icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
leymea
4. led 2017

@ple drzim palce a dej vedet 😉

tornadolu
4. led 2017

@lucinka58 dekuji snad bude vše ok uvidíme

gabidesign
4. led 2017

Ahojte holky, zdravím. Zhruba před měsícem jsem sem psala dotaz ohledně testu a následně výsledek, že těhotenství nedopadlo a potratila jsem. Na návštěvě u gyndařky bylo potom všechno v pořádku, všechno odešlo samo, dokonce už tam rostla sliznice v dalším cyklu (byla jsem na kontrole 5 dní po konci krvácení) a tak jsem čekala na první MS po potratu. Vypadá to, že už nedojde 🙂 Dneska jsem 15 DPO a na testu dvě krásné tlustice. Po minulém testu, kdy jsem měla 14 DPO jen toho slaboucha, věřím, že tohle už vyjde. Musí! 🙂

trrr
4. led 2017

@anyts krasne!❤
@ple myslime na tebe 😉😉

trrr
4. led 2017

@gabidesign pani takhle tlustou sem nikdy nemela ani ja nadhera!at je vse tak jak ma

gabidesign
4. led 2017

@trrr Děkuji! Já právě u obou mých dětí měla také tlustice, tak mě to v tom listopadu moc nenechávalo klidnou. Čárky na všech testech, ale samé slaboty, nikam to nesílilo. No a nedopadlo to. Takže teď to snad už vyjde. Lehce mě to tedy překvapilo, myslela jsem, že chvilku bude trvat, než se hormony vzpamatují, ale asi bylo pohnojeno.

tornadolu
4. led 2017

@gabidesign moc krasny taky bych už chtěla \\taky mam problemi se sliznici kvůli tomu beru ginorodyl koncem ledna mam jít na kontrolu uz budu mit 3cyklus takhsem zvědavá jesli malinko vyrostla jinak gratuluji 😉

simi1510
4. led 2017

@tornadolu a co doma? Je lip nebo bez změny?

tornadolu
4. led 2017

@simi1510 ted jsem v práci a uz psal SMS snd to pochopil nic špatného jsem neřekla.tak snad v pohodě 😉 dneska mě je nějak divně porad chodím curat a poboliva me bříško..

gabidesign
4. led 2017

@tornadolu Děkuji! Tobě moc držím palce, ať to brzy vyjde! 🙂

trrr
4. led 2017

@tornadolu sliznice neni pjoblem ja mela nizkou hrozne moc a rekl mi,ze urcite neotehotnim a bum jsem v tom 😉jen beru duphaston na ni 😉

trrr
4. led 2017

@gabidesign rika se,ze kdyz to blbe dopadne tak je pohnojino 😉

tornadolu
4. led 2017

@trrr bo jsem zvědavá koncem ledna mam jít na kontrolu po 3cyklu tak jsem zvědavá jesli vyrostla aspon malinko

lucinka58
4. led 2017

@gabidesign Taky jsem to tak teď měla - prvně potrat a hnedka v cyklu dalším těhule 🙂 Moc gratuluju 🙂

ple
4. led 2017

Tak holky moje jsem zpět na ultrazvuku zatím nešlo nic vidět ale vzali mě krev tak jsem zvědavá jak to to vše dopadne mám strach aby to nebylo mimoděložní

laura1972
4. led 2017

@gabidesign to uz určitě vyjde 🙂 ten rozdíl tam je opravdu hodně viditelný 🙂 moc gratuluji a držím pěsti ať to tentokrát je v pořádku až do konce. 🙂

simi1510
4. led 2017

@tornadolu mne rekl dneska chlap ze vypadam divne

lucinka58
4. led 2017

@simi1510 No to jsou mě komplimenty 😀

simi1510
4. led 2017

@lucinka58 blbe je to, ze je mi nejak divne... a byla jsem na obede se svou bývalou šéfkou, je ji pres 40 a omylem je ted v 6.mesici, ceka treti dite ☹ a ja jsem nejak z toho zase i v depce

luci_nka17
4. led 2017

Ja sem to měla jako vy ale me se udelala druha čárka a pak zmizela a byla tam jen jedna čárka tak nevim co to je

xyrina
4. led 2017

@simi1510 Bývalá šéfka přes 40 a omylem těhotná? Chápu, že Tě to rozladilo... Ona má štěstí asi taky omylem.

kstablova
4. led 2017

Děvčata tak já hlásím 1DC. Jsem ráda. S tou nemoci by to nebylo úplně o.k. a Tak doufám, že se test nevybarvi zas až po MS. ale věřím, že ne. Tak já se jdu nadopovat něčím silnějším. 👍

lucinka58
4. led 2017

Holky, posílám odkaz na inzerát, který jsem vystavila - prodávám digitální OVU testy, digitální těhu test a gel na podporu početí - všechno v balíčku. Tak kdyby jste některá měla zájem, tak se ozvěte 🙂 https://www.modrykonik.cz/market/tehotenstvi-pa...

simi1510
4. led 2017

@kstablova lepsi nez aby byl problem... a snad to bude v poradku vse a pujde to 🙂

simi1510
4. led 2017

@lucinka58 skoda zes neřekla driv 😃 digi testy i gel prijde dneska postou 😂😂😂

simi1510
4. led 2017

@lucinka58 i kdyz mas lepsi asi ty ovu testy 🙂 litas pro ne do Ameriky?

simi1510
4. led 2017

@xyrina jedna holka ma 18, druha 16 let a ted z ničeho nic bum... a to rika, ze hodne jejich kamarádek potratilo, tak čekala taky a ono ze se drzi...

xyrina
4. led 2017

@simi1510 Že by platilo Murphyho pravidlo, že když člověk něco nechce, tak se mu to stane...?
Třeba je i to naše doufání ve // na konci měsíce škodlivé... Přesto když se jiným podaří, mám velkou radost.

simi1510
4. led 2017

@xyrina já radost měla, vypadala pěkně a spokojeně... jen to zamrzí 😉 rozhodně to ale není, že bych jí to nepřála, to vůbec... taková já ani nejsem 😉

geryy
4. led 2017

@anyt9178 ahoj ja nato vcera zamopela tady je foto po zachnuti ale asi tam nic neni