icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
trrr
7. led 2017

@simi1510 nachcipana lezim a potim se 😔😔dekuji

trrr
7. led 2017

@helinka88 na to vubec nemysli!

helinka88
7. led 2017

@trrr snažím se.. Děkují ❤️

peanuty
7. led 2017

@kikin1 pockej s testem do stredy a pak ho zkus znovu. Ja mela ms naposledy 27.listopadu a pak uz nic. 🙂 Na Silvestra jsem si zkousela test a negativni hned potom ve stredu a vsechny pozitivni.

piguse
7. led 2017

Muzu se vetrit? Co rikate na tyto dva, dole vcera nahore dnes. Je tam trochu rozpita barva asi jsem ho nechala dyl ale to nic nemeni na tom ze tam proste vidim druhe carky.

zdenule23
7. led 2017

Holky mozna to bude znit blbe ale potrebuji vasi radu.. Uz 5 mesicu beru gynprodyl aby mi menzes chodila jak ma. Prve jsem to brala 19-25 DC pak mne opet zlobila ms tak cyklus mi lekar posunul na 17-23 DC ale co cert nechtel opet ms zlobila krvacela jsem behem brani prasku doktoe mi to posunul uz i na 14-20 DC ale ted mi ms vubec nedosla posledni byla 22.11 pak jak mi rekl dokror jsem nasadila 5.12 ten gynprodyl dobrala 11.12 zaspinila 14-15.12 tak jsem volala doktorovi a on no tak to budem brat jako velmi divnou ms a at zase zacnu brat ty leky ten 14 DC.. Prasky jsem dobrala v pondeli ale ms nikde.. Prsa mne bolej jsou natekle dle pritele i se zvetsila.. Divne mi je to ze 22.12 a 26.12 testy negativni.. Chci se optat ma cenu si delat dalsi nebo dojit si v tydnu na gyndu.. Dekuji.. Vim ze sem to asi nepatri ale nevim do jake dyskuze to dat.. A miminko by jsme chteli

zdenule23
7. led 2017

@piguse taky vidim tu druhou carku. Gratuluji ti

martjanouskova
7. led 2017

@piguse Nějakého ducha tam také vidím 👍🙂

trrr
7. led 2017

@zdenule23 ahoj zasla bych k doktoroj na krev a na vysetreni at jsi v klidu 😉

zdenule23
7. led 2017

@trrr dekuji.. Zajdu v utery ci stredu pondelky tam nebyva..

piguse
7. led 2017

@zdenule23 Je tak dekuju. Ale ja to mam slozitejsi vubec nevim co si myslet. Zkusim to popsat at to neni moc dlouhe. Beru clostik, minuly mrsic dr na ultrazvuku videla nejakou tecku, druhy den rano jsem sla na krev a ta byla negativni. Za tyden jsem sla na dalsi uzv tecka tam porad byla ale dr rekla ze se ji nezda ze by se zvetsovala tak pichla vyvolavacku. Od 5 do 10 dne uz tento cyklus jsem opet brala clostik, dnes jsem 11DC a od vcera testy vychazeji takhle. Zjistila jsem to nahodou kdyz jsem delala ovulacni tak jsem si ze srandy udelala i tehu test. Je mozne ze ta tecka min mesic bylo tehu a dr to nepoznala?

zdenule23
7. led 2017

@piguse a mas jeste nejaky ten testik.. Ze by jsi se testla treba za dva dny.. Podle mne je to krasne pozitivni.. A po te vyvolavacce jsi ms dostala..

johnirvingfan
7. led 2017

Já si dělala test před menzes a mela jsem tak slabou čárku, že jsem se porad chodila divat a natáčela to na světle. Az po dobrých třech dnech jsem mela teprv co mas ty. Takže za me-GRATULUJI 🙂 Hlavni je, že tam je 🙂

johnirvingfan
7. led 2017

@piguse "duch" tam je 🙂

piguse
7. led 2017

Dostala ale jenom 2dny. Prvni den silne spineni a druhy uz jenom slabounce a vecer uz nic. Uz se snazime pres rok a toto na testech jsem nikdy nemela. Dalsi testy budu muset koupit....a uz tri dny mam krasne pozitivni i ovu testy...porad se mi tomu nejak nechce verit...

zdenule23
7. led 2017

@piguse neni se cemu divit ze tomu nelze uverit. Preji ti to aby to bylo jak si prejes kord po tak dlouhe dobe.. Taky jsi prejeme mit miminko..

piguse
7. led 2017

@zdenule23 Uverim az to budu mit potvrzene od dr 🙂 obtecenych testu bylo dost, ale zase tam nikdy nic nebylo..ja uz nevim...a co ty jak dlouho se snazite? Ja bych to tak prala vsem co se snazi a nejde jim to, zvlast kdyz vidim ceho jsou nektere tzv. "matky" schopne...

