icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
tornadolu
26. pro 2016

@trrr prave nesleduju ovulaci právě.

laura1972
26. pro 2016

@trrr jj přesně. Jenže já to nikdy nevydržela 😂

trrr
26. pro 2016

@laura1972 ja taky ne ale kdyz ma jen 1tak at neni zbytecne zklamana tim,ze to mela naredene a ukazalo to blby vysledek

laura1972
26. pro 2016

@leymea já taky testovala denně 🙂 taky se pak zdá čárka stejná. Ale @trrr má pravdu a Adi z nás tady největší výdrž 🙂 jinak já byla na první kontrole ve středu a říkal, ze pokud nic neuvidí, vezme mi krev a už tam neco videt bylo, tak říkal, že ani krev brát nemusí. To jsem byla 5 den vynechání ms. Už jsem.dostala i utz, ten jsem sem dávala a mám.ho i v albu 🙂 NS mém blogu. 🙂

laura1972
26. pro 2016

@trrr no jasně no. Ono je to pak hrozný.

laura1972
26. pro 2016

@tornadolu já bych testla až ráno. Když není moč tak naředěná. 🙂

tornadolu
26. pro 2016

@laura1972 dobre skusim to mam jen strach abych nebila zklamaná 😢

trrr
26. pro 2016

@tornadolu zalezi kolik dni jsi od ovulace me se //ukazaly pokazde jinak u prvniho 12den u druheho 22den a u tretiho 9den zalezi jak roste hcg kdy mas mit ms?

tornadolu
26. pro 2016

@trrr prášky jsem vysadila 23.12.a MS by mela dorazit 2-3den záda me bolej stále ale to si myslím ze v tom není žádný role.

tornadolu
26. pro 2016

@trrr juuu jinak gratuluji k miminkam 3broucci 😊

leymea
26. pro 2016

@laura1972 ja budu taky pet dni po vynechani, ale mam kratsi lutealni fazi. Jen 11 dni. 🙂

laura1972
26. pro 2016

@tornadolu budu držet palce 🙂

laura1972
26. pro 2016

@leymea tak dej zítra vědět 🙂

monikavitezslav
27. pro 2016

Dobre rano holky tak nevim cemu to prikladat ale v noci mi bylo ouvej a rano sem se objimala se zachodovou misou. Hlava se toci.zada bolej ale jinak v pohode. Cyklus pravidelnnej jak hodinky po 28dnech a posledni ms 2.12 tak za chvily by mela doject ms tak uvidime. Dali jsme si cas do dubna.

ms.neomagic
27. pro 2016

Dobre rano holky..tak prvni termin ms dneska nic..test jsem nedelala..za to po ranim sexu,takova bolest podbrisku,ze jsem letela na wc s tim ze to vypuklo a nic...asi mi upadnou rodidla 😀

monikavitezslav
27. pro 2016

@ms.neomagic drzim palecky. Me az na to zvraceni vcelku nic neni ale uklidnuju se tim ze sem ani u kluku nemela zadne priznaky a duchy na testech az v den vynechane ms. Vlastne i v tom cervnj kdy se mimco uchytilo v jozve sem mela carku az v den ms. Takze zatim nepanikarim.

simi1510
27. pro 2016

@ms.neomagic tak drzim palce! 😉

ms.neomagic
27. pro 2016

@monikavitezslav
@simi1510 holky ja myslim ze drzite zbytecne..podbrisek poboliva,v krizi taky...takze si myslim ze odpoledne je tu jak na koni...

ms.neomagic
27. pro 2016

Tak jsem myslela,ze uz jo a porad nic..prso boli a ted jsem po snidani malem hodila savli..tohle me vytaci :-\

monikavitezslav
27. pro 2016

@ms.neomagic Ja zase zaludek totalne na vode.blivno je mi furt a hlava se furt toci. Manzel mi rano rika tak co kdy prijde mrcha? Je to des.

ms.neomagic
27. pro 2016

@monikavitezslav ja mam prvni termin dnes,dalsi zitra a pak 2.1..coz je bomba..vubec nevim na cem jsem..hlava me uz boli 2dni..

simi1510
27. pro 2016

@ms.neomagic a zkusit test?

simi1510
27. pro 2016

Ja tu mam holky připravenou "vypoved" ve zkusebce s tim, ze končím dneska, a mam tak nejak strach z toho... a je mi blbe ☹ ale pokud pro me ma byt prioritou mimi a zdravi, včetně vztahu, tak musim. Hlavne to stoji penezma naprd a šéf mi chtel davat dalsi praci...

ms.neomagic
27. pro 2016

@simi1510 ne ne ne..kdyz neprijde,tak zkusim na Silvestra a pokud bude negativ.,tak je jasny,ze dorazi 2.1 po 28DC jako minule.

ms.neomagic
27. pro 2016

@simi1510 zlato nebuj,udelej to..podivej na me..taky jsem sekla s nocni a sla jinam..sice mam o dost min penez,ale mam klid,jsem v pohode a libi se mi tam...nebuj.

simi1510
27. pro 2016

@ms.neomagic tak jsem tu 2,5 mesice vid, tak to pro nej bude trochu nečekaně vid... a nevim uplne jak mu to pripadne vysvetlit ze tu nechci byt... a ze to neni jen v penězích :-/ tak uvidime no...

leymea
27. pro 2016

@simi1510 drzim palce, to zvladnes 😉 a pokud jsi ve zkusebce tak nemusis nic vysvetlovat 😉

ms.neomagic
27. pro 2016

Holky to neni mozny,podbrisek boli jak cert,zada taky,hlava tresti a ms nikde..

simi1510
27. pro 2016

@leymea Dekuju, ja vim, ze nemusím... ale nikdy clovek nevi vid.

Vzdy jsem navic končila tak, ze jsem dala vypoved ve zkusebce, minulou praci jsem promarodila pak, nevydržela bych to tam, byla by tam jeste vetsi šikana... a takovyto styl ukončení je prvne

tornadolu
27. pro 2016

Dobre ranko ženy tak musím říct ze záda povolujou spala jsem celou noc na zádech s polštářkem hřejivým 😉 prsa stále bolej nemůžu na ne ani sahnout dneska přítel se probudil dřív než ja,ja chtěla jít na testik ale místo testiku byl sex 😉 tak na jednu stranu jsem rada ale co ted kdy si mam udělat test kdyz byl rano sex?