icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
hlavacova007
30. pro 2016

@ple no,tak to bud v klidu 🙂

hlavacova007
30. pro 2016

😔 mě taky,ale asi to tak mělo byt,příště to už dotáhnem do konce😉

ple
30. pro 2016

@hlavacova007 to me taky mrzi ale ze zdendou tade jeste neboj jeste jedno

hlavacova007
30. pro 2016

@ple to si piš,v lednu se na to vrhnem 🙂

trrr
30. pro 2016

@ple bud v klidu za prvi ti to sili a za druhe musís mit pokazde stejnou znacku testu!

ple
30. pro 2016

@trrr uz me to bylo taky receno

ms.neomagic
30. pro 2016

@ple mela jsem to same a jak pise pani tez se to neudrzelo a v 6tt to odeslo..mela jsem pozitivni i digitest..tak at vam to dopadne lip 🙂

ple
30. pro 2016

@ms.neomagic dekuji

ple
30. pro 2016

tak a už jsem objednana k pani doktorce na 4.1 uz aby to bylo

laura1972
30. pro 2016

@leymea tak ja, když bylo nejhůř, tak taky, paraken. Ono je to nejlepší když jsi na, začátku virózy a dokud nemáš tak vysokou horečku to srazit paralenem.Na krk je pak dobré udělat si zábal a, nechat zapařit to taky, pomáhá a, klokrat sul s vodou 🙂

laura1972
30. pro 2016

@trrr přesně, nejlepší je stejnou značkou. A navic já zkoušela ty úzké taky a nic moc neukazovali. Nejlepší je dr. Max a máš klid 🙂

monikavitezslav
30. pro 2016

Ahojky holky ja furt nic. Uz mi to zacina bejt vazne podezrely.

trrr
30. pro 2016

@laura1972 ja kdyz zkousela ruzne znacky tak sem ji mela ruzne silnou takze to chce 1znacku.a jak je ti?

trrr
30. pro 2016

@monikavitezslav a me je podezrele,ze stale netestujes to ja uz bych tech testu byt tebou mela dost za sebou😂ty mas uz take 2deti?

monikavitezslav
30. pro 2016

@trrr prave ze mam. Jenze tady v tom zapadakove neni otevrena lekarna a do mesta se nedostanu protoze je manzel doma takze by to zjistil

laura1972
30. pro 2016

@trrr no ja, taky zkoušela různé i ten mamatest, pepino, pak další dva ještě, ale každý ukazoval jinak. Jinak kazdy den po ránu je mi divně od žaludku, ale nezvracim a pořád hlad a šílená žízeň 😀

trrr
30. pro 2016

@laura1972 ja mam cely den zaludek na vode,hrozna zizen,a desna unava desny😁

trrr
30. pro 2016

@monikavitezslav tak se na neco vymluvit ze tam neco potrebujes?kolik je detem?

laura1972
30. pro 2016

@trrr přesně únava taky. Mám buď chuť na colu nebo na mirindu , pořád bych mohla jíst parky, s hořčicí a k tomu hernelinovy salát a, večer čaj a fidorku 😀 a tohle mam denně 😀

laura1972
30. pro 2016

@monikavitezslav a, co říct nějaké kamarádce nebo známé. Třeba by měla cestu do města 🙂 to ja, bych z toho byla, nervózní 🙂

trrr
30. pro 2016

@laura1972 delas mi chute

laura1972
30. pro 2016

Holky našla jsem stránku, uz byla, teda, založena v dubnu, je tam pár členů, ale žádné příspěvky. Jmenuje se tehu testy, tak jsem si říkala, ze by, to nemuselo být špatné. Pozvala jsem tam i některé z vás, tak snad to nevadí. Skupina je o testech, můžete tam přidávat testy a psát názory, který je nejlepší atd. Tech co ted tu testují je tu docela hodně , tak treba se vám tam bude líbit a trochu se to rozjede 🙂

laura1972
30. pro 2016

@trrr a, co ty? Máš ted nějaké zvláštní chutě než jindy? 🙂

ajina94
30. pro 2016

Holky nedalo mi to a koupila jeste ten test pepino citlivost 10 a zase slaba carka ☹ sice mam dve deti ale u obou mi to ukazalo hned a docela silne.....

laura1972
30. pro 2016

@ajina94 ten pepino ukazuje slabě. Kup si od maxe nebo comfort proužek a je to. Ja, bych se, nestresovala ty, pepino pro mě tedy, nic moc .

ajina94
30. pro 2016

@laura1972 chtela jsem zkusit jeste tu stejnou znacku ☹ davala jsem tu i foto citlivost 25 a tam byla pekna 🙂.... zitra koupim... 🙂 v pondeli smer DR tak uvidim.... v Listopadu jsem mela zpozdeni 14dni a carka nesilila ☹ a nakonec MS dosla tak nevim ale pockam si k DR 🙂

laura1972
30. pro 2016

@ajina94 a dávala jsi sem tu 25?

monikavitezslav
30. pro 2016

@laura1972 ja jsem hlavne nervozni furt chodim na wc. I treba jen ucuravat ale nic me neboli a hlavne mudr rikal ze to zanet neni. A naznaky prichazejici ms fakt nemam. Miminko bych si teda moc prala. Ale moc tomu neverim dneska 3 den zpozdeni.

laura1972
30. pro 2016

@monikavitezslav ale já to měla taky, s tim chozením na záchod, mám to i teď, že mě to vzbouzi a musím jinak bych nespala jak mě to tlačí. Jinak jrom toho, že chodis na, záchod žádné jiné příznaky nemáš? Ja, treba měla před oček. ms citlivé bradavky a sem tam pichlo v podbřišku, jinak nic kromě ukrutné žízně 🙂

monikavitezslav
30. pro 2016

@laura1972 me prave vubec nic neni. Ani bricho neboli nic.