icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
leymea
3. led 2017

@trrr
@ple holky, to mi doktorka nerekla :-/ jen, ze je vsechno v poradku. Takze podle utz nevim, ale dle MS 5+2tt.

tornadolu
3. led 2017

@simi1510 ja jsem pak šla šla za ním a řekla tys to špatně pochopil myslela jsem to tak ze jim závidím tě mají pěkný baráček a tak a on hm me je to jedno... A to jsem myslela ze bude dneska sex když uz nemam MS njn nenadělám nic citi se dočten... Ach jo...

trrr
3. led 2017

@simi1510 hlavne se nezatezovat 😉
@tornadolu ja mysli,ze to tak nemysli jen ho take mrzi ze to nejde a reaguje podrazdene ma dojem ze mu to davas za vinu

trrr
3. led 2017

@leymea takze +-3tt 😉

tornadolu
3. led 2017

@trrr ale ja jsem nic špatného neřekla jen pravdu.. Kdyz nic nikdy neřeknu tak me to dává na vinu tak jsem to rekla a teď jsem nejhořejší já... Priste budu držet hubu.. Řekl me ted dítě nechci prvne udělat střechu na baráku a pak místnosti 2 kde bydli babička by nam nechala prej.. Ach jo
.. Njn tak jsem ted ja u něho ta nejhorší a nebaví se.

simi1510
3. led 2017

@tornadolu a jééééééééééje..... ti chlapi si fakt snad přijdou, když jen o něčem mluvíme, že ti nestačí to, co máš a tak. Jak když prostě mu řekneš, jsi k ničemu, když toto nemáme....

simi1510
3. led 2017

@trrr tj... ale co je správně a co není? Dříve bych hledala déle a teď se málem poperou 😀 A to co jsem se dneska dozvěděla o tom ex-šéfovi??? Ještě že jsem odešla... on se asi zbláznil 😀

tornadolu
3. led 2017

@simi1510 no právě tak budu držet hubu a nic nerikat...

leymea
3. led 2017

@trrr ano 🙂

trrr
3. led 2017

@tornadolu chlapi jsou takovi a pak ze v nas zenskych se nevyznaj 😂

trrr
3. led 2017

@simi1510 netusim co je spravne ale sef je tuk tuk 😂

simi1510
3. led 2017

@tornadolu nebo zkus za ním jít a usmiřte se ... nestojí to za to tyhle situace. A zase proč bys něco nemohla říct... To je jako když chlap pak něco řekne,... bychom se taky mohly urážet neustále.

simi1510
3. led 2017

@trrr uvidíme co vymyslím do konce týdne 😀

simi1510
3. led 2017

@trrr to říkám stále, že oni jsou horší... Vše vyžvaní rychleji než ženská, drbou možná víc než my, uráží se .... a člověk jim vážně nevidí do hlavy...

simi1510
3. led 2017

Holky, zkuste mi jinak totiž vysvětlit, co musí mít ten chlap v hlavě, když jeho nástroj je připraven a rozhodnut si chtít užít a ten chlap prostě odmítá sex 😀 Vždyť to není normální ne? 😀

lucinka58
3. led 2017

@tornadolu Myslím si, že je taky na nerva, že se nedaří a řeči, že ti druzí budou mít druhý a že ti bylo smutno, že vy ještě nemáte mu taky nepřidají... Oni to někdy neřeknou, ale bojí se, že je chyba na jejich straně... Kámoška to řešila s manželem - brali se před 2 roky a vlastně se přes rok snažili. Pak se teda dokopali na testy a ty pro něho vyšly naprosto katastrofálně.... A reagoval přesně tak jak ten tvůj - najdi si někoho jinýho a měj s ním děcko.... Prostě oni to nepřiznají, ale bojí se a jsou podělaný strachy když po nich to dítě chceme a ono to nejde.... A pak reagují naprosto přemrštěně. Někdy je lepší říkat tyhle pocity, který máš kamarádce a ne chlapovi...

