Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Tak dobrou noc děvčata 😏
😁😈😈😵😃
dobrou noc 🙂
Dobre ranko, snažilky, a tehulky. Tak kdopak se chystá dnes testovat?🙂
@ms.neomagic jsme zvedave? Jak je dneska?
Holky prosim vcera jsem sem davala fotku testu znacka BENU citlivost 25 dnes jsem delala znacku pepino a carka je slabsi 😢
@ajina94 mnecsa to tiež stalo s Pepinom. Na Benu teste čiarka ako hrom a na Pepine sa ledva vyfarbila. 😉
@ajina94 nesmutni. Každý test má jinak silný čárky, barvivo. ..musíš testovat stejnou značkou, pokud chceš porovnávat 🙂
@kovarikovam gratuluji, Krásná čárka❤
@kovarikovam tak podle testu ms nedorazi krasa pohledet gratuluji to neni ani duch ale krasna carka!
@snezenka123 Děkuji, snad to bude pravda 🙂
@monikavitezslav neco tam vidim 😉
@simi1510 presne to samy co u tebe..pres noc se rozjela...aspon ze tak..
@kovarikovam to nebude falešné 🙂 Gratuluji potichoučku 🙂
@ms.neomagic promiň, že jsem to na tebe hodila ☹ 😀 mrzí mě to ☹ tak snad příště to už konečně vyjde!
@monikavitezslav
@monikavitezslav nic moc videt neni zkusila sem to upravit
@kovarikovam krasna carka 😉 potichu gratuluju 🙂
@monikavitezslav ja myslim, ze tam neco vidim 🙂
@trrr Mozna mam uz halucinace zdalo se mi ze sem tam neco videla.
@monikavitezslav me se to zdalo taky proto sem to zkousela do negativu ja mam pocit ze vidim carky uplne vsude 😂zkus zitra rano znovu pokud nemame halusky tak bude nepatrne silnejsi
@trrr Kdyz ja rano nemuzu. V noci furt piju a chodim na wc takze je moc hrozne naredena.
@monikavitezslav TAK zkus pit naposled o pulnoci pokud to zvladnes
@trrr To si moc neverim. Kazdopadne ms uz mela dorazit a furt nic. Tak treba je to falesnak a me opet navstivi mrcha☹
Holky takova mensi otazka mam v tom chaos jak by jste to brali vy? Minuly cyklus prisla ms 2.12 ale ve dve v noci takze nevim zda pocitat druhyho nebo 1.12?

@tornadolu taky uz nic nevidim promin 😔ale jak neni ms neni nic ztraceno 😙