icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
simi1510
20. pro 2016
simi1510
20. pro 2016

Te čáry si ja u toho nevšímám. Dle testu vim, kdy se potvrdila, dle teploty kdy nastala... po ms pred ovulkou mam max 36,6

kstablova
20. pro 2016

@simi1510 ovu teda 11-12.12.?

laura1972
20. pro 2016

@simi1510 ale v odeslaných ji mám. Zkusím znovu.

simi1510
20. pro 2016

@kstablova dej na sebe pozor... to co se dělo včera v Berlíně... ale je jasné, že to člověka může potkat všude, i když třeba bude sedět jen a jen doma...

Já šla z práce a přede mnou to tramvaj napálila do auta... to vám byla holky rána. Ale pán naštěstí žil, ale překvapilo mě, že nevyletěly airbagy...

a každopádně si to užij a nasaj atmošku 🙂

simi1510
20. pro 2016

@kstablova 11. byla ještě nízká, ale 12. ráno už vyšší, takže defakto 11. musela proběhnout během dne/večera

simi1510
20. pro 2016

@laura1972 koník asi zase blbne ☹ kolikrát mi přijdou upozornění až po x hodinách, nebo dnech... a pak si říkám, jeeeeeeee ona mi napsala... a ono prd 😀

kstablova
20. pro 2016

@simi1510 moc děkuji. No já to zrovna dopoledne volala muži a on mi říká "buď v klidu", ten kamion skončil v berlíně a do vídně nedojede".....trocha černého humoru 😎

kstablova
20. pro 2016

@simi1510 tak podle grafu by to mohlo odpovídat na ovu 11. a hnízdění , ale ten rozdíl teplot je tak maličkej, že jistá si tím nejsem ☹

simi1510
20. pro 2016

@kstablova jooooooo, to já taky ne... a že defakto 2 dny za sebou....

ale když to vezmu, tak zase během MS bych snad dole necítila "tepleji" :-/ To většinou už poznávám hned pak, že přijde... Uvidíme, co se vyvrbí.

Ten můj chlap taky kolem mě tak divně chodí 😀 A o sex se teď ani 2 dny nepokoušel... myslím, že mu to musí chodit hlavou, že si ani nic nezačínám 😀 😀 😀

simi1510
20. pro 2016

@laura1972 hurááááááááá 😀

kstablova
20. pro 2016

@laura1972 moc se těším na Tvé info od doktora, protože jsem přesvědčená, že to bude v naprostém pořádku!!! Držím palce.

laura1972
20. pro 2016

@simi1510 no koukala jsem, ze je to nějaký divný, ten koník. No doufám, že až budeš ráno testovat, že si to neprectu až za týden 😀

bzukk
20. pro 2016

@snezenka123 to by byl moc pekny darecek 🙂 zkusim s testovanim vydrzet az do terminu ms, ale myslim, ze z toho asi nic nebude, prsa me uz prestavaji bolet a zacina podbrisek :( tak se necham prekvapit, co nam jezisek nadeli.

pulguita
20. pro 2016

@simi1510 V tom grafu ti chybí teploty, podle toho je těžké říct jestli vůbec ovulace proběhla. Ten teplotní rozdíl by měl být větší (zřetelný) mezi teplotami před a po ovulaci. Vem si, že to pravidlo pro určení ovulace je "3 po 6ti" tzn. 3 vysoké teploty po šesti nízkých, z toho ten poslední den té nízké teploty je den ovulace.
V tvém případě se ti ta teplota nahoře moc nedržela. Kdybys měla v grafu uvedené teploty před 11.12. které by byly tak kolem 36,4 tak by ta ovulka mohla proběhnout toho 11.12., ale tím že graf není kompletní, tak to z něho těžko vyčteš. Pokud ti začínají klesat teploty tak bych se smiřovala s příchodem MS. Ale kdoví třeba zrovna budeš mít štěstí a TT bude pozitivní. Já měřím BT od konce srpna a když mi začne klesat teplota tak vím která bije a nemusím zbytečně testovat. Držím ti palečky!🙂
Jinak doporučuji aplikaci Fertility friend, která má ty grafy přehledné a přímo ti ukáže den ovulace (pokud proběhla) a pokud zaznamenáš všechny teploty.