tornadolu
3. led 2017

@trrr
@simi1510 on je ted strašně uražený.nema smysl za nim chodit a omlouvat se byla jsem uz za nim a vysvětlila tak snat to pochopí.kdyby nebil tak paličatý to je hrozný... To se semnou ted az do rána nebude bavit a zítra me bude psát SMS jako vždy.sms takoví jako ze on na pravdu a ja ne...a bude ticha domácnost.
. A sex nic... Nj.připravuji se na to

simi1510
3. led 2017

@lucinka58 Tak to je jak u nás na jednu stranu... V září 2015 jsme začali mít sex nechráněný pravidelně, a že když bude mimi, tak bude a nic se neděje... A podařilo se až po těch 11 měsících... A když jsme se bavili, tak já říkala, že jsem se bála, že je něco se mnou, i mezitím jsem mu říkala, co když nebudu moci mít děti? A z něj pak vypadlo, že jeho to napadlo taky, ale ne, že jsem já v nepořádku, ale on... Tak jsem se ptala, proč si to myslel o sobě... A tak... a teď když se to vezme, tak je to už 4. cyklus co jedu... A nejspíš ho to taky nějak poznamenalo, že to bylo zamlklé a co jsem si musela prožít. Den před nástupem na revizi tu se mnou brečel, že by mě tam nejraději nepouštěl, že se o mně bojí a tak.... Ale pak už o tom nemluvil. A jen mi někdy řekl, že to, že o tom nemluví a tak, neznamená, že to nemá v sobě. Že jen o tom nemá potřebu mluvit a snaží se na to zapomenout a nemyslet na to zkrátka....

tornadolu
3. led 2017

@lucinka58 když me viděl brečet tak jsem mu řekla jiná takovýhle věci říkám jen kamarádce hak pises a vám.

simi1510
3. led 2017

@tornadolu tak mu napiš třeba vzkaz k snídani nebo tak - "miláčku usměj se, miluji tě" ... nebo jsi jediný... nebo jen za ním jdi a obejmi ho 😉

To kolikrát, když se tu pohádáme a kolikrát ode mě i něco schytá, tak to pak pomůže....

tornadolu
3. led 2017

@simi1510 no u nas ne prave on tohle ubec nedělá ja jo ale k prdu...

simi1510
3. led 2017

@tornadolu tak ho strč pod studenou vodu 😀 ne promiň... ráda bych ti poradila a pomohla.... jen mi přijde že ti chlapi jsou nepochopitelní a nevím, jak s nima zacházet :-/

monikadeny
3. led 2017

ahoj, zrovna takový test jsem měla na Ježíška 24.12. na narozeniny budoucího tatínka 28.12. jsem jej zopakovala a čárky byly pěkně masivní. Na tři Krále jdu na sono o potvrzení těhotenství. Jsem ročník 73, otěhotněla jsem ihned, jakmile jsme si to přáli a jsem neskutečně štastná......takže udělej test cca za 3 dny a držím palce.....

tornadolu
3. led 2017

@simi1510 v pohodě on sel do sprchy a bude tam dlouho... Vis jak a jdu spát dobrou noc

monikadeny
3. led 2017

ahojky, jj, zrovna takový jsem měla na štědrý den a o tři dny později masivní čárky....gratulka

simi1510
3. led 2017

@tornadolu dobrou noc, pokud možno tedy! Vyspi se, ráno moudřejší večera 😉

lucinka58
4. led 2017

@tornadolu Oni jsou ti chlapy ješitní. Prostě na jednu stranu by rádi věděli co se nám v hlavě děje, ale na druhou stranu se jim potom některé věci nelíbí. Ale neboj, on to rozdejchá a bude to v pohodě. Jen mu to asi leží v hlavě jak tobě. Ten můj mi byl sice oporou u obou - i u ZT i u potratu, ale asi jediný co nás vysvobodilo přesně od tohoto bylo další těhotenství. Oni mají stejný strach jak my, ale jsou naučení být silní a nic si nepřipouštět. Už teď nesnáším u tchýně když malýmu říká, že kluci přece nebrečí.... Někdy by bylo lepší kdyby byly takový empatičtí a citový jak my a prostě to ze sebe vyhodily a byl by klid. Někdy se totiž vykecat vyplatí nejvíc a nejvíc to pomůže. Ale to umíme jenom my..... 🙂 Drž se a ať je brzo všechno v pořádku a hlavně ať jsou brzo // na testu 🙂

ple
4. led 2017

Tak holky moje za půl hodiny budu vědět co a jak držte palce 🤗

anyts
4. led 2017

Tak dávám ještě jednu. Vrchní test ze včera večer a spodní dnes ráno. Dnes 25DC. Snad to nebudou dvojčata :D

simi1510
4. led 2017

@ple drzim palce 🙂