icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
absintka19
29. pro 2016

@laura1972 tehu se pocita od prvniho dne MS, eventuelne ho dr.upravi dle utz 🙂

laura1972
29. pro 2016

@absintka19 jasně to vim 🙂 jak jsem psala. Vim kdy, byla, ovulka a od té jsem dnes přesně 4.týdny - 28 dní . S ms 6.tt. MS, byla 18.11. 🙂 dr. řekl, že to tak odpovídá .

snezenka123
29. pro 2016

@monikavitezslav aha..a kdy se to dozvíš?az za ten týden ?kdy má manžel narozeniny?

ms.neomagic
29. pro 2016

@snezenka123 ja mela min.mesic to samy po atb.,a jeste jsem mela tyden zpozdeni...

snezenka123
29. pro 2016

@ms.neomagic no Já v těhu u posledního brala v tom cyklu dvoje atb. ..taky . Týden na angínu. ..a pár dni na zánět močáku. ...a Ms nedošla. Testy negativní. .krev negativní. Pichli vyvolavacku. A za dalších 10dni už v krvi 50 jednotek hcg...ptala jsem se dr jestli je to mozny, že mi díky nemoci nebo tem atb se takhle posunula ovulace. ..tak prý je to mozny. ..a ten to cyklus jsem zase braladvoje atb.tyden a 4dny pauza a zase týden... tak jsem zvědavá🙄

monikavitezslav
29. pro 2016

@snezenka123 Manzel ma narozky 4.unora pokud sem fakt tehu budu se muset hoodne premlouvag abych se neprokecla.

snezenka123
29. pro 2016

😀

monikavitezslav
29. pro 2016

@snezenka123 dlouha doba ale jezdit spesl pro test se mi nechce. Asi fakt pockam do zitra protoze mam bolesti jako pred ms tak uvidime

tornadolu
29. pro 2016

Ahojky ženy hlasim 1DC 😡

monikavitezslav
29. pro 2016

@tornadolu tj mi lito. Dalsi cyklus bude urcite uspesnejsi. Kolik dni sj mela zpozdeni?

tornadolu
29. pro 2016

@monikavitezslav 23.12 jsem vysadila Gynprodyl mela prijit cca 3-4 a přišla az teď

monikavitezslav
29. pro 2016

@tornadolu tj nejaky divny ne?no jak sis urco precetla ja meskam. Mam pravidelmej cyklus 28dni minuly cyklus prisla ve dve rano z 1.12na 2.12 ms uz mela bejt ale stale nikde. Zatim se ale nestresuju. Pockam do zitra.

tornadolu
29. pro 2016

@monikavitezslav no vidíš to třeba jsi tehu😃 orala bych ti to.nevin jesli je to divný u me snad ne

monikavitezslav
29. pro 2016

@tornadolu Nevim jestli si pamatujes jak jsem tu v cervenci resila me tehotenstvi v jizve po cisari. Mam strach aby se to neopakovalo.

tornadolu
29. pro 2016

@monikavitezslav to se opakovat nebude neboj 😉 nesmis na to myslet 😉 a vše bude ok a testovat nebudeš?

monikavitezslav
29. pro 2016

@tornadolu Prave tech testu se bojim. Dole me.to obcas pichne tak cekam ze zase dorazi mrcha☹

tornadolu
29. pro 2016

@monikavitezslav kolikátý jsi den?ja bych ho zkusila taky jsem si ho dělala jelikož záda me boleli,prsa natekli a břicho nafouklí ale břicho me nebolelo jen malinko..udala test a bohužel nic ale aspon jsem rada za Ms kdyz jsem mela problémy 😡 tak ted iz to snad bude chodit a když ne tak třeba budu tehu další cyklus 😉

tornadolu
29. pro 2016

@monikavitezslav jak si dopadla u doktora?

trrr
29. pro 2016

@laura1972 ja mela ms 12.11 a ovu 28.11😉takze jsme nejak o 6dni

trrr
29. pro 2016

@tornadolu uz to tu psala je to na strane 800😉

tornadolu
29. pro 2016

@trrr aaa uz to vidím 😉

laura1972
29. pro 2016

@trrr tak to jono to jsem bez jednoho dne skoro o týden. 🙂

trrr
29. pro 2016

@laura1972 tak tak 😉

monikavitezslav
29. pro 2016

@tornadolu Ja mam.ty cykly pravidelny jak.hodinky uz 4 mesice. ale pokazde v noci z 27dc na 28dc ms dosla a ted furt nic tak.nevim. kazdopadne ac nepiji pivo dneska sem si s muzem s chuti dala a do toho rajskou a mandarinku. Fuj

leymea
29. pro 2016

@laura1972 jasny, takze 6tt 🙂 me to zmatlo 🙂 tak drzim palecky 😉 ja ted lezim v posteli s peknou rymou, i zvysenou teplotu jsem mela, tak jsem ji radsi srazila paralenem, uz se mi to priblizovalo k 38 a ja dostala sakra velkej strach ☹

lucinka58
29. pro 2016

@leymea Hele, já marodila od 6tt do 9 tt v tahu. A zatím to vypadá, že je miminko v pořádku. Prostě s tím nic nenaděláš - hlavně se rychle vykurýruj. U mě proběhla rýma, kašel, dýchat jsem nemohla, horečky jsem měla. V těhotenství je tohle fakt pěknej vopruz. Každopádně snižovat horečku můžeš paralenem (nic jinýho), na kašel jitrocelovej sirup nebo Stopkašel, na bolest v krku Septisan a na rýmu se může Sterimar nebo něco účinnějšího - Afrin 🙂))

leymea
29. pro 2016

@monikavitezslav to ja mela dneska taky rajskou a dve mandarinky 😀 ale ty mandarinky z donuceni 😀 at do sebe dostanu nejaky vitaminy. Jinak me boli jen prsa. Zadny jiny priznaky zatim nemam 🙂 a od vcerejska nachlazeni, takze umiram v posteli 😀

leymea
29. pro 2016

@lucinka58 no sotva clovek otehotni tak je na nervy. Kazdopadne na rymu mam rymaSTOP a na krk septilen. ( dala mi to v lekarne, ze to je pro tehotny) Ale krk uz odezniva, tak snad zustane uz jen ta ryma. Hlavne zadna zvysena teplota a nedej boze horecka. Jinak se fakt zblaznim.

leymea
29. pro 2016

@lucinka58 a ta rymaSTOP teda vubec nepomaha 😀

lucinka58
29. pro 2016

@leymea Jooo, to chápu 🙂 Něco jako na kašel Stopkašel 😀 Je to fakt naprd!!!! Kup si ten Afrin. Hlavně na noc je moc fajn - aspoň se člověk může nadechnout 🙂 Jinak fakt nezbývá než to vyležet. Ale pokud čekáš první, tak si ten odpočinek dopřej a lež a pij čaj s medem a s citronem. Já do toho měla mého 17 měsíčního neposedného synka a manžela v práci, takže fakt chuťka - padala jsem vyloženě na hubu.....