Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ja holky vubec nevim, co si myslet. Rano vstávám do práce v pul sedme, takze bt ted dva dny 36,7, jako neni to nízká teplota u me, ale nevim no. Minuly cyklus jsem nemerila, ale bud mi to ta revize rozhodila nebo nevim no :-/ dny pred tim po ovulaci 36,7 (v pondeli, to jsem poznala, ze proběhla), pak 36,8 a 36,9 na stridacku, v nedeli sice o nejakou hodinku pozdeji, ale znacny nárůst, a ted toto :-/
@peta73 Taky drzim palce at Ti to vyjde bez ivf! Ja nemam miminko a stejne mam z toho ivf divny pocit, presne jako Ty. Prijde mi to jako hrani na Boha... Ale nic jineho mi asi nezbyde, kdyz to prirozene nejde... Davaji nam sanci 1:100000 ze nam to prirozene klapne, takze nic moc... Ale bylo by to krasne kdyby se stal zazrak a jeste takhle pred Vanoci 🙂
Já holky v IVF pracuju a myslím si, že hraní na Boha to možná je, ale on má stejně poslední slovo - jestli to dopadne anebo ne. Pro nevěřící tomu říkejme osud, jak kdo chce 🙂
A tak je to myslím v celé medicíně 🙂
@salenas @alicie_k ... Holky, já to vůbec nemyslela nijak zle... Rozhodně je to dobře že to jde... jen říkám, že z toho mám podivný pocit, možná strach z toho co člověka čeká, že to může provázet spousta komplikací a nakonec se to stejně nemusí povést a lítost, že to nejde přirozeně, že člověk má nějaký zdravotní problém a je to víc na osudu, jestli mu bude dopřáno... že přijde o ten spontánní prožitek toho najít // na testu a oznámit to partnerovi... Prostě se bojím, mám z toho zvláštní pocit... těžko to budu vysvětlovat, každý si to prožíváme po svém, ale rozhodně si nemyslím, že je to špatně pro mnohé lidi je to jediné řešení a dobře že tu je...
@dddkkk já to taky nemyslela zle a věř,že ty dvě čárky na tom testu stojí za to a že ta radost je ještě větší,protože víš,kolik úsilí a nervů to stálo. Lítosti je při ivf hodně,ale pořád tam je ta samá,proč nám to miminko nejde. Takže vlastně když jdeš do ivf,víš,že to nemusí stejně vyjít,ale že naděje umírá poslední. Já vám vlastně chtěla vlít trochu sil ,ne moralizovat.
@salenas ... No jsi minimálně jedna z mnoha, která dokládá, že když to nejde přirozeně, IVF prostě vyjít může, takže to pomáhá 🙂 doufám, že když to nepůjde jinak a budeme muset na IVF, tak se tu budu do konce příštího roku pohybovat s poznámkou pod jménem "čeká miminko", stejně jako Ty 😉
@asus no budu 6 den po vynechání ms. Asi preventivně kdyby něco aby to nedopadlo jako naposledy. Raději mě zve hned od začátku. Taky,to bude asi tím, že jsem starší a přece jen takhle mě ma pod dohledem. Ty jdeš taky zítra? Jdeš ráno? Tak já měla jít taky ráno, jenže pritelovi v práci prohodili směnu, takže jdu až odpoledne. Ještě, že tam dr. je až do 16. h. Čekat další týden a to by byly nervy.
@kstablova Ahojky. Už ti je líp?pokud jsi ovulku měla v neděli,tak to urcite muselo vyjít. I kdyby byla az včera, tak jsi psala, že celý víkend máte pojištěny🙂držím palce

@peta73 tak moc držím palce ať ti to vyjde a nemusis na to ivf. 🙂 🍀