Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
Kocicky,holcicky,tehulky a mamulky 😀 preju vam krasnyho Silvestra a do toho Novyho roku vsichni frndou vpred 😀
Jo a holky dneska jsem si kupovala v lekarne kontryh.caj a pani magistra me durazne upozornovala,ze se nesmi pit v obdobi ms..pit celou dobu,ale jakmile zacne ms tak nepit..
@ms.neomagic tak to je asi nejaka blbost co ti pani rekla......kontryhel zmirnuje menstruacni bolesti a ma se prave pit od 1DC do ovulace......
Také přeju všem tady krásného Silvestra,hodně štěstí, zdraví a pro ty co teprve čekají na ty dvě čárky, přeji plodný Nový rok 🙂 hezky si to užijte a ať se tady zase všichni sejdeme 🙂 ❤
No Já mám holky snad všechny těhu příznaky😀je mi furt zima, nebo mě občas zachvátí úplný nával vnitřního vedra. V noci se budím na wc,i když piju stejně. A mám stavy, že když mě dostihne hlad, jsem na kolaps...no,ale to břicho..BBolí dost, tak jak před ms😒 tak cekam ms každou chvíli
dcera mi furt visí u prsa🙂zavislacka moje
@trrr a ted mi rekni,kdyz mam cyklus jen 23dni a ovulku mam hned par dni po ms,ma to pro me vubec vyznam..pit to cca 10dni?
@ms.neomagic ne spravne to je od 1DC 🙂 on je prave dobrej na sliznici. S MS Ti odejde ta stara a diky kontryhelu Ti naroste krasna nova 🙂 pije se jen do ovulace, pak uz by to bylo moc a mimisek by mel problem se zahnizdit 🙂 ale doctes se to vsude na internetu a uprimne myslim, ze co se tyce bylinek se moc v lekarne nevyznaji, spis zajdi do bylinkarstvi 🙂
@ms.neomagic urcite 10 dni ma vyznam. Protoze v tvem pripade neni moc casu na to, aby jsi mela dostacujici sliznici ( samozrejme muze byt i krasna, to by Ti rekla gyndarka). Takze bych to zkusila 😉 do penez to neleze a 10 dni pit caj neni tak hrozny 😉
Holky, zkoušela jsem to ohledně těch mých dvou opakujících se měsíců napsat do jedné poradny doktorce. Ta mi odepsala:
"Bylo by dobré, aby Váš gynekolog odebral hCG z krve - pokud by byla hodnota pozitivní, může se jednat o tvz. trofoblastickou nemoc, což je potřeba vyloučit. Jinak se samozřejmě může jednat o spontánní potrat v úplném začátku těhotenství. To ale musí Váš gynekolog potvrdit či vyloučit z odběrem krve."
Jenže kdyby to byla případně ta nemoc, tak by ty testy byly i teď s nějakým duchem ne?
Dobre rano holky ja hlasim bud 1dc nebo se opet opakuje historie uchyceni v jizve. Coz uz bych teda nedala

@snezenka123 jinak gynex jsem dost flakala 2 takže teď neberu.brala jsem hlavně na začátku cyklu skrz ovulaci, ale teď už ne. Pms jsem cítila stejně i s gynexem a síla a bolestivost MS taky stejná.