Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Te čáry si ja u toho nevšímám. Dle testu vim, kdy se potvrdila, dle teploty kdy nastala... po ms pred ovulkou mam max 36,6
@kstablova dej na sebe pozor... to co se dělo včera v Berlíně... ale je jasné, že to člověka může potkat všude, i když třeba bude sedět jen a jen doma...
Já šla z práce a přede mnou to tramvaj napálila do auta... to vám byla holky rána. Ale pán naštěstí žil, ale překvapilo mě, že nevyletěly airbagy...
a každopádně si to užij a nasaj atmošku 🙂
@kstablova jooooooo, to já taky ne... a že defakto 2 dny za sebou....
ale když to vezmu, tak zase během MS bych snad dole necítila "tepleji" :-/ To většinou už poznávám hned pak, že přijde... Uvidíme, co se vyvrbí.
Ten můj chlap taky kolem mě tak divně chodí 😀 A o sex se teď ani 2 dny nepokoušel... myslím, že mu to musí chodit hlavou, že si ani nic nezačínám 😀 😀 😀
@snezenka123 to by byl moc pekny darecek 🙂 zkusim s testovanim vydrzet az do terminu ms, ale myslim, ze z toho asi nic nebude, prsa me uz prestavaji bolet a zacina podbrisek :( tak se necham prekvapit, co nam jezisek nadeli.
@simi1510 V tom grafu ti chybí teploty, podle toho je těžké říct jestli vůbec ovulace proběhla. Ten teplotní rozdíl by měl být větší (zřetelný) mezi teplotami před a po ovulaci. Vem si, že to pravidlo pro určení ovulace je "3 po 6ti" tzn. 3 vysoké teploty po šesti nízkých, z toho ten poslední den té nízké teploty je den ovulace.
V tvém případě se ti ta teplota nahoře moc nedržela. Kdybys měla v grafu uvedené teploty před 11.12. které by byly tak kolem 36,4 tak by ta ovulka mohla proběhnout toho 11.12., ale tím že graf není kompletní, tak to z něho těžko vyčteš. Pokud ti začínají klesat teploty tak bych se smiřovala s příchodem MS. Ale kdoví třeba zrovna budeš mít štěstí a TT bude pozitivní. Já měřím BT od konce srpna a když mi začne klesat teplota tak vím která bije a nemusím zbytečně testovat. Držím ti palečky!🙂
Jinak doporučuji aplikaci Fertility friend, která má ty grafy přehledné a přímo ti ukáže den ovulace (pokud proběhla) a pokud zaznamenáš všechny teploty.
@pulguita veškerá pravidla jinak pro bt znám 😉 ovu poznám i dle bolesti, jak jsem tu psala, tak bolesti u me nastupují, kdyz je po pozitivním testu, ze uz vazne zacala po te dobe... a s touto aplikacím jsem naprosto spokojena 😉
A kolik holek nema i rozdíl mezi pred ovulaci a po ovulaci velké vzestupy atp. Každá jsme jina 😉
@pulguita v pohodě, chtěla si pomoci, když si nevěděla předchozí věci 🙂
Jj, bohužel v srpnu jsem zjistila, že čekáme první, ale v září šup na revizi... teď už to je 3 měsíce a něco... ale naštěstí už jsem se z toho nějak otřepala a snažíme se o nové... Tak snad se povede no 🙂
Děkuju 😉
@simi1510 Tyhle věci jsou na tom snažení nejhorší, ale jsi silná, zvládla si to a uvidíš, že se to brzy povede a vše půjde jak po másle🙂 Moc se opatruj a hlavně se snaž být klidná! Miminko si určitě k tobě cestu najde.Držím ti palečky a přeji, ať máš letos krásný vánoční dáreček!🙂👶