Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahojte holky, zdravím. Zhruba před měsícem jsem sem psala dotaz ohledně testu a následně výsledek, že těhotenství nedopadlo a potratila jsem. Na návštěvě u gyndařky bylo potom všechno v pořádku, všechno odešlo samo, dokonce už tam rostla sliznice v dalším cyklu (byla jsem na kontrole 5 dní po konci krvácení) a tak jsem čekala na první MS po potratu. Vypadá to, že už nedojde 🙂 Dneska jsem 15 DPO a na testu dvě krásné tlustice. Po minulém testu, kdy jsem měla 14 DPO jen toho slaboucha, věřím, že tohle už vyjde. Musí! 🙂
@gabidesign pani takhle tlustou sem nikdy nemela ani ja nadhera!at je vse tak jak ma
@trrr Děkuji! Já právě u obou mých dětí měla také tlustice, tak mě to v tom listopadu moc nenechávalo klidnou. Čárky na všech testech, ale samé slaboty, nikam to nesílilo. No a nedopadlo to. Takže teď to snad už vyjde. Lehce mě to tedy překvapilo, myslela jsem, že chvilku bude trvat, než se hormony vzpamatují, ale asi bylo pohnojeno.
@gabidesign moc krasny taky bych už chtěla \\taky mam problemi se sliznici kvůli tomu beru ginorodyl koncem ledna mam jít na kontrolu uz budu mit 3cyklus takhsem zvědavá jesli malinko vyrostla jinak gratuluji 😉
@tornadolu Děkuji! Tobě moc držím palce, ať to brzy vyjde! 🙂
@gabidesign rika se,ze kdyz to blbe dopadne tak je pohnojino 😉
@gabidesign Taky jsem to tak teď měla - prvně potrat a hnedka v cyklu dalším těhule 🙂 Moc gratuluju 🙂
Tak holky moje jsem zpět na ultrazvuku zatím nešlo nic vidět ale vzali mě krev tak jsem zvědavá jak to to vše dopadne mám strach aby to nebylo mimoděložní
@gabidesign to uz určitě vyjde 🙂 ten rozdíl tam je opravdu hodně viditelný 🙂 moc gratuluji a držím pěsti ať to tentokrát je v pořádku až do konce. 🙂
Ja sem to měla jako vy ale me se udelala druha čárka a pak zmizela a byla tam jen jedna čárka tak nevim co to je
Děvčata tak já hlásím 1DC. Jsem ráda. S tou nemoci by to nebylo úplně o.k. a Tak doufám, že se test nevybarvi zas až po MS. ale věřím, že ne. Tak já se jdu nadopovat něčím silnějším. 👍
Holky, posílám odkaz na inzerát, který jsem vystavila - prodávám digitální OVU testy, digitální těhu test a gel na podporu početí - všechno v balíčku. Tak kdyby jste některá měla zájem, tak se ozvěte 🙂 https://www.modrykonik.cz/market/tehotenstvi-pa...

@ple drzim palce a dej vedet 😉