piguse
7. led 2017

Oprava obrecenych ne obtecenych 🙂

zdenule23
7. led 2017

@piguse snazim se otehotnet uz vic jak rok a pul. Ale diky problemum s ms se mi to nedari.. Taky tech obrecenych testu bylo.. Tak doufam ze budem uz obe tehulky ja tech priznaku mam az pozehnane bolet a citlivost prsou a zvetsili se mi ted mne dokonce svedej.No a ta casta zimnice naladova jsem caste chozeni nA wc no doufam ze to uz nejsou vsugerovane priznaky

kikin1
7. led 2017

@peanuty snad to vydrzim az do stredy, mam 3 tak mozna jeden vyzkousim ted. 🙂 a kdyby nic tak budu cekat do stredy. 🙂 jinak ted mi zacalo byt i docela spatne na zvraceni, tak jsem zvedava. Jinak dekuju moc. 🙂

piguse
7. led 2017

@zdenule23 ja mam taky problem s ms. Po vysazeni prasku mi sama prisla az po roce, to jsem prvni mrsic brala clostik. Jinak porad vyvolavacky. Ale jestli ted po tom vsem jak to m docela zamotane, jsem opravdu tehu tak asi zacnu verit na zazraky. Jinak ja moc priznaku nemam...trochu me boli bricho jako na ms, svedi me cele telo a to kolikrat tak ze spim naha, a porad litam na wc, hlavne v noci a to jsem nemivala. Tak zkus jeste test a zajdi k dr. Ja jsem mela i krev negativni a ted mam na testech toto. Ale kdyz tak o tom premyslim, tak jsem mohla mit pozdeji ovulaci kdyz ms meskala a pak se to vyvolalo... Tim pad bych otehotnela nekdy pred posledni ms... Uz nad tim musim prestat premyslet nebo me odvezou :(

zdenule23
7. led 2017

@piguse tak pak se testikem pochlub no ja ted momentalne zadny u sebe nemam,musim az pojedem na nakup ho poridit.. Taky uz na to musim prestat na to myslet tak ti drzim palecky at to vse dobre dopadne

piguse
7. led 2017

@zdenule23 Zitra zkusim rano testnout. Tobe taky drzim palce a hodne sil a pozitivnich myslenek ❤

tavina
7. led 2017

@piguse Ja měla taky problemy s MS .. velice nepravidelná po vysazení antikoncepce.Snažili jsme se půl rok. Pak jsem měla zpoždění 17 dní tak sem si udělala test ,ale byl negativní tak sem počkala asi ještě týden a objednala se na gyndu ... pani doktorka nic neviděla a tak mi píchla vyvolávačku ..vyvolávačka ale nepomohla a po 12 dnech po vyvolávačce jsem si udělala znovu test -měla jsem uplně stejný test jak máš ty ( i ta čárka byla taková) prostě ukazovala těhotenství ..tak jsem znovu šla na gynekoligii a až tehdy mi těhotenství potvrdila i doktorka ...

adkatt
7. led 2017

Holky jdu si taky pro radu. 10.12. jsem dobrala HA 13.12. se dostavila MS... zkoušela jsem si dělat OVU testy ale pozitivní byly až 30.12. Teď mi bývá občas špatně a mám bolavé prsa a podbrisek taky trochu citlivý... myslíte že by se mohlo zadarit hned po vysazení HA? Brala jsem ji jen 3 měsíce na srovnání cyklu...

helinka88
7. led 2017

@adkatt říká se, že většinou holky otehotni hned po vysazení.. Pokud u mě všechno bude v pořádku, tak patřím taky mezi ty šťastnější ☺️

piguse
7. led 2017

@tavina Tak to me jen dodava nadeji ze by to mohla byt pravda.. Ale me ms po vyvolavacce dosla sice jen dva dny prvni silne spineni a druhy uz to slablo. Ale i v tehotenstvi prece muze dorazit ms, pokud vim.. Kez by se konecne zadarilo.

piguse
7. led 2017

@adkatt mozne to je. Me taky dr rekla ze hned po vysazeni je nejvetsi sance protoze telo se jakoby nakopne tim jak prestanes uzivat prasky. U me to bohuzel tak nebylo..

leymea
7. led 2017

@trrr preji brzke uzdraveni. Ja uz 11ty den mam rymu ☹ uz me to fakt sere. Normalne ji mam tyden a ted tuto? A vcera kdyz uz to bylo v celku dobry, tak dneska se probudim a nemuzu dejchat.

adkatt
7. led 2017

@helinka88 no taky budu doufat ze budu patřit mezi ty šťastnější... akorát ovu přišla o něco později... tak snad to ničemu nevadí... MS by měla NEdojit 10.1. tak doufám že nedojde a budu moc testovat. A ještě jeden dotaz... ten digitální TT ukazuje i dřív než dojde MS?