Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@leymea Nejhorší je ta rýma večer, než si člověk jde lehnout 🙂 Nebo teda u mě jooooo 🙂 Ale fakt si klidně kup Afrin - není kontraindikován v těhotenství a uleví až na 12 hodin, takže super můžeš dýchat i v noci 🙂 Přes den klidně používej sterimar s mědí - ten přej je nejúčinnější 🙂
Joooo, a co se týče těch viroz - no prostě otázka. Mě zase gyndařka říkala, že to s tím vůbec nesouvisí, že prostě je špatná genetika zárodku a proto se potratí nebo se přestane vyvíjet..... Já mám za sebou už obě dvě varianty a kromě toho posledního jsem fakt nepřišla na to, co mohlo způsobit tu první zamklinu. Bylo léto a byla jsem zdravá jak řípa - takže pro mě odpověď geneticky nezpůsobilé embryo naprosto sedí 🙂 Ale já to beru tak, že lepší je, když to za nás příroda vyřeší takhle brzy (byť to hrozně bolí), než se rozhodovat třeba po prvotrimestrálním screeningu nebo později a ukončovat těhotenství.....
Takže za mě klasická viróza je v pohodě, horší by byla opravdová chřipka se 40 horečkami....
ženy ja mam dilema komu se nezesilují čarky na testu ??? me se zda že se me nezesiluji :( a jak se pozna mimo deložni tehotenství ???? nic me neboli ale v pondeli volam doktorce na vysetrení tak jsem zvedava jak to dopadne
za chvilku jak muj pujde pryc no tet mam tyden zpozdení ze zacatku jsem si koupila mimistar a tet nejsem vubec klidna ze se me tonezbarvuje tak jak bych chtela
ženy uklidněte mě ??
@ple mohlo dojít k o těhu az dyl. .někomu roste hcg pomalu. ..ja u všech těhu měla pozitivní testy az par dni po vynechání a taky slabší čárku🙂
@ple
A ano. Sili🙂
a nemam se radeji objednat??? u doktorky ??
dobre jdu volat at jsem klidna
@ple Kajko,já to měla také tak testy slablé a v 6tt e neudrželo a potratila jsem,je to 14 dní nazpět. Mimoděložního jsem se taky bála,ale nakonec to dopadlo takhle :( Tobě přeju at to dopadne co nejlíp
@hlavacova007 jejda dekuji ale jak me tady holky pisi ze to silí tak jsem klidnejsi
@ple tak to sláblo😔
aha tak to me teda od toho tveho silí
@hlavacova007 to me mrzi ☹

@flylight jj, je tam uz, tam bylo něco vidět, tak mi aní krev nebral. Dostala jsem i první utz 🙂