Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 me ten doktor, ke kterému jsem přešla, se vlastne mi delal i tu revizi, tak ze bud přijdu jako tehotna driv, nebo za rok na kontrolu. Ale kdyz se clovek ptá co a jak, tak nic nedoporucuje nebo tak. Jen jeste rekne ze u me to muze byt složité vetsi vahou, kterou mam asi v prsou a zadku 😂... ale zkousela jsem cvicit i pod trenérem a bez účinku, problem je nekde jinde, ale kdo vi kde :-/ ale videla jsem i hodne obézní zenske, tetě maji deti... sice nevim jejich osud ale maji je... ale nechci se nekoho dotknout 😉
@martaskvorova kolikaty den jsi po ovulaci? Me se mini duch objevil uz 10 den po ovulce... ale vim ze hodne holkam az s vymechani menstruace...
@nael1612 Jsem 7. den po transferu petidenniho embryjka... Vim, ze je brzo ☹
@simi1510 a kolik vazis,ze furt o sobe mluvis jako o mensim sluneti,my teda prijde 😀
@martaskvorova vydrž, to je opravdu brzy 🙂
@ms.neomagic tak ten doktor me naštval vid, k těm 90, jednou mene podruhé více, ale je jedno jak clovek ji a cvičí...
Pritelovi se libi ze ma na co sáhnout a ja se sama se sebou spokojila, hold nejsem zadna vychrtlice...
Ale je pravda ze to v mladí začlo prave stitnou, resp léky na ni
@simi1510 simi znam asi 2holky co maj podle me prez 100kg a jedna ma 2deti a druha 1 takze bych resila stitnou zlazu pak mam 2kamaradky jedna ma 50kg a druha 83kg a nejde jim otehotnet uz 5let ja otehotnela u prvniho sem mela 48kg a u druheho 61kg takze kila bych fakt neresila prijde mi ze se na ne doktori vymlouvaji kdyz nevedi kudykam
@trrr vis jako oni to kolem me ty doktoři berou Ježíš tak se to stalo... a dokud se rok zase nebude clovek snazit zbytecne tak pak neco mozna. A to stejne ho nejspis pak změním, jelikoz se mu nelibi vzp a chce, ze jakmile budu tehotna mam změnit pojistovnu... a to diky mojevzp jsem prisla na neco cim me vazne naštval!
Jinak holky... uz zase prislo spineni, tak nevim no ☹
Tak jsem u dr. ale ještě pořád v čekárně. Ještě jich bylo plno objednaných a když už jsem si myslela, že půjdeme na řadu, tak přišli další ☹ tak počítám ještě jedna a pak já. Teda jsou to nervy
je to těhotenský ovulační sem měla pozitivní 4.12. a já právě nevím jestli už by buď neměla být sitá čárka když ovu byla 4.12 :/ bolí mě břicho jko by měla přijít ms a nic a je na tom testu něco nebo se mi to zdá?
@simi1510 tak ja mam taky nejakych 84kg...parkrat uz jsem to shodila,ale vzdy to pak zase slo nahoru...kdyz mi doma tuze radi zereme 😀
@ms.neomagic kdyz to nevadi tobe i okolí vid 🙂 ja na tu váhu kašlu uz. Je to jen cislo...
Ale ted me sejri to spineni ☹

na tvém místě bych zkusila testovat zítra, hlavně z ranní moči.