Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

😔 mě taky,ale asi to tak mělo byt,příště to už dotáhnem do konce😉
@hlavacova007 to me taky mrzi ale ze zdendou tade jeste neboj jeste jedno
@ple to si piš,v lednu se na to vrhnem 🙂
@ple mela jsem to same a jak pise pani tez se to neudrzelo a v 6tt to odeslo..mela jsem pozitivni i digitest..tak at vam to dopadne lip 🙂
@ms.neomagic dekuji
tak a už jsem objednana k pani doktorce na 4.1 uz aby to bylo
Ahojky holky ja furt nic. Uz mi to zacina bejt vazne podezrely.
@monikavitezslav a me je podezrele,ze stale netestujes to ja uz bych tech testu byt tebou mela dost za sebou😂ty mas uz take 2deti?
@trrr prave ze mam. Jenze tady v tom zapadakove neni otevrena lekarna a do mesta se nedostanu protoze je manzel doma takze by to zjistil
@monikavitezslav tak se na neco vymluvit ze tam neco potrebujes?kolik je detem?
@monikavitezslav a, co říct nějaké kamarádce nebo známé. Třeba by měla cestu do města 🙂 to ja, bych z toho byla, nervózní 🙂
Holky našla jsem stránku, uz byla, teda, založena v dubnu, je tam pár členů, ale žádné příspěvky. Jmenuje se tehu testy, tak jsem si říkala, ze by, to nemuselo být špatné. Pozvala jsem tam i některé z vás, tak snad to nevadí. Skupina je o testech, můžete tam přidávat testy a psát názory, který je nejlepší atd. Tech co ted tu testují je tu docela hodně , tak treba se vám tam bude líbit a trochu se to rozjede 🙂
Holky nedalo mi to a koupila jeste ten test pepino citlivost 10 a zase slaba carka ☹ sice mam dve deti ale u obou mi to ukazalo hned a docela silne.....
@laura1972 ja jsem hlavne nervozni furt chodim na wc. I treba jen ucuravat ale nic me neboli a hlavne mudr rikal ze to zanet neni. A naznaky prichazejici ms fakt nemam. Miminko bych si teda moc prala. Ale moc tomu neverim dneska 3 den zpozdeni.
@monikavitezslav ale já to měla taky, s tim chozením na záchod, mám to i teď, že mě to vzbouzi a musím jinak bych nespala jak mě to tlačí. Jinak jrom toho, že chodis na, záchod žádné jiné příznaky nemáš? Ja, treba měla před oček. ms citlivé bradavky a sem tam pichlo v podbřišku, jinak nic kromě ukrutné žízně 🙂
@laura1972 me prave vubec nic neni. Ani bricho neboli nic.

@ple no,tak to bud v klidu 🙂