Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kstablova pomohl k miminku?nebo pomohl v něčem jiném. .. já mám v posledních měsících dlouhou ms. .skoro 14dni ...žádná cysta na utz není a prý je to způsobeno kojením. ..no. tak zkusím gynex, kontryhel nezabral. 😉zacla jsem ho uzivat taky včera, po skončení Ms.
@asus testy jsou to: první je Pepino, druhý Woman secret a třetí mamatest. Řekla bych ten prostřední ten Woman secret je nejvýraznější. 🙂 Už jsem ho tehdy měla a ukázal nejvíc a předehnal tehdy i od dr.maxe. Ten mamatest jsem chtěla zkusit, co mi ukáže, ale chtěla jsem mít jistotu,že čárka není falešná, jak se tu o mamatestu dost psalo, tak jsem zkusila i tyhle dvě značky jestli ukážou taky 🙂
@maludypetula na fotce nic neni vidět 🙄
@maludypetula taky nic nevidím, jen černé okno
@baba93 Je tam !!! Gratuluju ! 🙂
@snezenka123 k miminku. U prvního těhotenství jsem otěhotněla hned první cyklus s gynexem. No a teď podruhé jsem čekala na ovulaci třičtvrtě roku a přišla zase až s gynexem hned co jsem ho nasadila (těhu ale skončilo revizí).

Dekuji za srdíčko kdo me poslal 😉