Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Užijte si dnešní Silvestr holky a do nového roku pravou nohou 😉
Kocicky,holcicky,tehulky a mamulky 😀 preju vam krasnyho Silvestra a do toho Novyho roku vsichni frndou vpred 😀
@ms.neomagic to se ti povedlo 😀
Jo a holky dneska jsem si kupovala v lekarne kontryh.caj a pani magistra me durazne upozornovala,ze se nesmi pit v obdobi ms..pit celou dobu,ale jakmile zacne ms tak nepit..
@ms.neomagic to slysim poprve 🙂
@ms.neomagic tak to je asi nejaka blbost co ti pani rekla......kontryhel zmirnuje menstruacni bolesti a ma se prave pit od 1DC do ovulace......
Krasny silvestr i vám všem. Nový rok, ať nám všem přinese, co si prejem♡
@ms.neomagic fakt peknou kravinu rekla
@snezenka123 ahoj, v pondělí ráno to zkusím znovu 😏
Také přeju všem tady krásného Silvestra,hodně štěstí, zdraví a pro ty co teprve čekají na ty dvě čárky, přeji plodný Nový rok 🙂 hezky si to užijte a ať se tady zase všichni sejdeme 🙂 ❤
No Já mám holky snad všechny těhu příznaky😀je mi furt zima, nebo mě občas zachvátí úplný nával vnitřního vedra. V noci se budím na wc,i když piju stejně. A mám stavy, že když mě dostihne hlad, jsem na kolaps...no,ale to břicho..BBolí dost, tak jak před ms😒 tak cekam ms každou chvíli
dcera mi furt visí u prsa🙂zavislacka moje
Zenusky přeji vám hodně zdravíčka ať vám rok 2017 přinese vše co si přejeme 🤗
@ms.neomagic ja to pila v lete od 1.dne ms 14dni 2x denne a 1.mesic sem byla tehu
@trrr a ted mi rekni,kdyz mam cyklus jen 23dni a ovulku mam hned par dni po ms,ma to pro me vubec vyznam..pit to cca 10dni?
@ms.neomagic ne spravne to je od 1DC 🙂 on je prave dobrej na sliznici. S MS Ti odejde ta stara a diky kontryhelu Ti naroste krasna nova 🙂 pije se jen do ovulace, pak uz by to bylo moc a mimisek by mel problem se zahnizdit 🙂 ale doctes se to vsude na internetu a uprimne myslim, ze co se tyce bylinek se moc v lekarne nevyznaji, spis zajdi do bylinkarstvi 🙂
@ms.neomagic urcite 10 dni ma vyznam. Protoze v tvem pripade neni moc casu na to, aby jsi mela dostacujici sliznici ( samozrejme muze byt i krasna, to by Ti rekla gyndarka). Takze bych to zkusila 😉 do penez to neleze a 10 dni pit caj neni tak hrozny 😉
@ms.neomagic ano urcite ma!drzim palce 😙
Dekuju..holky a nevadi,ze jsem ho zacala pit az ted po ms?
@ms.neomagic řekla bych, že nevadí. ..
@ms.neomagic nevim, ale neresila bych to 🙂
@ms.neomagic jestli ho pijes po ms tak ti to muze rozhazet cykly bacha na to
Holky, zkoušela jsem to ohledně těch mých dvou opakujících se měsíců napsat do jedné poradny doktorce. Ta mi odepsala:
"Bylo by dobré, aby Váš gynekolog odebral hCG z krve - pokud by byla hodnota pozitivní, může se jednat o tvz. trofoblastickou nemoc, což je potřeba vyloučit. Jinak se samozřejmě může jednat o spontánní potrat v úplném začátku těhotenství. To ale musí Váš gynekolog potvrdit či vyloučit z odběrem krve."
Jenže kdyby to byla případně ta nemoc, tak by ty testy byly i teď s nějakým duchem ne?
Dobre rano holky ja hlasim bud 1dc nebo se opet opakuje historie uchyceni v jizve. Coz uz bych teda nedala
@monikavitezslav Ahojky. Jak to? Došla ms?
@monikavitezslav co se stalo?

@snezenka123 jinak gynex jsem dost flakala 2 takže teď neberu.brala jsem hlavně na začátku cyklu skrz ovulaci, ale teď už ne. Pms jsem cítila stejně i s gynexem a síla a bolestivost MS taky stejná.