icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
20. pro 2016

@peta73 tak moc držím palce ať ti to vyjde a nemusis na to ivf. 🙂 🍀

simi1510
20. pro 2016

@kstablova tak hlavne at ti je dobre! A uvidis co bude 😉

simi1510
20. pro 2016

Ja holky vubec nevim, co si myslet. Rano vstávám do práce v pul sedme, takze bt ted dva dny 36,7, jako neni to nízká teplota u me, ale nevim no. Minuly cyklus jsem nemerila, ale bud mi to ta revize rozhodila nebo nevim no :-/ dny pred tim po ovulaci 36,7 (v pondeli, to jsem poznala, ze proběhla), pak 36,8 a 36,9 na stridacku, v nedeli sice o nejakou hodinku pozdeji, ale znacny nárůst, a ted toto :-/

dddkkk
20. pro 2016

@peta73 Taky drzim palce at Ti to vyjde bez ivf! Ja nemam miminko a stejne mam z toho ivf divny pocit, presne jako Ty. Prijde mi to jako hrani na Boha... Ale nic jineho mi asi nezbyde, kdyz to prirozene nejde... Davaji nam sanci 1:100000 ze nam to prirozene klapne, takze nic moc... Ale bylo by to krasne kdyby se stal zazrak a jeste takhle pred Vanoci 🙂

salenas
20. pro 2016

@dddkkk čekám miminko po ivf a rozhodně se necítím nějak zle,jsem ráda,že v dnešní době dokáží lékaři pomoci a vážím si toho.

alicie_k
20. pro 2016

Já holky v IVF pracuju a myslím si, že hraní na Boha to možná je, ale on má stejně poslední slovo - jestli to dopadne anebo ne. Pro nevěřící tomu říkejme osud, jak kdo chce 🙂
A tak je to myslím v celé medicíně 🙂

dddkkk
20. pro 2016

@salenas @alicie_k ... Holky, já to vůbec nemyslela nijak zle... Rozhodně je to dobře že to jde... jen říkám, že z toho mám podivný pocit, možná strach z toho co člověka čeká, že to může provázet spousta komplikací a nakonec se to stejně nemusí povést a lítost, že to nejde přirozeně, že člověk má nějaký zdravotní problém a je to víc na osudu, jestli mu bude dopřáno... že přijde o ten spontánní prožitek toho najít // na testu a oznámit to partnerovi... Prostě se bojím, mám z toho zvláštní pocit... těžko to budu vysvětlovat, každý si to prožíváme po svém, ale rozhodně si nemyslím, že je to špatně pro mnohé lidi je to jediné řešení a dobře že tu je...

trrr
20. pro 2016

@dddkkk chapu te neboj zkus nad tim nejak moc nepremyslet a nechat to osudu tim ze nad tim clovek duma to jen zhorsuje ikdyz vim ze tomu nejde nejak zabranit a nepremyslet nad tim

dddkkk
20. pro 2016

@trrr to se snažím, ale moc to nejde... a o to míň to jde, když si člověk udělá profil tady a pročítá diskuze 🙂 Ale zatím ještě úplně nemagořím, takže dobrý, až mi z toho jednou hrábne, tak to bude horší :D

trrr
20. pro 2016

@dddkkk mluvis mi z duse 😂😂snazim se myslet na vse krom materstvi ale jak sem chodim a ctu tak na to myslet musim tady to je jak droga lepsi by bylo sem nechodit ale musim 😂😂

laura1972
20. pro 2016

Dneska jsem se zařekla, že dnes testování vynechám a budu testovat až zítra s dr.maxe. Ale opět mi to nedalo a i když ne z ranní moči, zkusila jsem jiný test, který moc dobrý ohlas jak jsem se dočetla nemá, ale ještě mi jich zbylo pár, tak jsem ho prubla 😀

zlatik1
20. pro 2016

@laura1972 podle mě je to jasné a já gratuluju.. já jsem zatím viděla takhle test 2x a mám 2 prima chlapáky, jsou zdravý,vysmátý,náladový a pohodový a zlobivý ale já je miluju...

