Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahoj holky, dnes mam termin menstruace, vcera behem dne jsem uplne nepatrne spinila, spis to byl hnedy vytok a od te doby nic.. 2 dny zpet jsem si delala tt a byl negativni, bylo jeste asi brzo. Mela jsem hrozne citlive bradavky, ale ted je to trochu lepsi, bricho me taky trochu pobolivalo, myslite, ze mohu byt tehu? 🙂 dekuji.
@martjanouskova krásné ❤️
@helinka88 Doufám, že zítra bude čarka ještě viditelnější. 🙂
@martjanouskova ja myslím, že ano 😊 když jsi ho dělala k večeru 😉 držím palečky mooooc 😍
Holky, ten clearblue test je v něčem lepší než ten "obyčejný"? Sice podle krve jsem pozitivní, ale chci ještě zkoumat 😂
@helinka88 Děkuju moc 🙂 Zítra dám ještě fotku, jak se to vybarvilo ráno 🙂
@martjanouskova ano ano, dej ☺️
@luska__ Krásná druhá čárka, taky to tak mám a musela jsem na to včera pořád koukat 😀 tichounce gratuluji 👏
@martjanouskova ukažte 🙂
@luska__ Já to měla včera navečer v 5 tak to, fotka nad komentem 🙂
@martjanouskova to mame vazne stejný 😄 Mate 10?
@luska__ Ano. Zítra ráno si chci udělat ještě jeden, ráno je to prý lepší, tak uvidíme a v týdnu půjdu k dr. 🙂
Ahoj holky, zajímal by mě váš názor. Termín MS byl 2. 12. Místo toho dorazilo jen špinění, ale bez krve. Dnes ráno jsem dělala Dr. Maxe test a druhou čárku tam nevidím☹. Asi je to ztraceno, že? Doktorovi budu v pondělí volat, ale zajímalo mě jestli jste to některá nezažila.
@jitulkax ja měla dostat ms 18,12 a test jsem delala 22 a byl negativní.. Včera jsem si dělala ráno a druhá / tam byla, kvůli bolestem jsem sla k dr, rekla ji, co me boli, udělala UZ a nic nebylo vidět, vzala mi krev a ve 12 jsem si volala, a bylo to pozitivní.. Sice hodnota jen 99,3, ale je to prý začátek.. Pidle tabulek na netu by to měl být začátek 5 týdne.. Uz se těším na pátek na kontrolu a doufám, že to bude v pořádku ☺️ takze jeste vydrž 😉 držím palečky

@mysinaa taky mi je nevolno teď na vecer 😊