icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
juliemichal
12. pro 2016

@laura1972 určitě bude a není vůbec za co ♥

laura1972
12. pro 2016

🙂

sticker
trrr
12. pro 2016

@laura1972 koukej sem pak dat obrazek 😉

laura1972
12. pro 2016

@trrr neboj dám 😉 a co ty dnes jsi nestovala ? Už ti vlastně potvrdil digi, vid?

trrr
12. pro 2016

@laura1972 nene digi je u me 100% jistota tam nezkoumu duchy 😂ale jeste furt tu mam 2obyc tak chci zkusit tak ve stredu aby tam byli // stejne silne abych si ho mohla schovat ten digi se vymaze 😕

laura1972
12. pro 2016

@trrr tak já i přes všechnu tu kritiku na tt Mamates, jsem si ho schválně dnes taky koupila, byla jsem zvědavá, co mi ukáže. A pak jsem tu měla ještě jeden od Woman sekret ten modrý a jeden Pepino, abych se ujistila, že to nejsou čárky falešné😀 a musím říct, že jsem sama dnes byla překvapená, jak to testování dopadlo 🙂 ještě včera jsem tomu moc nevěřila,dokud jsem neviděla druhou čárku výraznější. Ještě ted se mi nechce uvěřit, že se nám to povedlo. Jinak ten clearblue digi jsem měla taky a je to škoda, že se pak vypne 😕 byla by to hezká památka 🙂

dobro16
12. pro 2016

@laura1972 jeeej pročítám to tady zpětně a moc gratulujuuu!!!

laura1972
12. pro 2016

@dobro16 moc dekuji, ještě ted tomu nemohu uvěřit 🙂

trrr
12. pro 2016

@laura1972 chapu jak vidis opravdu //viditelne tak je to uleva ikdyz minimalne do 12tt to neni 100%a to me stve same cekani chtela sem to dat rodine pod stromecek a nedam dokud aspon neuvidim ❤ted sem zkusila jestli zesilil a myslim ze jo

laura1972
12. pro 2016

@trrr tak určitě hodně zesílil 🙂 krásný 🙂 ted jsem schválně koukla na ty tři, cos tam dávala včera, takže ten rozdíl ta je vidět 🙂 a to jsi testovala ted z večerní moči?

brunhylda
12. pro 2016

@laura1972 jsem po delší době otevřela tuto diskuzi a vidím že právě v čas. Vidím že už ti na testu svítí krásné //. Přeju hodně štěstí a moc držím pěsti aby vše bylo v pořádku dočkala si se zdravého miminka.

katuna93
12. pro 2016

@trrr
Je tam !!! Gratuluji

trrr
12. pro 2016

@laura1972 jojo ted vecer a jeste po kafi 😂
@katuna93 mockrat dekuji 😙😙😙

laura1972
12. pro 2016

@brunhylda je, ahojky 🙂 jak se máš? Koukám, že už ti to taky pěkně utíká 🙂 Moc dekuju, snad už konečně se dočkáme 🙂 Já po revizi tady také moc nebyla, nějak jsem to ze začátku nedávala, takže jsem sem chodila jen občas a sem tam nakoukla, takže tady přibylo plno nových snažilek a těch co otěhotněli, tu už taky moc není. Třeba jestli si pamatujes na ivatko, mela ta už. jménem ještě číslici, ted si nevybavuji jakou, ale určitě si budeš trochu pamatovat, tak jsem koukala, že má zrušený profil a ještě pár tech, co tu byli s námi od toho cca května.Zkrátka už nás tu moc nezbylo. A jak se máš? 🙂

laura1972
12. pro 2016

@trrr tak to je na večer krásná čárka 🙂 já zatím testovala jen ráno 🙂

trrr
12. pro 2016

@laura1972 takze jsme stejne tehotne ❤

laura1972
12. pro 2016

@trrr to jsme :- D no není to super? 🙂

trrr
12. pro 2016

@laura1972 muzeme to prozivat spolu 😁

laura1972
12. pro 2016

@trrr určitě, moc ráda, děkuju 🙂

brunhylda
12. pro 2016

@laura1972 vím koho myslíš. nedávno jsem takto myslela na loisabel. Taky zrušený profil. Vůbec nevím co se holkám stalo. Doufám že jde spíš jen o nějaké neshody v diskuzích než problémy s miminkem. Já teď čekám na 22.12. na druhý screening a snad se dozvíme pohlaví, ale hlavně aby byl prcek v pořádku. Hrozně rychle to utíká. Je super že si otěhotněla znovu celkem rychle, tentokrát už to musí dopadnout dobře.

gariena
12. pro 2016

@brunhylda
@laura1972 Taky jsem tu byla s vámi dlouho, ale moc nepřispívala a pak jsem si dala pauzu, ale zaregistrovala jsem, že Laisobel měla nějaké rozdílné názory s nějakou paní a Ivatko bohužel o miminko přišla, nechtěly tu dál být, tak si nechaly zrušit profil. Tož tak..

brunhylda
12. pro 2016

@gariena díky za info. třeba se ještě někdy vrátí. Někdy se hodí si od koníka odpočinout, i když rušit profil je dost extrémní řešení. Já jsem tu diskuzi moc nestíhala, tak jsem to pak už úplně vzdala 🙂

trrr
12. pro 2016

@laura1972 ja dekuji i za podporu!❤💙💚

gariena
12. pro 2016

@brunhylda Já jsem tu taky dlouho nebyla, občas jsem tu mrkla, ale nešlo to stíhat tolik komentů dočíst 😨 Jo, je to dost radikální, ale laisobel byly otrávená z nějaké paní, která ji osočovala z nějakých řečí, už si to přesně nevybavuju, tak ji to vytočilo do běla a utla to. A ivatku se nedivím, byla z toho špatná, kdo by nebyl. Jo, třeba se ještě holky vrátí..❤

laura1972
12. pro 2016

@trrr já taky děkuji tobě 🙂

laura1972
12. pro 2016

@trrr tak mě ti nedalo a zkusila jsem taky ted večer test, taky zesílil 🙂 dávám samostatně ten večerní a pak oba ten vpravo je z rána. Tak co na to říkáš?

laura1972
12. pro 2016

@gariena @brunhylda fakt?? No to je mi líto. Vim, ze ivatko naposledy psala, že má nějaké problémy doma, psala tenkrát o příteli tady a myslím, že byla cca 3 měsíce těhotná.

kstablova
12. pro 2016

@snezenka123 já mám s gynexem jen dobré zkušenosti, tak za mě určitě ano 🙂

gariena
12. pro 2016

@laura1972
@brunhylda Myslím, že miminko se přestalo vyvíjet a musela na sál, pak měla nějaké komplikace a opakovaně byla na sále, no měla to náročné. Snad už se ji daří lépe ❤

laura1972
12. pro 2016

@gariena tak to je hrozné😔, byla to fsjn holka. Život je fakt někdy krutý. A laisobel byla taky fajn.Třeba se sem někdy vrátí, jak pises, bylo by to fajn 🙂