icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
helinka88
6. led 2017

@mysinaa taky mi je nevolno teď na vecer 😊

mysinaa
6. led 2017

@pajuska17 taky držím palce!🙂

dasa.77
6. led 2017

@laura1972 gratuluji... více takových skvělých zpráv 😉

mysinaa
6. led 2017

@helinka88 super,tak v tom nejsem sama 🙂

helinka88
6. led 2017

@mysinaa nebooooj 😊

kstablova
6. led 2017

@laura1972 juchuchůůůů. super. gratuluji a už se těším až bude srdíčko 🙂

pajuska17
6. led 2017

@simi1510 Doufám, že jo 🙂
@trrr Ozvu se hned jak budu vědět.
@mysinaa Díky
Dokud tahle situace nenastala a nezačala sem pročítat všechny ty diskuze, vůbec sem netušila kolik ženskejch tenhle problém řeší. Sem ráda za váš názor a že mi dáváte tu naději, že se zadařilo ❤ 🙂

peanuty
7. led 2017

Dobre rano holky moje. ♡ Tak jsem udelala Clearblue Digital, jelikoz uz zas nemuzu spat, tak ted rano. :D Doufam, ze bude vse ok...

kikin1
7. led 2017

Ahoj holky, dnes mam termin menstruace, vcera behem dne jsem uplne nepatrne spinila, spis to byl hnedy vytok a od te doby nic.. 2 dny zpet jsem si delala tt a byl negativni, bylo jeste asi brzo. Mela jsem hrozne citlive bradavky, ale ted je to trochu lepsi, bricho me taky trochu pobolivalo, myslite, ze mohu byt tehu? 🙂 dekuji.

martjanouskova
7. led 2017

Dobré ráno holky 🙂 Přikládám svůj včerejší test v 5 večer. Zítra ráno chci udělat ještě jeden.

helinka88
7. led 2017

@martjanouskova krásné ❤️

martjanouskova
7. led 2017

@helinka88 Doufám, že zítra bude čarka ještě viditelnější. 🙂

helinka88
7. led 2017

@martjanouskova ja myslím, že ano 😊 když jsi ho dělala k večeru 😉 držím palečky mooooc 😍

helinka88
7. led 2017

Holky, ten clearblue test je v něčem lepší než ten "obyčejný"? Sice podle krve jsem pozitivní, ale chci ještě zkoumat 😂

martjanouskova
7. led 2017

@helinka88 Děkuju moc 🙂 Zítra dám ještě fotku, jak se to vybarvilo ráno 🙂

helinka88
7. led 2017

@peanuty supeeeeeer ❤️

helinka88
7. led 2017

@martjanouskova ano ano, dej ☺️

luska__
7. led 2017

Holky můj ranní, doufám, ze tady uz nejde jen o ducha.. jsem úplne z toho hotova, nejraději bych běžela pro digitální, na krev , modlila se nebo co vlastně 😄😰 snad mi vsechny rozumíte

peanuty
7. led 2017

@luska__ gratulace! Ja zkousela Ckearblue digitalni dnes 16DPO a vysledek = +a 2-3 🙂

martjanouskova
7. led 2017

@luska__ Krásná druhá čárka, taky to tak mám a musela jsem na to včera pořád koukat 😀 tichounce gratuluji 👏

peanuty
7. led 2017

@kikin1 vis, kdy jsi mela naposledy ovulaci a ms.? Na test pockej jeste 3-4 a uvidis. 🙂 Kazdy nema hned vysoke hcg 🙂 Hlavne klid.

luska__
7. led 2017

@martjanouskova ukažte 🙂

martjanouskova
7. led 2017
martjanouskova
7. led 2017

@luska__ Já to měla včera navečer v 5 tak to, fotka nad komentem 🙂

luska__
7. led 2017

@martjanouskova to mame vazne stejný 😄 Mate 10?

martjanouskova
7. led 2017

@luska__ Ano. Zítra ráno si chci udělat ještě jeden, ráno je to prý lepší, tak uvidíme a v týdnu půjdu k dr. 🙂

jitulkax
7. led 2017

Ahoj holky, zajímal by mě váš názor. Termín MS byl 2. 12. Místo toho dorazilo jen špinění, ale bez krve. Dnes ráno jsem dělala Dr. Maxe test a druhou čárku tam nevidím☹. Asi je to ztraceno, že? Doktorovi budu v pondělí volat, ale zajímalo mě jestli jste to některá nezažila.

helinka88
7. led 2017

@luska__ gratulujuuuu, kraaaasne viditelné ❤️

helinka88
7. led 2017

@jitulkax ja měla dostat ms 18,12 a test jsem delala 22 a byl negativní.. Včera jsem si dělala ráno a druhá / tam byla, kvůli bolestem jsem sla k dr, rekla ji, co me boli, udělala UZ a nic nebylo vidět, vzala mi krev a ve 12 jsem si volala, a bylo to pozitivní.. Sice hodnota jen 99,3, ale je to prý začátek.. Pidle tabulek na netu by to měl být začátek 5 týdne.. Uz se těším na pátek na kontrolu a doufám, že to bude v pořádku ☺️ takze jeste vydrž 😉 držím palečky

kikin1
7. led 2017

@peanuty To prave nevim, rekla jsem, ze to necham nahode a nebudu nic pocitat 🙂 a posledni ms jsem mela od 12.12.