Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Kdyz jsem mela ms rozhazenou, ovulaci jsem nepoznala, tak to zjisti jak.? Test mam od Dr.Maxe Lady max. test s citlivosti 10. Jsou testy, ktery ukazou v kolikatem asi jsem ? :O
@simi1510 a kolik asi tak stoji.? zitra si ho tedy koupim. Priznaky.? Prave, ze ne. Jen jsem ted unavena, obcas nervni, mela jsem takove dve bolesti na silvestra, co mi projely od podbrisku az ke spodni casti vchodu, prsa me neboli jen bradavka a jemne zmacknuti, v praci je porad stejne stupnu a strida se mi chlad s teplem, jinak mi prijde, ze jsem tepla = vyssi teplota. Jinak prave, ze nic tomu nenaznacovalo. Tak nevim. Co myslis.?
@peanuty tak přitel se plete tohle už se počita jako pozitivni test. Gratuluji 🙂 A myslim že k dr. se zas tak moc hnat nemusis.podle carky to vypada,že budes cca 3-4tt. ale to je jenom muj odhad podle te druhe carky podle Ms to bude nejspis vic, ale podle ovulace by to odpovidalo 🙂
@leymea Ja tomu porad necerim. 😂 Je to divny. Porad me svedi telo a cigarety mi chutnaji jinak. Vcera v praci jsem sla curat a citim jem trochu jiny zapach. Tak jem doma zkusila s testem, kdyz nesla elektrika. :D A heled. Stalo se. Fakt zazrak. To by jsme rodiliy stejne. Hiihiii. :P Kdy jsi volala na gyndu.?
@peanuty me bohuzel cigarety nesmrdi, ale uz jsem rekla, ze si nezapalim. Tak ted budu bojovat s odvykanim 🙂 ja se to dozvedela ve ctvrtek a v utery jsem byla uz pred mesicem objednana, tak jsem tam prisla a oznamila ji to. Hned mi delala utz a samozrejme bylo moc brzy takze nic jsme nevideli. Pozvala si me za tyden a tam uz byla videt bublinka 🙂 ted jdu za dalsi dva tydny 🙂 zavolej a uvidis 😉

@tyga někdo doporučuje kontryhel, já po revizi brala dámské kapky od fytosu, pak doporučovaly holky nějaký femigard, popř. nosifol (k zlepšení ovulace), aj.