icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
trrr
19. pro 2016

@laura1972 muj dnesti testik jen je mi naprd kdyz nevim jak ta sliznice 😠

simi1510
19. pro 2016

@trrr zkusila bych sama na krev hele... a kdy to mas tu kontrolu vlastne?

trrr
19. pro 2016

@simi1510 28.12😔

snezenka123
19. pro 2016

@trrr testik vypadá krásně, urcite to bude ok. Kdy máš kontrolu a odběr krve na hcg?držím palečky

snezenka123
19. pro 2016

@simi1510 oni chlapi spoustu věcí jako ze neřesi,ale podle mne o tom jen nemluví, nosi si to v sobě. Jsou to na venek tvrdaci, ale přitom uvnitř jsou to citlivy osoby, teda někteří😉

laura1972
19. pro 2016

@trrr já si myslím, ze prostě ještě není nic ztraceno. Čárka je krásná, myslím, ze vůbec nezáleží na tom jestli ti je špatně nebo ne. Každá to má jinak. Některá zvraci od začátku a některá ani nevi, že je těhotná 🙂 A jak jsi psala o tech prsou asi včera, ze te vůbec neboli, jen te stran, tak to mám taky, u všech děti jsem to mela s prsama jinak a příznaky většinou přišly az v 6.tt. těhotenství, takže ještě mas pořád čas 🙂 držím moc palce 🙂 a kdy jsi prve psala, že jdeš na další kontrolu?

laura1972
19. pro 2016

@lucinka58 přesně tak. Každá to ma jinak. Ted jsem psala zrovna @trrr, ze neznamená když nemá nic moc příznaky, ze hned je to špatné.

simi1510
19. pro 2016

@trrr ja byt tebou, tak bud zkusim zajit za jinym doktorem, popr do nemocnice, ze ti treba neco je a ze dle testu jsi tehotna, tak jestli se na tebe nemohou podivat. Popr sama za sebe ten odběr krve, jak jsem ti psala jinde 😉

On ten tvuj doktor taky muze byt prudic... a budes mit jistotu. Pokud ten jeho nazor pripadne bude mit i nekdo jiny. Ja takhle kvuli zamlklemu tehu, ktere mi předpověděla doktorka, ke ktere me přehodil a na kontrolu moje, nevěřila, a byla u dalších 2 si to v rozpětí 2 tydnu ověřit.

trrr
19. pro 2016

@simi1510 dnes mi bylo rano lehce nevolno a prsa boleli tak hcg nejspis roste je zvlastni,ze mi rekl,ze se divi,ze s tou sliznici nekrvacim

trrr
19. pro 2016

@snezenka123 odber uz nemam rikal ze pokud poroste hcg tak zacnu mit priznaky coz zacinam mit na kontrolu jdu 28.12 ale podle dr sem mela hcg male 270hcg ma byt v den vynechani ms a ne 4dny po

trrr
19. pro 2016

@laura1972 dekuji 😍

laura1972
19. pro 2016

@trrr neni za co 🍀🌹

simi1510
19. pro 2016

@trrr ja bych byt tebou vazne zkusila nekoho jineho jeste pred nim. To co ti vse rikal, se mi moc nezda... ja bych to radeji mela ověřené. Jak se rika, duveruj ale proveruj

snezenka123
19. pro 2016

@trrr Já měla při posledním těhu rozhazeny cyklus díky dvojím atb, a nemocem . Ms nebyla, testy nega, krev nega, Pichl vyvolavacku. A 10dnu na to ms furt nikde. .. Vzal mi krev. A hcg 50. To byli v patek. V pondělí už 270. U těch jednotek 50 mi říkal, že je to jakoby v den vynechane Ms. .. Mela jsem totiž skoro 3 týdny po termínu ms...každé ženě roste hcg jinak rychle. ..a ze mas nízkou sliznici. ..myslím že miminku to staci. Je zavrtane. Produkuje hcg. Krvácení není.A nebude!
Musí to byt těžký, ale pohlad bříško, psychika děla Hodně. Posli do bříška velike pohlazení a řekni mimisku, že to zvládnete❤

trrr
19. pro 2016

@snezenka123 to je tak krasne co jsi napsala ❤💙💚hrozne moc dekuju 😍😙😚

trrr
19. pro 2016

Dekuji za srdicka 😙

laura1972
19. pro 2016

@trrr není za co, ty byly ode mě 🙂

trrr
19. pro 2016

@laura1972 😙😙😙😙❤💙💚

snezenka123
19. pro 2016

@trrr nemáš zač. Miminko tam je. A všechno bude dobrý. Moc na tebe myslím. Přeji ti ať je vse ok

simi1510
19. pro 2016

@trrr ono se to nezda ale uz od zacatku celkove ta psychika ma na to vliv... ale samosebou pokud je neco s tim spatne, taky i domlouva i nepomáhá, jak jsem to zažila sama...

Ale ty se neboj a koukej myslet pozitivně! Prasky mas, snad tomu i pomůžou a nohy nahoru 😉

laura1972
19. pro 2016

@trrr přesně tak.jak píšou holky, psychika ma na to taky vliv. Myslím, ze ještě není nic ztraceno, a že to bude dobré 🙂 já mám ted to samé, taky mám strach jestli to bude v pořádku, když uz jednou to nevyšlo, ale musím myslet pozitivně, jinak by se z toho člověk zbláznil, kdyby hned myslel na nejhorší. Bude to dobré, máš tady nás, co ti tu drží palce a podporují tě ❤❤🌷🍀

trrr
19. pro 2016

Jste zlaticka moc vam dekuji 😙😙😙😙
@laura1972 ty koukej dat vedet jak na kontrole😉chtela sem jet na hcg ale nemuzu malej ma nestovice a nemam hlidani 😕

laura1972
19. pro 2016

@trrr neboj dám vědět a ty se drž ať nás je tu co nejvíc ❤🙂❤ příští rok v létě bude překočárkovano 😀 😀

trrr
19. pro 2016

@laura1972 KEZ BY!

trrr
19. pro 2016

holky neco na odlehceni situace 😂

simi1510
19. pro 2016

@trrr to by mi určitě ted řekl 😀

sticker
laura1972
19. pro 2016

@trrr bude to tak 🙂 a ty prášky co ti dal není to náhodou Gyndprodyl?

trrr
19. pro 2016

@laura1972 nene duphaston a to druhe ted nevim ty druhe na redeni krve neco

trrr
19. pro 2016

@simi1510 jak jsi na tom ty a tehu?

simi1510
19. pro 2016

@trrr ascorutin?