alicie_k
20. pro 2016

@dddkkk Však já to taky nemyslela zle 🙂 jen si myslím, že z toho nemusíš mít tak špatný pocit, opravdu je to spíš taková varianta B, když se varianta A nepovede a tak bych to taky brala 😉
Hodně štěstí! 🙂

laura1972
20. pro 2016

@zlatik1 myslím, že jo, děkuji 🙂 včera jsem testovala s maxem, nevim jestli jsi ho viděla, ale mám ho na blogu, ten bych řekla, že ukazuje ještě líp. Na zítřek mám ještě jeden od dr.maxe schovaný, tak zítra jsem zvědavá jestli ještě nějaký rozdíl tam za ty dva dny tam bude 🙂

salenas
20. pro 2016

@dddkkk já to taky nemyslela zle a věř,že ty dvě čárky na tom testu stojí za to a že ta radost je ještě větší,protože víš,kolik úsilí a nervů to stálo. Lítosti je při ivf hodně,ale pořád tam je ta samá,proč nám to miminko nejde. Takže vlastně když jdeš do ivf,víš,že to nemusí stejně vyjít,ale že naděje umírá poslední. Já vám vlastně chtěla vlít trochu sil ,ne moralizovat.

asus
20. pro 2016

@laura1972 dr max sem říkala ukazuje nejlíp.mas super dálnici ❤ .uz bych netestovala😉 kdy jdeš k doktoru?

laura1972
20. pro 2016

@asus díky 🙂 doktoru jdu zítra, tak jsem zvědavá, jak to tentokrát dopadne. Test mám stejně poslední od maxe, tak ještě zítra ho zkusím, jsem hrozná no 😀

dddkkk
20. pro 2016

@trrr Přesně!!! 😂 😂 😂

asus
20. pro 2016

@laura1972 je take jdu zítra tak držím pesti a podej info❤ .to jdeš brzo ne?

dddkkk
20. pro 2016

@salenas ... No jsi minimálně jedna z mnoha, která dokládá, že když to nejde přirozeně, IVF prostě vyjít může, takže to pomáhá 🙂 doufám, že když to nepůjde jinak a budeme muset na IVF, tak se tu budu do konce příštího roku pohybovat s poznámkou pod jménem "čeká miminko", stejně jako Ty 😉

laura1972
20. pro 2016

@asus no budu 6 den po vynechání ms. Asi preventivně kdyby něco aby to nedopadlo jako naposledy. Raději mě zve hned od začátku. Taky,to bude asi tím, že jsem starší a přece jen takhle mě ma pod dohledem. Ty jdeš taky zítra? Jdeš ráno? Tak já měla jít taky ráno, jenže pritelovi v práci prohodili směnu, takže jdu až odpoledne. Ještě, že tam dr. je až do 16. h. Čekat další týden a to by byly nervy.

asus
20. pro 2016

@laura1972 no pravě že na ultrazvuku u tebe asi ještě nic neuvidi mě zval doktor až to sem byla 8 tydnu dřiv řikal že to nemá cennu. jj jdu rano v 9.15h .

laura1972
20. pro 2016

@asus tak ať je vše v pořádku, budu na tebe myslet 🙂

zlatik1
20. pro 2016

@laura1972 pak dej vědět, ale myslím, že je to krásný vánoční dárek

asus
20. pro 2016

@laura1972 děkuju ,to same plati i pro tebe😉

sticker
snezenka123
20. pro 2016

@kstablova Ahojky. Už ti je líp?pokud jsi ovulku měla v neděli,tak to urcite muselo vyjít. I kdyby byla az včera, tak jsi psala, že celý víkend máte pojištěny🙂držím palce

laura1972
20. pro 2016

@zlatik1 ten nejhezčí 🙂

salenas
20. pro 2016

@dddkkk určitě,člověk musí věřit,ženská zatnout zuby a vydržet 🙂

lucinka58
20. pro 2016

@laura1972 Hele a ty budeš testovat až do konce prvního trimestru????? 😀 Vždyť teď už je to naprosto jasný 🙂

lucinka58
20. pro 2016

@laura1972 No zítra ještě nic na ultrazvuku nebude. Jen zvednutá sliznice. Je to moc brzo.... Ale mohl by ti vzít HCG aby viděl hladinu. Já byla v dřívějších těhu cca až na konci 6 tt a byla vidět dutinka. Teď jsem byla až v 8 tt a bylo vidět i srdíčko 🙂