Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@simi1510 ja mela krece vcera,4x za noc jsem trunila..
@snezenka123 jojo nejspis zkusim ja použivam bud od dr. maxe lady max nebo tento, neni ti teda mamtest je to nejaka značka z tety, ale ty fialovy proužky budou asi na jedno brdo :D..minuly mesic sem mela carky i na tech lady max, ale nakonec sem to dostala, nejspis potratila protože sem mela silene krece v břiše jake sem ještě u ms normalně nemela. A nemela bych čarku na kazdem testu co sem zkusila bohužel to skoro nesililo, takže sem vedela už předem že to nejspis nedopadne dobře.
@luss1994 aha. .. tak to mě mrzí. Uvidíš. Držím palce ať to dopadne, jak si prejes🙂
@ms.neomagic dneska jsem se skoro ani nevyspala diky tomu ☹ co ty?
@simi1510 ja dneska dobry,jen me v noci jeste pichalo v tom prsu,bolel trochu podbrisek a chtelo curat..
@ms.neomagic ja tedy prsa nejak vubec... a nevim zda mam zase zimnice a nebo to souvisí s tim počasím :-/ hold se uvidí no ...
@trrr Každopádně neřekl, že by to nemohlo být těhotenství ? Takže pořád být může. Zvlášť když máš podporu v lécích, na co by ti je dával, kdyby to viděl bez šance ! 🙂 Budu ti moc držet pěsti !!! Je pravda, že já vlastně taky nevím, na čem jsem, protože jsem toho prcka ještě neviděla, ani nevím, jestli je vše tam, kde má být a ne někde jinde, to zjistím až 3.1. Jediné, co mě uklidňuje, je silná čárka na testu, těhotenské příznaky a rostoucí hcg. Ale furt je tam ta nejistota... Zvládneme to a děťátko bude !!!! 😍
@lindaatobias tobe telo dava signaly me ne rekl mi,ze je to zatim biochemicke tehu
Holky kdy nejdriv testovat? Ms byla 2.12 vzdy po 28dnech. A ve ctvrtek trosku krve na papire a zas nic. tak nevim co to bylo
Nikdy se mi to nestalo ze bych zaspinila mezi ms. Zarazilo me to.

@simi1510 neboj bude zkus na to nemyslet ja vzdy otehotnela kdyz sem to uplne vypustila pak sem byla v soku