Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@trrr testik vypadá krásně, urcite to bude ok. Kdy máš kontrolu a odběr krve na hcg?držím palečky
@simi1510 oni chlapi spoustu věcí jako ze neřesi,ale podle mne o tom jen nemluví, nosi si to v sobě. Jsou to na venek tvrdaci, ale přitom uvnitř jsou to citlivy osoby, teda někteří😉
@trrr já si myslím, ze prostě ještě není nic ztraceno. Čárka je krásná, myslím, ze vůbec nezáleží na tom jestli ti je špatně nebo ne. Každá to má jinak. Některá zvraci od začátku a některá ani nevi, že je těhotná 🙂 A jak jsi psala o tech prsou asi včera, ze te vůbec neboli, jen te stran, tak to mám taky, u všech děti jsem to mela s prsama jinak a příznaky většinou přišly az v 6.tt. těhotenství, takže ještě mas pořád čas 🙂 držím moc palce 🙂 a kdy jsi prve psala, že jdeš na další kontrolu?
@trrr ja byt tebou, tak bud zkusim zajit za jinym doktorem, popr do nemocnice, ze ti treba neco je a ze dle testu jsi tehotna, tak jestli se na tebe nemohou podivat. Popr sama za sebe ten odběr krve, jak jsem ti psala jinde 😉
On ten tvuj doktor taky muze byt prudic... a budes mit jistotu. Pokud ten jeho nazor pripadne bude mit i nekdo jiny. Ja takhle kvuli zamlklemu tehu, ktere mi předpověděla doktorka, ke ktere me přehodil a na kontrolu moje, nevěřila, a byla u dalších 2 si to v rozpětí 2 tydnu ověřit.
@snezenka123 odber uz nemam rikal ze pokud poroste hcg tak zacnu mit priznaky coz zacinam mit na kontrolu jdu 28.12 ale podle dr sem mela hcg male 270hcg ma byt v den vynechani ms a ne 4dny po
@trrr Já měla při posledním těhu rozhazeny cyklus díky dvojím atb, a nemocem . Ms nebyla, testy nega, krev nega, Pichl vyvolavacku. A 10dnu na to ms furt nikde. .. Vzal mi krev. A hcg 50. To byli v patek. V pondělí už 270. U těch jednotek 50 mi říkal, že je to jakoby v den vynechane Ms. .. Mela jsem totiž skoro 3 týdny po termínu ms...každé ženě roste hcg jinak rychle. ..a ze mas nízkou sliznici. ..myslím že miminku to staci. Je zavrtane. Produkuje hcg. Krvácení není.A nebude!
Musí to byt těžký, ale pohlad bříško, psychika děla Hodně. Posli do bříška velike pohlazení a řekni mimisku, že to zvládnete❤
@snezenka123 to je tak krasne co jsi napsala ❤💙💚hrozne moc dekuju 😍😙😚
Dekuji za srdicka 😙
@trrr nemáš zač. Miminko tam je. A všechno bude dobrý. Moc na tebe myslím. Přeji ti ať je vse ok
@trrr přesně tak.jak píšou holky, psychika ma na to taky vliv. Myslím, ze ještě není nic ztraceno, a že to bude dobré 🙂 já mám ted to samé, taky mám strach jestli to bude v pořádku, když uz jednou to nevyšlo, ale musím myslet pozitivně, jinak by se z toho člověk zbláznil, kdyby hned myslel na nejhorší. Bude to dobré, máš tady nás, co ti tu drží palce a podporují tě ❤❤🌷🍀

@laura1972 muj dnesti testik jen je mi naprd kdyz nevim jak ta sliznice 😠