Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ms.neomagic no právě 😁 dneska mi pritel řekl zlato nemela náhodou dorazit MS?a jo nekde se toulá 😆 a přítel to je dobře 😂
@ms.neomagic Proc mas tolik terminj? Ty nemas pravidelnou ms?
@ms.neomagic půjdu testovat at vim na čem jsem skus to taky 😉
@trrr
@monikavitezslav no tak jsem myslela ze přítel pojede na stavbu a řekl ze ne ze radci bude semnou a promilujeme celý den tak jsem byla překvapena 😍 tak to vydim testovat asik až zítra snad se nezlobite
@monikavitezslav je to špatně vidět, zkus to vzít tak aby se to zaostrilo.
@monikavitezslav no prave ze nemam..driv mi dochazela po 23-24dnech..a min.mesic po 28 :-\
@tornadolu tak to mas rusnej den 😀 ja s testovanim uvidim 😉
@ms.neomagic no právě tak jsem rada 💕 třeba se naskytne chvilka a udělám testik
@tornadolu no ja jsem zvedava co z tohodle bude..ms nikde podbrisek boli jak kdybych to uz mela a test vcera bilej..
Holky chci se zeptat mate zkusenosti s pepino testem? Dela rysky?
Ahoj holky. Tak na sonu samozrejme jeste nebylo nic videt, jsem teprve 4+2tt. Kazdopadne jdu za tyden. To budu 5+2. Uz tam neco bude videt?
@ms.neomagic no uvidíš 😉 třeba jsi opravdu těhotná 😉 moc byt ti to přála 😉
@anyt9178 nic nevidim..ale ja na svym taky videla a tady nic videt nebylo..
@ms.neomagic no presne tak 😀
Zdravim damy,
je tady nekdo stejne pomateny lovec duchu jako ja?
Dnes jsem teprve 12DC a ani to neni z ranni moci, ale rikala jsem si, no co, stejne bych nevydrzela cekat :D
a je to Dr max, ten by falesne duchy delat nemel, ne? (druha fotka s upravenym konstrastem, je zajimave, ze na mobilu jsou ti dusici dobre videt, ale na kompu ne, tak jsem zvedava, jestli tam jeste nekdo neco uvidi 🙂

@tornadolu tak koukam jak u nas..ja taky z toho duvodu netestovala.. 😀