Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Takových pozitivních testu 🙂 gratuluji vsem! 🙂
Tak to vypada, ze ovulka prisla o dva dny dříve oproti minulým dvoum cyklus... talze to bude stat na jediném sexu v te dobe. Muj tuleň se totiz chce jen tulit ale sexovat ne...
Takze tomu tento mesic nedavam sanci ☹
@helinka88 v srpnu jsem se radovala ze to vyslo, v zari ale revize, ze zamlkle tehu...
Posledni dva cykly byly duchové na tehu testu, ale mrcha došlo...
Tento mesic bude záležet co ten jeden sex, kdy jsem zkusila použit i gel na podporu, ale nevidim to nadějné ☹
S nim to zkratka nejak nejde. On to chce nechávat náhodě, nesnese plánování atp. Ale chci to usměrnit do spravne doby, ale smůla... a kdyz nedela problemy ten jeho, tak je dela on ☹
Tak na ranním testu nic no,..:/ každopádně MS furt nic. Asi koupím jiný test.ráno jsem dělala od GS mamatast 10,ale tentokrát ten s rukojetí.tak nevím:/
@luss1994 no prave, ... ale vysvětlení proc nechce, kdyz ten jeho chce, nemam... jen se tulit, to jo. Spal do 11 a rekne musime vstavat je moc práce. A max se přitulit ale sex nic...
S tim zkratka nehnu ☹ ke všemu to je, ze ovulka se posunula o dva tri dny dopředu... a v teorii prisla do druheho dne nez za dva dny co minule :-/
Hold se ani v tomto cyklu nepostestilo ☹
@helinka88 ja mu to neříkám, hlídat to prave tajne... protoze dle jeho potřeb sex nemusi byt treba tyden nebo dva... a kdyz toto tak z toho dite nebude nikdy, kdyz to bude doba v tu správnou chvili...
Jede jen dle toho jak chce sex on, a kdyz on ho nepotřebuje, tak ho defakto nepotrebuje ani druha strana ☹
A mysli si asi, i kdyz jsem mu rikala, jak to funguje, ze sex v jeho dny bude k oplodneni stačit...
Holkyyy, jaké pijete čaje v těhotenství? Teď jsem četla, že se moc nesmí zelený čaj..?
@helinka88 tak on si rika, kdyz se to povedlo po 11 mesicich, i kdyz neúspěšně, ze se zadari zase... a ono vsichni kolem, ze po revizi je pohnojeno a u me rozhodne ne...
A ted si tu radeji staví lego, hlavne co je udajne práce... takze asi tak. Jak maly kluk...
Kolikrat jsem se s nim uz kvuli tomu všemu pohadala... a ted jsem na nej zase nasejrena.... ale oni to nepochopí, nesnaží se o to ani
@helinka88 druhým rokem... my jsme od sebe o 4,5 roku, je mu bude za par dni 33... a ja jsem rekla ze do třiceti mit prave dite... a on ze tedy mam casu dost, letos mi bude ale 29...
Dite chce, chtel pry uz v 15 udajne co mi povídal,... ale aby bylo dite musi neco byt... a to ho asi matka nenaucila 😂

@helinka88 moc gratuluji a přeji aby kontrola dopadla dobře. Jinak moc děkuji za utěchu🙂