Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ms.neomagic to jsem se uz taky ptala, jestli chlap. Mymu chutna vic nez me 😃 ale odpoved nevim no... jinak snad se ma pít do ovulky třikrát denně?
@ms.neomagic já ho piju od 1DC do ovulky 2x - 3x denně 🙂
@ms.neomagic chlap nevim ale pije se od 1.dne ms do ovulace cca14dni 2-3x denne a lepsi je sypany
Holky dekuju..uz jsem to nasla,ale nasla jsem si michanou smes 4caju..a ten se pije az po ms..prvnich 7dni 2x denne..a pak 1x denne..je tam kontryhel,tuzebnik,yzop a kotvicnik..je to primo na otehotneni.
Ze se připojím já jsem objednana na 11.1 snad budou 3 jedničky šťastné čísla
@ms.neomagic čaj se pije od prvního dne cyklu až po ovulaci. Pak už ne.
@ms.neomagic aloha testovala jsi ?
@tornadolu aloha,netestovala,v noci se rozjeli jatka 😀
@ms.neomagic vyloženě jatka jo? 😀
holky já to nevydržela (jak jinak u mě že) a zkusila testovat.... jsem 10DPO a sněhobílo... ještě neházím flintu do žita, u dcery jsem měla ducha až v den MS a u toho nezdaru v září myslím taky tak nějak... Ale moc šancí tomu nedávám i příznaky žádné...
Holky poradíte mi... dostala jsem HA... po třech měsících jsem ji vysadila... přesně po dobrání 21 pilulek jsem to 3 den dostala... myslíte že by mohla být MS urovnána a ovulace by mohla být hned další cyklus?
@kstablova Ahojky. Máme skoro stejný cyklus, jen Já teda nesledovala ovulku. .takže nevím, kolikátý dpo jsem. ..chci zkusit testovat na silvestra. To budu 28 dc.

Holky prosim jak se uziva kontryhelovy caj,od kdy,do.kdy,jak casto a muze ho pit i pritel?