, jsem dost nafoukla, boli me v podbřišku, nechutenství, hrozne citlive bradavky a prsa i akce uz v nedeli a normálne mivam akné v den ms.... na test je brzy...ale uz ted doufám ze to konečné vyslo....🙂

kacwi
13. pro 2016

@kubatovapetra budu drzet palecky ;)

ms.neomagic
13. pro 2016

Ahoj holky,moc moc gratuluju vsem tehulkam..obzvlaste jedbe to mom preji
@laura1972 ani nevis jak rada vidim tvoje testy..preju ti at je vse v nejlepsim poradku..
Jinak ja dnes poprve sahla po ovulacnim testu,protoze posl.dobou vubec nerozpoznam u me ovulku..podle testu seevident.blizime k ovulce..tak snad uz nam to taky vyjde..uzme to docela je lito..
Vsem moc drzim palecky 🙂

laura1972
13. pro 2016

@ms.neomagic Strašně moc děkuji za to co jsi tady napsala 🙂 vehnalo mi to slzy do očí. I já bych ti to moc přála, protože vím, že už čekáš dlouho a stále se nedaří 😔, a ovulka se tedy blíží ? Tak to je super 🙂 Moc, moc držím vše co mám a davej info jak to vypadá ❤🍀

ms.neomagic
13. pro 2016

@laura1972 no doufam,ze blizi,druhy prouzek jeste neni stejne tmavej,ale uz se to blizi...dle vypoctu mam mit plodny dny od patku..ale nejak se mi ted zblaznil cyklus,po roce prisla ms po 28dnech...tak se neceho dopocitek,kdyz predtim to bylo po 23-24 dnech...budu podavat info...jeste jednou moc gratuluju a opatruj se..budu te hlidat 🙂

simi1510
13. pro 2016

@ms.neomagic a nemas to tim gynexem? Nebo ho uz neberes?

ms.neomagic
13. pro 2016

@simi1510
Kdepak ten sem brala jen asi mesic..ja jsem na to hroznej lempl neco brat 😀

simi1510
13. pro 2016

@ms.neomagic aha 😂 to by totiz dávalo nejak smysl 😉

laura1972
13. pro 2016

@ms.neomagic Moc dekuju 🙂 určitě se brzy zadari i tobě, věř mi, budu na tebe myslet 🙂 já si taky hlidala ovulku raději s ovulacnimi testy, i když ms mám i po revizi stále pravidelnou po 28 dnech, takže i ovulka chodí skoro pomalu přesně na den, ale i tak aspoň vím podle použít.ovu testu kdy tak asi bude. Treba minuly měsíc jsme měli plno starostí a stresu a přitom je zapomněli koupit a i tak nějak celkově jsme na to zapomněli, takže snažení přišlo nejspíš už pozdě, takže to nevyšlo. A tenhle měsíc už jsme byli v pohodě a ovu testovali a najednou to nečekaně vyšlo 🙂

jullli
13. pro 2016

@laura1972 laury muzu mit otazku? Kdyz jsi testovala kdy jste meli sex? Jakoze z ktereho tuleni pravdepodobne bude mimi 🙂

markiiska
13. pro 2016

@laura1972 jee gratuluji moc.to vyslo brzo parada.tentokrat to urcite vyjde

simi1510
13. pro 2016

@laura1972 a od ovulku, předpokládaného oplodnění, si něco pozorovala vlastně? Nebo že bys měla pocit, že to vyšlo?

jitulka89
13. pro 2016

Ahojte holky potřebuju poradit, myslíte, že se zadařilo? Jedná se o Mama testy, ráno jsem zkoušela testovat ale nic, pak jsem večer přišla domů a pro zvědavost z koše vytáhla test a koukla jsem a uviděla jsem tam toho ducha, pro ukázku jsem vyfotila (nahoře) test co jsem taky vytáhla z koše kterej jsem si dělala před měsícem, tam ani náznak. Teoreticky bych měla být cca 11 DPO (dneska 31DC, posledně jsem měla 33DC, předtím HA). Přijde mi, že ty vaši duchové jsou tlustý aspoň jako kontrolní čára, kdežto ten můj je pěknej hubeňour.

pavlapavlapavlapavla
13. pro 2016

@jitulka89 hmmm ja neco vidim. Hubenou jsem mela na prvnim testiku taky a myslela, ze je to riska nebo co. Ted mam doma sedmi mesicni dvojcata 😊. Drzim palce 😊

jitulka89
13. pro 2016

@pavlapavlapavlapavla Děkuju zkusim počkat a ve čtvrtek ráno to zkusim znovu 🙂

pavlapavlapavlapavla
13. pro 2016

@jitulka89 tak budu zvedava 😊😊 a napjate cekat na vysledek 😊. Urcite bude krasny darek k Vanocum 😊

laura1972
13. pro 2016

@simi1510 no asi tak 6 -7 DPO mě pichalo ve vaječníku a pak vlastně sem tam každý den, pak jsem zpozorovala nepatrne brnění a slabé štípání bradavek. To jsem měla i tehdy když se to povedlo a taky trošku tak nějak divně jako pocit plnosti a jeden den k ránu asi ten 8 DPO jsem se vzbudila na záchod a bylo mi divně od žaludku. Jinak asi tak od 5 DPO tak mě budilo tak 2x za noc , ze mě tlačil močový měchýř, že potřebuji čůrat. Taky přesně jako tehdy. Takže už jsem si říkala, že možná to vyšlo 🙂 Jen test mi ukázal až 11DPO, ten 10DPO, jsem si pořád říkala,jestli to není jen ryska a další den už tam byla růžová 🙂 Tehdy byla už 10DPO čárka, ale zase záleží na tom.kdy proběhla ovulka a kdy bylo zahnízdění atd.🙂

laura1972
13. pro 2016

@markiiska Moc děkuji 🙂 taky doufám, že ted už to bude v pohodě 🙂

snezenka123
14. pro 2016

@jitulka89 Ahojky. Zkusila bych Jiný test...Mamatest děla takovýhle duchy..falešný čárky. ..samozřejmě můžeš byt těhu. . Ale jelikož i mne dva cykly udělal mamatest viditelný duchy a Ms došla. ..už jim nevěřim. Zkus počkat. ..a testni jiným testem. Např. Dr max z lékárny neděla falesnaky. Držím palečky😉