Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@janiczka @tichanska1 dakujem 🙂
Respektive horní je dělám odpoledne 24 DC a spodní je dnes ráno, to je 25.DC. Zjišťuju to proto, že jsem o jedno miminko přišla, beru antidepresiva a tohle by nebylo v plánu..., ale jak jsem již psala, je mi divně, motá se mi hlava, občas špatně....
@radusik aj ja som mala take slabe ciarky okolo 25dc...skus za par dni ciarka bude silnejsia 🙂
Ahojky holky! Děkuji za názor, ale myslím, že z toho nic nebude, dělala jsem si další dva a sice se čárka ukazuje v limitu, ale pak není skoro vidět...takže možná si to jen vsugerovávám... manžel ji viděl sice taky, ale určitě by neměla slábnout!!! Tak uvidíme...
Vůbec :(
Nic. ☹
nic nevidím
@kosalucy aj ja som mala na teste taku slabucku druhu ciarku 🙂 o par dni boli obe pekne vidiet ;)
@hatapkagb Včera jsem četla diskuzi o ovulačních testech, že když jsou pozitivní na konci cyklu, tak to znamená zvýšený hormon HCG a o pár dní by se to mělo ukázat na těhotenských testech. Dnes ráno jsem teda dělala oba testy, ovulační byl pozitivní a těhotenský zase slabší čárka, ale zdála se mi víc viditelná, než včera..., ale uvidíme. Zítra bych měla mít 28DC..... no uvidíme, co z toho bude!!!
@hatapkagb prosim kukni moje co myslis

@themazda Máš to vyplnené 🙂