Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahoj vím,že to sem nepatří ale potřebuju radu 10.11.2016 jsem měla ms v prosinci ale nepřicházela měla hsem 17 dní zpoždění.A test, byli negativní.ms přišla z 17 denním zpoždění. A to 27.12 tr ala 4 dny tak normálně ale dnes hsem tačala špinit a i kus krve hnědé bolí mně vaječník a občas nepříjemně píchne ze spodu.Mám pocit že prasknu co mám dělat?
@simi1510 nene 🙂 Gel jsem zaváděla tak cca 5 minut před stykem (max. 10 minutek, pokud manžel uspával malého a já na něj v prádélku čekala 😀). Hlavní je ho zavézt docela hluboko - on je prakticky výživný pro spermie - uvádí se, že pak vydrží o něco dýl v těle ženy 🙂 Jinak pokud si ho dáš chvilku před stykem a partner se neejakuluje do dvou minut, tak to tak vyjde 🙂 Jinak já ty co se prodávají tady fakt neznám - vždycky jsem používala ty dvouhormonový, ale Clearblue je skvělá značka, takže bych určitě věřila smajlíkovi a až se objeví, tak na to hupněte 🙂 Jooooo a nevím co se píše na těch našich, ale na těch mých se hladina hormonů měřila z první ranní moči jako u těhotenského testu 🙂
@lucinka58 píšou na něm, že kdykoliv, ale že ve stejnou dobu, a že dost žen upřednostňuje ranní... nemáš 4 hodiny před tím chodit čůrat a vyvarovat se nadměrného pití
Tak možná zkusím ráno... ale je to zvláštní, když se traduje u těch ovu testů jinak, že se mají dělat opačně než těhu testy.
Tak to jo 🙂 to by snad mohlo vyjít 🙂 Ale abych to nepoužila a pak mi řeknou, dneska miláčku ne, jdu zase spát :D
@simi1510 Joooo, to je riziko s těmi chlapi 😀 Ale u nás prádelko vždycky zabere 🙂 No já mám za to, že hladina je i u ovulačních testů nejvyšší ráno a u nás v návodu bylo doopravdy čúrat ráno 🙂 A ty 4 hodiny jsem teda mockrát taky nedodržela - protože jak mám malého, tak jsem vzhůru skoro furt a čúrám a piju v noci taky furt 😀
Holky odpověděl by mně někdo?

@simi1510 jak divne?mi si dáme dneska vino na usmířenou prej 😃 tak jsem rada