Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky je mozny aby me uz 2dni po ovulaci svedeli a pichali bradavky?
@monikaklosova ja budu na stedry den 10dpo a taky chci testovat 😉
@ms.neomagic tak se možná tam něco klube🙂
@laura1972 ty jsi tady psala,ze brzo po ovu ti taky pichalo v bradavkach,vid? nebo se pletu?
@ms.neomagic jj, taky jsem to měla 🙂 pár dní po ovu 🙂
@ms.neomagic super 😉 tak třeba se dočkáme 😉
@ms.neomagic kolikaty den si po ovu?
@ms.neomagic ze by nas treba všechny postihl krasny vánoční darek? 🙂
Holky to by bylo krasny..jsem 2-3dni po ovu..v levej bradavce me picha a pali jak cert...
@simi1510
@laura1972
@monikaklosova
😉
@ms.neomagic ja dneska 5dpo... mam pocit jak kdyby to bylo, ale bojim se zklamání :-/
Ja udelam test na stedry den a uvidime.
@ms.neomagic tak by to mohlo být na dobré cestě, držím palce 🙂
@trrr Takové zprávy mě moc mrzí.. ☹ Ale pořád to ještě může dopadnout dobře !!! Věřím tomu !! A máš nějaké těhotenské příznaky ? Třeba tlak v podbřišku ? A ta hodnota ti jako nenarostla od posledního odběru nebo proč je špatná ?
@lindaatobias nemam zadne priznaky jen se mi toci hlava a obcas pichne v pod brisku mela sem 4dny po nedosle ms hcg 270 a takova hodnota mela byt prej v den ms ale o hcg ani nejde jde o sliznici ktera je hodne spatna neodpovida tehotenstvi a doktor se divi,ze jeste nekrvacim dal mi prasky na udrzeni a kdyz nezacnu krvacet tak 28.12na kontrolu sem 4+6 a vacek tam jeste nebyl pri takove nizke hodnote hcg ale videl tam "perinku"jak tomu rika

@lucinka58 Ja si hlavne u obou synu nic takoveho nevybavuju. Takze nevim co to bylo ale spodek me tlaci.furt krkam zaludek na vode a desna motanice hlavy.moc si ale neverim.