Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@evzenie2016 Dobré ráno, jak Ti je????
U mně dnes pokles teploty, takže čekám zítra , pozítří na MZ ...nedá se nic dělat....pojedeme další kolo...
@evzenie2016 takže jestli Ti zbyl ještě ten gelík, nebo i něco jiného podpůrného, beru 🙂
Ahojky holky,tak na testu dnes bilo,tresti me hlava,tak cekam,ze mrcha dorazi kazdym dnem.
@ms.neomagic neříkej, ze by te potkávali to, co mne :-/
Moje kamarádka po tom gelu otěhotněla😉asi po dvou měsících uzivani. ..
tak holky test je stejný ale o chlup silnější tak ještě počkám jak se to vyvine k doktorce jsem objednana na 11.1 tak uvidime
uz je to v popelnici muj vynasel koše a ja zapomela vyfotit :( příště
@ple a takhle slabou carku mas po tydnu vynechani? a jak dlouhe mas cykly?
@snezenka123 ja po nem ne, nekdy jsme ho pouzili. Ted naposled jsem chtela objednat zase a manzel rekl at na to kaslu, a hele, ono se zadarilo 🙂 ale vim, ze nekomu pomohl 🙂
@leymea Já o něj tehdy četla, ale nikdy nepouzila. Myslím že otěhotnění se podaří bez nějakých gelů. ..ale chápu, že někomu to pomůže😉
Holky menzes mám 6 dní a ciklus 28 špatně to mám spočítané bud jsem to měla dostat 20 a nebo 23 ale zatím se nic nedostavilo

@trrr prave ze ne ještě