Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kristinka28 ahoj.test zosilnel?
@zvolsiinylogin nie nezosilnel...na jednom nic a na druhom slaby dusik ☹ ,tak asi to nebude tehu co uz
@melanka13 dělala jsi testík z raní moči? Já tam dneska nic nevidím ☹ Promiň...Možná je to jen špatné foto.Já měla 3.den zmeškané MS takový testík (foceno v 6h ráno při umělém světle 😀 ) Každopádně nevěs hlavu!!!
Kdysi mi kartářka řekla,že mimi nechce k vystresovaným maminkám a že se nejdřív musím uklidnit já,abych pak mohla v klidu nechat vyrůst nový život v sobě 🙂
@melanka13 našla jsem na toto téma ještě tuhle diskuzi,tak se na ní taky mrkni a rozhodně nevěs hlavu! DRŽÍM TI PĚSTIČKY!!
@melanka13 také ti to vyjde,uvidíš 😉 Hlavně mysli i na něco jiného a ne jen na mimi. 😉 Vím,že se mi to lehko řekne,ale zkus to! 😉
Děkuji,určitě to bude v pohodě 🙂 Jen už teď cítím,jak se roztahuje pánev :-/ A opravdu není o co stát ☹ Naštěstí se mi vyhnuly nevolnosti (ufff!!).
Držím pěstičky! Až zopakuješ testík,tak pošli fotečku 😉 Kdy jsi měla dostat MS?
@melanka13 vím,že spousta holek to má tak,že jsou těhotné a ještě menstruují...Můj případ to není,tak neumím posoudit,jak by "ms měla vypadat" ☹ Aby ti nebylo jen špatně buď z nervů nebo že sis to vsugerovala. Myslím,že kdybys byla těhu a měla ms,tak už bys měla // zřetelné na testíku. ☹
Skoda ze sem fotila brzo rano jeste po tme. Je to jak rozmazany..Zitra zkusim znovu to je jasne. 🙂
Ahojte, prepáčte, že nepíšem k tém ale chcela by som vám poproosiť o pomoc k Diplomovej práci. Prosím vyplnte mi dotazník a zieľajte tento link:
Taky ho povazuju za negativni protoze "carka" necarka zmizela

@petule89 dakujem skusim