icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
peanuty
5. led 2017

@leymea dnes si koupim clearblue digital a zkusim ho, az bude carka viditelnejsi a zacnu papat vitaminy, mam doma Femibion.

peanuty
5. led 2017

@leymea v kolikatem jsi tydnu.? Mne taky nesmrdi, jen mi tolik nejedou. Ty jsi mela posledni ms 27.listopadu.? Kdyz si myslis, ze to vyslo.? :O

trrr
5. led 2017

@simi1510 co ty to mas za chlapa 😂

simi1510
5. led 2017

@trrr to nevim hele 😃 je radeji vic tuleň nez sexista 😃 ale našla jsem tu par holek, co to maji stejne, tak jsem rada, ze nejsem sama 😃 jinak bych ho krom tohoto nevymenila 😉

Ale kdyz to slo jednou, tak snad to pujde zase... pokud nepočítám ty duchy na tehu testech posledni dva cykly, to nevim co melo byt :-/ ale kdyby to bylo zase, tak uz zkusim asi toho doktora

trrr
5. led 2017

@simi1510 co ja bych za takoveho chlapa dala ja se rada jen tulim ale on ne on hned sex 😠a to je dobre jen na deti jinak ne😝

simi1510
5. led 2017

@trrr tak posli neco z toho sveho mému a já zas od sveho k tvému a budeme spokojené obě 😃

snezenka123
5. led 2017

Holky moje zlatý, tak já nevím, jestli to je gynexem. . Ale v neděli jsem dostala klasicky ms. V pondělí jako vzdy silna a bolestiva. V utery už jen trochu ráno a od te doby nic. .včera jen trochu večer malinko světle hn. Výtok, a zas nic. Mívám ms docela dlouhou. .5 - 6dni krvácení a pak špinění nebo ob den slabší krvácení az do cca 12 dc. ..těhu test jsem dělala v patek a negativní. ..v sobotu byl sex. .

snezenka123
5. led 2017

Ten měsíc jsem brala 14dni atb...Stejne jako i při posledním těhu. . Kdy jsem ale nedostala ms...a vse negativní a ani vyvolavacka nepomohla. .tak na krvi po více jak 14 dnech vynechání těhu. .Pry se mi musela hooodne posunout ovulka a ja otěhotněla v terminu ms nebo kousek po ni...
Kdyby se to opakovalo, nechápu tu ms...

simi1510
5. led 2017

@snezenka123 A když bys zkusila test dneska? Jinak možné to je, že ten gynex udělá s cyklem něco, na co nejsi zvyklá.

snezenka123
5. led 2017

@simi1510 spis zkusím možná až ráno. ..Četla jsem ze gynex upravuje ms a zkracuje. .. ale ze z 12dni udělá 2,5dne to jsem nečekala..já ještě i kojím, tak mi tehdy na tu dlouhou ms dr . řekl, že to může být tim kojením. .Ze muzu mit opožděnou ovulaci třeba. ..a gynex má upravovat přírodní cestou hormony, tak uvidím

a co ta tvoje ovulka, je dnes?já nikdy netestovala ovulaci

simi1510
5. led 2017

@snezenka123 zkoušela jsem ráno clerblue ovu a prázdné kolečko a test klasický byl slabší, zkusím ho odpo, kdy ho normálně jinak dělám a uvidím. Já vůbec práce nevím, co a jak. Protože příznaky mi to přijde, že bude dřív než jindy :-/ Ale dle aplikací má být až 9.1. - dle předchozích cyklů... Dneska jsem 15 DC, a ovu jsem měla dva měsíce po sobě 20 DC :-/

On ten gynex (pro mě) je "svinstvo". Právě že mi díky tomu vynechala jeden měsíc úplně mrcha. Tak nevím, těžko říct no :-/

Zkus tedy zítra test a uvidíš, co bude 😉 Popř. pak počkat na další měsíc, nebo konzultovat s doktorem?

tornadolu
5. led 2017

@simi1510 tak jak budeš testovat s tim digitálním?jsem zvědavá 😉 napnutá jak sňůra od prádla 😉

tyga
5. led 2017

Ahooj,holky tam mam antibiotika doxybene a prav.zanet delohy.Dr mne vzal ster na chlamydie sice nevim kde bych je chytla ale co.Ted uz kvuli to.u zanetu chapu ze mne boli bederka a jsem slaba a malatna...🙂

snezenka123
5. led 2017

@simi1510 vystrachala jsem test 25 z dmka a zkusila. .ale nic. Možná jde vidět ryska, ale to je tak celý. Počkám do další ms a uvidíme🙂
ja četla právě na gynex skoro samou chválu...
Tak uvidíš, co tvůj odpolední test ukáže😉

snezenka123
5. led 2017
snezenka123
5. led 2017

@tyga fiiiha😔tak ať je brzo lépe🙂

simi1510
5. led 2017

@tornadolu právě bylo ráno kolečko prázdné, takže dle něj nic... tak s ním počkám zase na zítřek. Jen mám bordel v tom všem... Ovu včera vypadal, že bude dneska... dneska je to zase slabší ☹

tyga
5. led 2017

@snezenka123 Věř,že nic jiného si nepřeju,jsem slabá malátná a ze spodu mám pocit jak kdybych měla prasnout a je mně blbě od žaludku hrůza....Už chci,aby vylo lépe...

simi1510
5. led 2017

@tornadolu

Prijde mi ale, ze od rána zase zesilil, trochu? Vcera jsem ho delala o nejakou hodinku pozdeji...

snezenka123
5. led 2017

@tyga to verim. ..atb zabírají do 24 obvykle. ..bude líp. Opatruj se

simi1510
5. led 2017

@snezenka123 přijde mi, že na něm nic nevidím :-/

ono většinou si ho ženské chválí, ale zrovna v jiném tématu jsem se taky bavila s jednou holčinou a ta také horší zkušenosti.

Ani nevím co @ms.neomagic, ta ho snad přestala i rovnou pak brát, ale že je na to "lempl"?

simi1510
5. led 2017

@tyga jeeeeeeeeee ☹ Tak ať jsi brzy v pořádku! Ještě že si tam upalovala!

snezenka123
5. led 2017

Upraveny,ale nic z toho stejně nebude

simi1510
5. led 2017

@snezenka123 tam už se něco zdá no... a proč myslíš, že ne?

tyga
5. led 2017

@simi1510 Myslim,ze kdyby ne skoncila bych v nemocnici protoze jsem hofne slaba snad uz to ted bude dobre...

tornadolu
5. led 2017

@simi1510 ja si myslím ze tam vydim krásného ducha😃 gratuluji

simi1510
5. led 2017

@tyga ty joooo... tak teď hodně odpočívej a ať nabíráš síly

simi1510
5. led 2017

@tornadolu to nebylo asi na mě s tím duchem? 🙂

já mám jen ovu testy, ne těhu 😉

tornadolu
5. led 2017

@snezenka123 vydim tez ducha at sili 😊 gratuluju

tornadolu
5. led 2017

@simi1510 aha ja myslela tehu test 😉 ale i tak ovu pěkný jupni na chlapa 😉 a uvidíš 😉