icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
simi1510
4. led 2017

@tyga někdo doporučuje kontryhel, já po revizi brala dámské kapky od fytosu, pak doporučovaly holky nějaký femigard, popř. nosifol (k zlepšení ovulace), aj.

simi1510
4. led 2017

@peanuty v 6. týdnu jsi pro doktory díky termínu poslední ms... Ono záleží, jak si měla ovulku na jednu stranu, kdy se mimi uhnízdilo, pak to je i na značce testu a jejího barviva atp. 😉

peanuty
4. led 2017

Kdyz jsem mela ms rozhazenou, ovulaci jsem nepoznala, tak to zjisti jak.? Test mam od Dr.Maxe Lady max. test s citlivosti 10. Jsou testy, ktery ukazou v kolikatem asi jsem ? :O

simi1510
4. led 2017

@peanuty clearblue digitální ti ukáže, v jakém týdnu. Umí ukázat 1-2, 2-3, 3+, víc na tom neuvidíš, pokud jsi víc jak 3 týdny... Ale nenervuj se tímto 😉 Uvidíš, co bude vidět. Máš nějaké příznaky jinak?

peanuty
4. led 2017

@simi1510 a kolik asi tak stoji.? zitra si ho tedy koupim. Priznaky.? Prave, ze ne. Jen jsem ted unavena, obcas nervni, mela jsem takove dve bolesti na silvestra, co mi projely od podbrisku az ke spodni casti vchodu, prsa me neboli jen bradavka a jemne zmacknuti, v praci je porad stejne stupnu a strida se mi chlad s teplem, jinak mi prijde, ze jsem tepla = vyssi teplota. Jinak prave, ze nic tomu nenaznacovalo. Tak nevim. Co myslis.?

leymea
4. led 2017

@simi1510 dekuji 🙂

peanuty
4. led 2017

@simi1510 Jinak jeste jsem citliva na nos = pachy, nemam chut na cokoladu (je pro me takova droga) a normalne trpim na zacpy a ted chodim kazdy den. Za co jsem moc rada.

tyga
4. led 2017

@simi1510 kontryhel mam doma myslim,ze se pihe 1-10dc zkusim to je to prirodni tudiz zdrave...

kstablova
4. led 2017

@petapal ja přesně za 6 týdnů...

haaaluska
5. led 2017

@laura1972 ty zas nebud velmi premudrela chytrolin

haaaluska
5. led 2017

@laura1972 😀😀😀musim sa zasmiat na tebe sorry😀

luss1994
5. led 2017

@peanuty tak přitel se plete tohle už se počita jako pozitivni test. Gratuluji 🙂 A myslim že k dr. se zas tak moc hnat nemusis.podle carky to vypada,že budes cca 3-4tt. ale to je jenom muj odhad podle te druhe carky podle Ms to bude nejspis vic, ale podle ovulace by to odpovidalo 🙂

simi1510
5. led 2017

@peanuty kolem 200, na internetu nekdy mene, v lékárně muze i o neco vic. Ale do druheho dne pak záhadné ☹

simi1510
5. led 2017

@peanuty melo byt zhasne 😂

simi1510
5. led 2017

@tyga ma se pít do Ovulace, což u kazdehoho muze byt jiny den cyklu 😉

peanuty
5. led 2017

@luss1994 Ja ale nevim, kdy byla ovulace. :O Jak jsi na to prisla.? Kdybych byla 4 tt, tak ti bude uz silnejsi, ne.? :O Ja si myslim, ze zazra byl 22-24.prosince. je to mozne..?

luss1994
5. led 2017

@peanuty pocitam že ta ovulace byla toho 22-24 prosince. a to by si ted zacinala 3. týden. Kazdy ma carku jinak silnou. ale 6tt tt to určitě nebude 🙂...Ono to tomu datu odpovida ta carka 🙂 pozitivni rozhodně je. to je duležite 🙂

petapal
5. led 2017

@simi1510 děkuji

petapal
5. led 2017

@kstablova děkuji

peanuty
5. led 2017

@luss1994 Dekuji, jak jsi to vypocitala ? :O Premyslim, zdali kouoit clearblue test a zjistit v kolikatem teda jsem

luss1994
5. led 2017

@peanuty ja už mam doma 2 deti, tak už mam napocitano :D no jestli byla ovulace 22. prosince tak už to jsou 2 tydny od oplodneni. a začinaš 3. tyden. Ja bych si ten clearblue koupila, tam mas hned jasno 🙂

laura1972
5. led 2017

@haaaluska ja jsem možná tobě k smíchu,, ale ty jsi spíš k pláči. S takovýma lidma jako ty se nezahazuji 😀

trrr
5. led 2017

@simi1510 tak dnes musi muzicek makat ze 😂

simi1510
5. led 2017

@trrr uvidime co ukaze ovu test, rano clearblue udelal jen kolečko... stejne si myslim ze je blbost delat ovu test z prvni ranni 😂

Ale v teorii by mel, jako holky, zase 4 dny bez sexu uz? 😃

leymea
5. led 2017

@peanuty doktori to stejne budou brat podle posledni MS 🙂 tak to neres. Nejdulezitejsi je, ze jsi tehotna 😉

trrr
5. led 2017

@peanuty doktor to pozna dle ultr podle velikosti plodu tam to premeri az bude neco videt a rekne ti tak se neboj berou se 2terminy podle ms a podle ultr 😉kup clear blue digital 😉myslim,ze ti ukaze 1-2

peanuty
5. led 2017

@leymea Ja tomu porad necerim. 😂 Je to divny. Porad me svedi telo a cigarety mi chutnaji jinak. Vcera v praci jsem sla curat a citim jem trochu jiny zapach. Tak jem doma zkusila s testem, kdyz nesla elektrika. :D A heled. Stalo se. Fakt zazrak. To by jsme rodiliy stejne. Hiihiii. :P Kdy jsi volala na gyndu.?

trrr
5. led 2017

@simi1510 ja ovu testy v zivote nedala a sexovala obden a uz mam 2deti a 3cekam podle me jsou ovu testy zbytecne stresujici aniz by si to zena uvedomovala ale kazdopadne hodne stesti!😉

leymea
5. led 2017

@peanuty me bohuzel cigarety nesmrdi, ale uz jsem rekla, ze si nezapalim. Tak ted budu bojovat s odvykanim 🙂 ja se to dozvedela ve ctvrtek a v utery jsem byla uz pred mesicem objednana, tak jsem tam prisla a oznamila ji to. Hned mi delala utz a samozrejme bylo moc brzy takze nic jsme nevideli. Pozvala si me za tyden a tam uz byla videt bublinka 🙂 ted jdu za dalsi dva tydny 🙂 zavolej a uvidis 😉

simi1510
5. led 2017

@trrr jenže s tim mym to obden nejde, ze 😃 takze kdyz uz tak to musim nejak nacasovat 😃 at se sex nevybere treba zase mimo nebo tak 🙂