icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
30. pro 2016

@flylight jj, je tam uz, tam bylo něco vidět, tak mi aní krev nebral. Dostala jsem i první utz 🙂

simi1510
30. pro 2016

@laura1972 oni doktoři mozna kolikrat nevedi, co to primo udela...

laura1972
30. pro 2016

@simi1510 to jo no. Je to příroda a, my do toho nevidíme.

trrr
30. pro 2016
trrr
30. pro 2016

@laura1972 take sem byla mimo 😀

leymea
30. pro 2016

@laura1972 vcera vecer jsem mela 37,5. Vzala si paralen a pak to kleslo na normalnich 36,7. Ted jsem se merila a mam 36,3. Docela malo ze? 😀 jinak v krku uz me neboli, ale vecer to zas muze prijit. Ted mam jen rymu. Momentalne dokonce dycham nosem 🙂

lucinka58
30. pro 2016

@leymea Nejhorší je ta rýma večer, než si člověk jde lehnout 🙂 Nebo teda u mě jooooo 🙂 Ale fakt si klidně kup Afrin - není kontraindikován v těhotenství a uleví až na 12 hodin, takže super můžeš dýchat i v noci 🙂 Přes den klidně používej sterimar s mědí - ten přej je nejúčinnější 🙂

Joooo, a co se týče těch viroz - no prostě otázka. Mě zase gyndařka říkala, že to s tím vůbec nesouvisí, že prostě je špatná genetika zárodku a proto se potratí nebo se přestane vyvíjet..... Já mám za sebou už obě dvě varianty a kromě toho posledního jsem fakt nepřišla na to, co mohlo způsobit tu první zamklinu. Bylo léto a byla jsem zdravá jak řípa - takže pro mě odpověď geneticky nezpůsobilé embryo naprosto sedí 🙂 Ale já to beru tak, že lepší je, když to za nás příroda vyřeší takhle brzy (byť to hrozně bolí), než se rozhodovat třeba po prvotrimestrálním screeningu nebo později a ukončovat těhotenství.....

Takže za mě klasická viróza je v pohodě, horší by byla opravdová chřipka se 40 horečkami....

leymea
30. pro 2016

@lucinka58 ano, vecer je to vzdy nejhorsi 🙂 v pohode, ucpanej nos me nezabije 😉 ryma je to nejmensi, bolest v krku me trapila vic.

ple
30. pro 2016

ženy ja mam dilema komu se nezesilují čarky na testu ??? me se zda že se me nezesiluji :( a jak se pozna mimo deložni tehotenství ???? nic me neboli ale v pondeli volam doktorce na vysetrení tak jsem zvedava jak to dopadne

leymea
30. pro 2016

@ple hod sem fotku testu. A testujes kazdy den nebo ob den? Nemam zkusenosti, ale pry nemusis mit takhle za zacatku bolesti, ani krvacet. Je to na prd. Proto jdu pristi tejden k doktorce, aby vyloucila mimodelozni.

simi1510
30. pro 2016

@lucinka58 ja bych to u sebe videla na ten stres nejvic, únava, vyčerpání a nervy z práce... ☹ tak snad bude lepe ted...

ple
30. pro 2016
leymea
30. pro 2016

@ple me sili takhle, ale ted ke konci uz taky zadna slava, ze zacatku to bylo videt krasne.

leymea
30. pro 2016

@ple a mas nejakou fotku jako ja? Aby se to dalo porovnat? 🙂 a kolik jsi dpo.

ple
30. pro 2016

za chvilku jak muj pujde pryc no tet mam tyden zpozdení ze zacatku jsem si koupila mimistar a tet nejsem vubec klidna ze se me tonezbarvuje tak jak bych chtela

ple
30. pro 2016
ple
30. pro 2016

ženy uklidněte mě ??

leymea
30. pro 2016

@ple vzdyt sili 🙂

snezenka123
30. pro 2016

@ple mohlo dojít k o těhu az dyl. .někomu roste hcg pomalu. ..ja u všech těhu měla pozitivní testy az par dni po vynechání a taky slabší čárku🙂

snezenka123
30. pro 2016

@ple
A ano. Sili🙂

ple
30. pro 2016

a nemam se radeji objednat??? u doktorky ??

leymea
30. pro 2016

@ple zavolej ji a uvidis 🙂 ja jdu taky brzy 🙂 sice se srdickem by to bylo lepsi, ale aspon se vylouci mimodelozni 🙂

ple
30. pro 2016

dobre jdu volat at jsem klidna

leymea
30. pro 2016

@ple a nestresuj se, vsechno bude v poradku, uvidis 🙂

ple
30. pro 2016

@leymea dekuji tak tam neni ordinuje az od 3.1

hlavacova007
30. pro 2016

@ple Kajko,já to měla také tak testy slablé a v 6tt e neudrželo a potratila jsem,je to 14 dní nazpět. Mimoděložního jsem se taky bála,ale nakonec to dopadlo takhle :( Tobě přeju at to dopadne co nejlíp

ple
30. pro 2016

@hlavacova007 jejda dekuji ale jak me tady holky pisi ze to silí tak jsem klidnejsi

hlavacova007
30. pro 2016

@ple tak to sláblo😔

ple
30. pro 2016

aha tak to me teda od toho tveho silí

leymea
30. pro 2016

@hlavacova007 to me mrzi ☹