laura1972
20. pro 2016

@kstablova díky 🙂 bude to až někdy k večeru, má prý objednané, ale prý mě někam nacpe 😀

simi1510
20. pro 2016

@pulguita ja nemerim zacatek, jelikoz vim, jak mam ovulaci v rámci předchozích cyklu tak nejak. A test mi vyšel pozitivne v patek... tak proto az od te doby jsem měřila, abych věděla, zda proběhla nebo ne. Ne kazdy ma obrovske vzestupy. Bt měříme uz rok a pul...

simi1510
20. pro 2016

@pulguita veškerá pravidla jinak pro bt znám 😉 ovu poznám i dle bolesti, jak jsem tu psala, tak bolesti u me nastupují, kdyz je po pozitivním testu, ze uz vazne zacala po te dobe... a s touto aplikacím jsem naprosto spokojena 😉

A kolik holek nema i rozdíl mezi pred ovulaci a po ovulaci velké vzestupy atp. Každá jsme jina 😉

pulguita
20. pro 2016

@simi1510 Aha tak to jo. Já viděla graf a myslela jsem,že se ptáš, kdy ti proběhla ovulace, tak jsem jen chtěla poradit. 🙂
Já taky nemívám velké teplotní rozdíly, ale i tak se dá ovulka poznat. Máš pravdu, každá jsme jiná. Držím ti palečky ať MS nedorazí a máš pozitivní tt🙂

simi1510
20. pro 2016

@pulguita právě že holky chtěly, abych vložila graf 🙂 A svým způsobem každý měsíc je jiný a je to jinší trošku než co byl člověk zvyklý před revizí....

pulguita
20. pro 2016

@simi1510 No a já klikla na vaší diskuzi místo té kam píšu já a viděla jsem tvůj graf, tak jsem jen chtěla pomoc, protože sama BT měřím. 🙂
Jejda ty máš po revizi, to je mi líto.
Moc ti držím palečky, ať máš // 🙂 🍀👶

simi1510
20. pro 2016

@pulguita v pohodě, chtěla si pomoci, když si nevěděla předchozí věci 🙂

Jj, bohužel v srpnu jsem zjistila, že čekáme první, ale v září šup na revizi... teď už to je 3 měsíce a něco... ale naštěstí už jsem se z toho nějak otřepala a snažíme se o nové... Tak snad se povede no 🙂

Děkuju 😉

pulguita
20. pro 2016

@simi1510 Tyhle věci jsou na tom snažení nejhorší, ale jsi silná, zvládla si to a uvidíš, že se to brzy povede a vše půjde jak po másle🙂 Moc se opatruj a hlavně se snaž být klidná! Miminko si určitě k tobě cestu najde.Držím ti palečky a přeji, ať máš letos krásný vánoční dáreček!🙂👶

kstablova
20. pro 2016

@simi1510 Ty budeš zítra testit????? 😉

simi1510
20. pro 2016

@kstablova uvidíme, když se to nerozjede, měla bych být v teorii 10 dpo, 30 DC

simi1510
20. pro 2016

@pulguita děkuju moc 🙂 A tobě, pokud se snažíš o mimi, tak také 😉

kstablova
20. pro 2016

@simi1510 jo tak to pozor, to Ti budu strašně moc držet palce!!!!!😉

simi1510
20. pro 2016

@kstablova uvidíme no, ale děkuju 🙂 stejně se bojím, že to nebude no ☹

kstablova
20. pro 2016

@simi1510 hlavně věř!!

simi1510
20. pro 2016

@kstablova předtím jsem věřila a nic 😀 minulý měsíc byl duch a přišla mrcha 😀 a teď? Teď už nevím nic... a to jsem po ovulce měla pocit, že to vyšlo 😀