Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 ten je kjaaasnej..jeste kdybych tak vedela kde je 😀
@ms.neomagic To je ta tečička 🙂)) Prakticky je to zatím jen bublinka 🙂
@simi1510 to nevím jak dlouhý minulý měsíc jsem měla o týden dřív dělala sem ovu testy a 4 a 5 byl pozitivní ted čekám MS 20.12 ale akorát mě bolí břicho na ní ale už skoro14 dní taksem zkusilatest před třema dnama tam nebylo nic a dnes semi zdá slaboučká čárka ale asi to vidím jen já
@ms.neomagic úplně napravo nahoře taková dutinka :- D 😀
@snezenka123 děkuji 🙂
@laura1972 jé tak to jsou nádherné zprávičky 🙂 moc moc gratuluji 🙂 🙂 a přeji hlavně aby bylo vše v naprostém pořádku 🙂
@snezenka123 ted to vypada zase ze se to zastavilo
@simi1510 spineni muze byt i na zacatku tehu..neves hlavu a testuj zitra nebo i dyl 😉
@ms.neomagic kdyz ja si přijdu uz jak magor 😉
@flylight tak já ho zkoušela taky, mám ho i tady v zásobě. Některé testy mají menší barvivo, takže můžou ukázat čárku později, než jiné. S tímto testem nemám zkušenost, že by dělal falešné čárky. A když se objevila, tak je to jasné 🙂 Někomu se hold i ty čárky ukáží po vynechání MS, taky se říká, že to je nejjistější pro testování.
Zkuste to zítra znovu hned s ranní močí a uvidíte 😉
@flylight tak jelikož ráno nic... ale některé holky tady ví, že já mám někdy vidět víc večer než ráno 😀 a hlavně já nevím, jestli tam něco vidím vážně, protože včera špinění a dneska začalo trochu víc... i když teď zase asi klid? 😀 Hlavně já mám ještě před ms
minulý měsíc se mi dělaly čárky viditelné a pak přišla mrcha...
holky mě z toho klepne :D já teď četla recenze na ten test a někomu se ukazovaly i když nebyly těhotné :D proč to člověk nemůže vědět hned mám určitě zpoždění nervama :D to je jasný
@flylight některé holky řeknou, že jim udělaly falešné čárky pro to, že měly čárku a přišla jim mrcha... ale někdy se může stát, že to s mrchou odejde, že je něco špatně od začátku... 😉
nejvíc na které si lidi stěžují jsou mamatesty a od nich sestra Cemio... ale ani já ti neřeknu, že mi dělaly falešné 😉
@simi1510 Hele to špinění je otázkou. Já třeba tohle těhotenství očekávala menstruaci v neděli. V pátek jsem špinila hodně - ale jakoby do hněda. V sobotu v pohodě - nic nebylo. V neděli jsem začala špinit do červena a to stejné v pondělí. V úterý už nebylo nic a HCG z krve v pondělí ukázala jasné těhotenství. Prostě se jen brouček zahnizďoval 🙂 Takže to může být takhle i u Tebe 🙂
@juliemichal moc děkuji 🙂 zatím říkal, že je to v pohodě. Prý za 3 týdny by mělo být srdíčko,tak snad to bude v pohodě. Jsem.přesně 3 týdny 🙂 podle ovulky a UTZ to prý odpovídá. Na další kontrolu jdu první týden po novém roce a pak o týden později by už tedy mohlo být srdíčko 🙂

@flylight
Já tam čárku vidím 🙂 v té době jsem měla taky jen nepatrnou druhou čárku 🙂